2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

kızlar toz olayı çok fena gerçekten halılardan yumak yumak toz çıkıyor.

ayy işin çok zor
o konuda şanslıyım ipli halılardan aldım ben onlardan çıkmıyo bişi
tavsiye ederimm ama ince kıl gibi olanlardann onun temizliği kolay oluo ama odamdaki halım kalın iplilerden saç falan düşünce sarınıp kalıo resmen ya makina da almıo

hem evlilik hem iş zor walla , hergün akşam yemek yapmak insanı biraz zorluyor:)ama ben keyifle yapıyorum yinede, sizlerin düğün ne zaman?

:)
c.tesi günü eve gittim temzlk yaptm yatak odasına sadece ytarken girdik sabah yatağı toplarken her yer bi parmak toz olmuştu insan deli oluyoo daha akşam temizlemiştim ben yaa :(
salon falan o kadar toz olmuyo ama yatak odası çok oluyo güzeller

nerde hareket orda bereket derlerdı salonu kullanmadıgından toz olmuo ama hergece uyuyosun ya ondan toz oluodur:)

ayy işin çok zor
o konuda şanslıyım ipli halılardan aldım ben onlardan çıkmıyo bişi
tavsiye ederimm ama ince kıl gibi olanlardann onun temizliği kolay oluo ama odamdaki halım kalın iplilerden saç falan düşünce sarınıp kalıo resmen ya makina da almıo

ay halı almak bile dert ya
o zmn halıda almıcam kaydirigubbakcemile3

caspersy tatlım bir arkadaş var onuda buraya çağıracağım kendi şimdi kıbrıs a gitti gelecek yakında söyleyeceğim bu topiği ona.O da senin gibi yeni evli ama yeni evlenencek arkadaşlara o kadar yardımcı oluyor ki.Tıpkı senin gibi çok iyi niyetli hep tecrübelerini paylaşıyor canım ya.Bilirsin belki you_know.Albümlerde bir düğün gördüm sanki başlığı açan.Merak etme yalnız kalmayacaksın hem yalnız değilsin bacım bak 4 ay 2 gün sonra sendenim :)

benimde yatak odası daha çok toz olyor kelebekten almıştım mobilyalarımı çok memnunum ama bu toz olayına bir çare bulamadım daha, cadde kenarında evimiz birazda ona bağlıyorum.

ada evet o arkadası bılıorum sana acayıp yardım edıo eger gelınlıgeo gelene kdr bakmazsan hatta cıldırıcak cok tatlı bırıne benzıo oda:)

ya ben 5 ay geçerde evlenirmiyim diyorum
siz maşallah dün gibi diyosunuz düğünlerinize
inş hep böyle mutlulukla geçsin evlilikleriniz

Back