2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

:lepi:
benım bı ark görucu usulu evlenmıstı dıokı merve hıc alma hıç bakmıolar ona dıo zaten ılk basta utanıosun o gelmeden gıyınıp yatagın ıcıne gırıon dıo ellerse anlıo bısı oldugunu ne renk felan dıo dıo:) alısıncada gerek kalmıo zaten dıo

annem dıo bunları alıoz bı gıyme valla döverım dıo

:oklava::oklava::oklava: giy sen giyy:utangac:

tmm cok ısrar ettınız :)) mobılyaları acık renk alım dıorum tozunu almasamda idare eder gec kırlenır dıe dusunuyorum koyu renk boğar benı sımdı ne dersınız

ya çok utanırım falan diyoruz ama öyle olmuyo yani oluyo da olmuo ayy sustum yaşayın da görün nasıl bi duygu

ya ama bzm tecrübeli arkadaşların fikirlerinede ihtiyacımız var kaydirigubbakcemile3
siz böyle dediğime bakmayın ben utanırım ama bnmki rahat durcak bi tip dğl ztn :kedi:

tmm cok ısrar ettınız :)) mobılyaları acık renk alım dıorum tozunu almasamda idare eder gec kırlenır dıe dusunuyorum koyu renk boğar benı sımdı ne dersınız

yatak odamı beyaz alcam dedim ses etmediler
koltuklarımıda beyaz alcam dedim herkes bağırdı hergün elinde bez koltuk silersin artık diye

canlarım benim yatak odam koyu renk siyah dün mağaza da benim modelimin kremini de yapmışlar o da güzel geldi bana isterseniz krem getirebiliriz dediler.Ne dersiniz ne yapayım?

Back