2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

ve canlarım benim yatak odam koyu renk siyah dün mağaza da benim modelimin kremini de yapmışlar o da güzel geldi bana isterseniz krem getirebiliriz dediler.Ne dersiniz ne yapayım? dedim bi merwecik cevap verdi siz ne diyorsunuz kızlar?

ben siyah modellri çok beğeniyorum ama her gün toz almak zorunda kalırsın dediler
o yüzden vazgeçtim ama uğraşırım ben toz almayla dersen siyahtan vazgeçme yok uğraşamam dersen ve kremide beğendiysen alabilirsin ama tabi hangisini daha çok beğendiğin önemli olan

ve canlarım benim yatak odam koyu renk siyah dün mağaza da benim modelimin kremini de yapmışlar o da güzel geldi bana isterseniz krem getirebiliriz dediler.Ne dersiniz ne yapayım? dedim bi merwecik cevap verdi siz ne diyorsunuz kızlar?

canm beğendiysen kremi al bence çünkü toz alıyorsun yatağı düzeltirken bile nasıl toz oluo her yer bende keşke açık renk alsaydm diyorum

Adacım yatak odasında her zaman açık renk severim ben, hemde tozu belli etmez...
Kızlar annem geçen bardak takımı aldı bana, bide likör takımı aldım küçük küçük çok şekerler...

ben sorana kdr beren yazmış ztn cevabı
iyi yaptın cnm caspersy de yeni evli ztn bekar bekar olmuyo böyle evlilierin fikirlerine ihtiyacımız var

Back