Gelinlik Modelleri 2011-2012 Gelinlik Modası ... gel vatandaş gel !

echer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
108
2
46
Diğer
google'da arasanız bulamayacağınız gelinlikler KK farkıyla hizmetinizde ... bakmadan yorum yapmadan gecmeyin.bir de ben bu resimleri nasıl büyük koycam ya ?

Eklentiler

• $siren-mae-wedding-dress-suzanne-neville.jpg
    71,6 KB · Görüntüleme: 41
  • $sexy-wedding-dresses.jpg
    28,2 KB · Görüntüleme: 40
  • $romantic-wedding-dresses-atelier-aimee.jpg
    70,9 KB · Görüntüleme: 42
  • $romantic-wedding-dress-2011.jpg
    46 KB · Görüntüleme: 47
  • $red-white-wedding-dresses.jpg
    79,7 KB · Görüntüleme: 40
  • $red-white-ball-gown-wedding-dress.jpg
    89,7 KB · Görüntüleme: 65
  • $paola-donofrio-wedding-dresses.jpg
    36,1 KB · Görüntüleme: 37
  • $paola-donofrio-wedding-dress-2011.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 43
  • $stephanie-allin-2012.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 67
  • $stephanie-allin-2012-fontaine-wedding-dress.jpg
    37,3 KB · Görüntüleme: 52
  • $stephanie-allin-wedding-dresses-2012-jazz-age.jpg
    51,5 KB · Görüntüleme: 66
  • $tiffany-wedding-dress.jpg
    26,6 KB · Görüntüleme: 54
  • $suzanne-neville-wedding-dress-2012-carly.jpg
    65,3 KB · Görüntüleme: 48
  • $suzanne-neville-wedding-dress-2012-broadway.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 35
  • $suzanne-neville-nostalgia-wedding-dresses-2012.jpg
    47,6 KB · Görüntüleme: 38
  • $suzanne-neville-bridal-2012-leading-lady.jpg
    61 KB · Görüntüleme: 101
  • $suzanne-neville-2012-wedding-dresses.jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 78
  • $suzanne-neville-2012-charisse-wedding-dress.jpg
    42,8 KB · Görüntüleme: 30
  • $suzanne-neville-2012.jpg
    57,7 KB · Görüntüleme: 35
Canım gelinliklerin üstüne tıkladığımızda büyüro zaten sıkma canını Sanırsam bu sene ya çok sade yada çok şatafatlı modeller olacak. Yok mu bunun bir ortası :44:

taşlı boncuklu gelinliklerden bıkkınlık gelmişti zaten.birazda sade olsun yahu .bu arada saolun kızlar yorumlarınız için

bende bikaç model ekliyim benim gibi düğün için hazırlık yapanlara fikir olsun..

Eklentiler

• $04b.jpg
    24 KB · Görüntüleme: 65
  • $006-abedmahfouz-12.jpg
    62,5 KB · Görüntüleme: 57
  • $14.jpg
    62,7 KB · Görüntüleme: 57
  • $16.jpg
    63,4 KB · Görüntüleme: 52
  • $018-maggiesottero-10.jpg
    28,7 KB · Görüntüleme: 54
  • $45.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 52
  • $151a.jpg
    22,3 KB · Görüntüleme: 51
  • $Gelinlik_31.jpg
    88,9 KB · Görüntüleme: 43
Yardımcı olabilecek arkadaslar var mı ?
Ben bu gelinliğe hayran kaldım hiç belli olmaz diktirebilirim de lakin pek anlamıyorum kuması vs .. Zaten markasını bile bilmiyorum
Fiyatı hakkında bile bilgim yok
Eki Görüntüle 302337 Yardım

bence minenesle iletişime geç. Bu işten o iyi anlar

canım benim teşekkürler, teveccühün. itiraf etmeliyim bu modeli çok zor buldum. sayfalarca gelinlik baktım, yana yatan modellerin hepsinde "benzer" araması yaptım, kumaş, ortam hakkında arama yaptım, hatta "laertes benzeri" olarak bile aradım taradım bulamadım. ama bugünlerde bu ve aynı seride olduğunu düşündüğüm birkaç gelinliğin bolca ortalıkta dolaşmasından dolayı, bunun ünlü bir gelinlik sitesinde paylaşılan bir şey olabileceğini düşündüm, aklıma ilk gelen site de tabi ki wedding inspirasi oldu. sezi işte. o siteye girdim bir de baktım ki, bu model abiye bir elbiseyle çok benzer bir çekimde karşımda duruyor ahan da dedim tasarımcıyı buldum. daha sonra tasarımcının gelinlik koleksiyonlarına ulaştım da böylece bu macera da sona ermiş oldu, ben de rahat uyuyabildim. benim için büyük bir "challenge" idi, soran arkadaşa teşekkürü borç bilirim

Oww baya çaba sarfedilmiş anlaşılan
Tekrar tekrar teşekkür ederim
Serüven inanılmaz ama arastırma falan tebrik ediyorum ...

Canım belli ki sen bu işlerden anlıyorsun.. Burda da meşhursun arkadaslar seni öneriyor danısmam için ... Bana çok yardımcı oldun allah razı olsun ama bakıyorum ben şimdi buna anlamıyorum kuması vs .. Diyorum ki nasıl dikilir ki bu acaba sadece bakmayla .. Göğüs kısımları saçaklı gibi değişik değişik ... Nasıl olur acaba diye kafama takıldı
Kumaşlar hakkında falan bilgin var mı ?

bizde ögrenebilsek su tasarimciyi ve modelin adini

bizde ögrenebilsek su tasarimciyi ve modelin adini

yukarda değil ysmehmt, o başka konuydu. cevap burada:

http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...astica-seven-gelin-adaylari.html#post22028390

gelelim senin soruna. açıkçası ben de çok net göremiyorum. tül bir etek, üzerinde sanıyorum ki gerçek fransız güpürü kullanmışlar. çünkü özellikle göğüs ksımlarında belli olan bir file görüntüsü var. fransız danteli olmayan dantellerde normal tül üstüne desen olur, fransız dantelinde veya güpüründeyse kumaş farklı dokunmuş tüller bütünüdür, yani bazı yerler çok sık, bazı yerler gevşek dokunur ve desenler böylece oluştur, bu yüzden desenlerin gevşek dokunduğu yerlerde çarpaz çapraz file görüntüsü görebilirsiniz.

buradan resimlerle açıklaması var:
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...6245-fransiz-danteli-konusundaki-karmasa.html

dantelden çıkan saçak saçak malzemenin ne olduğunu bilmiyorum, ama geçtiğimiz aylarda siteden bir arkadaşımızla ümraniyede gelinlikçi gezerken bu gelinliğe çok benzer bir model görmüştüm birinde, ama malesef hangi gelinlikçi olduğunu hatırlamıyorum. onda da kumaştan böyle saçaklar çıkıyordu. sanıyorum ki sonradan eklenen bir malzeme. hazır böyle küçük küçük mü satılıyor yoksa gelinlikçiler organzeyi veya şifonu kesip kendileri mi iliştiriyorlar inan bilmiyorum. ilk gelinlikçi gezmemde denk gelirsem sorarım benim de merak ettiğim bir mesele. sen nerede oturuyorsun ve nerde diktirmeyi düşünüyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…