- Konu Sahibi RainbowColors
-
hoşgeldin kan testi yaptirmadinmi yada doktora gitmedinmi
kan testi yaptırsana....
kızın çok tatlıııııııııııı:)))
inşallahh canımmm benim adetim geçeli 8 gün oldu dün idrarda çıkmadı ama gelen giden yok daha
ben yaşadım amaaa 3 ay sürdü ömrü kısaymış yavrumunnnn görmesemde çok seviorum onu çok
cennette karşılaşıcam kuzuumla birgün elbet
aminnnnnn pozitif düşünelim pozitif olsunnnn daha önce gebelik yaşayan varmı aranızda
sormayın kızlar dün dr a gittim devlete uyuz doktor idrarda baktı dedim ved eyaptım çıkmadı dedimkanda bakalım dedim benden iyimi bilicen dedi 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım drum iyice geciksin öyle bakalım dedi
teşekkür ederim ama tevazu gösteremeyeceğim kizim dünya tatlisi yavrum benim herşeyim ama senin de oğlun çok yakişikli maşallah allah nazarlardan saklasin yüzün hiç tanidik gelmedi toplantilarda falan hiç karşilaşmadik herhalde
ooo baya olmuş senn yerinde olsam 10 kere yaptırmıştım yaw ne kadar relaxın
arkadaslar listeye beni de yazar misiniz ben temmuz ayindan buruya sutlandim :))) hayirlisi buarada bat 17 agustos umarim ay kimse hamile kalmadan cikmaz bu topikden aminnnn.....
arkadaslar listeye beni de yazar misiniz ben temmuz ayindan buruya sutlandim :))) hayirlisi buarada bat 17 agustos umarim ay kimse hamile kalmadan cikmaz bu topikden aminnnn.....
hoşgeldin rojda beklenmeyen adet tarihini bizde beklemiyoruz gelmesin pis öğğğk adetlermerhaba....
bende ağustosda gel bebek diyenlerdenim.biraz kendimden bahsedeyim 2 yıllık evliyim ilk ay korundum sadece sonra bıraktım ama bebek olmadı.tedaviye yeni başladım en büyük pişmanlığımda bu.
2.denemem beklenmeyen adet tarihi 1 ağustos
çüş yani 1 hafta geçmiş daha kaç gün geçmelimyişki ay töbe töbe bazen bazi insanlari tavuk gibi boğazlayiveresim geliyorsormayın kızlar dün dr a gittim devlete uyuz doktor idrarda baktı dedim ved eyaptım çıkmadı dedimkanda bakalım dedim benden iyimi bilicen dedi 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım drum iyice geciksin öyle bakalım dedi
hoşgeldin sende hakem ama listeye eklenmek için biraz beklemen lazim rainbow ekliyor ve o bugünlerde meşguldü misafiri vardi birkaç güne girer ve eklerkızlar benide 8 ağustosa eklerseniz sevinirim
rahatlıktan değil canım 2 ay önce adetim geçeli 2 gün olmuştu dr hamilesin dedi 14 çıktı hcg sonra 2 sonra bir kanama oldu hafif normal ded dr bir kan testi daha baktım 11e düşmüş bebek düşüyor dedi eğer kana bakmasydık reglle atılıp gidicekti dedi ama ben öğrendim bir kere çok ağlıyorum sonra ilk bebeğimide 2,5 aylık kaybettim
benim 5 yaşaında bir oğlum var:))))geçen haftada 6 gün süren bir şüphem vardı ama kırmızı kart geldi:)))
pardon tatlım inş bu sefer bebişin sennle ve sağlıklıdır
benimde öyle canım ilk bebeğimi 9+4 de kaybettim minik kalbi durdu 2. bebeğimide 5 haftaık kaybettim 2 ay önce rabbim kimseye yaşatmasın çok kötü bir duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?