• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

kızlar yeni evliyim ama bir tavsiyede bulunacağim, çevremde gözlemlediğim herkes birbirini yemekten evliliğin tadını çıkaramıyor, eşinizle birbirnizi çok sevin ve eğlenin hayat kavgalar üzüntüler pişmanlıklar için çok kısa.

kızlar yeni evliyim ama bir tavsiyede bulunacağim, çevremde gözlemlediğim herkes birbirini yemekten evliliğin tadını çıkaramıyor, eşinizle birbirnizi çok sevin ve eğlenin hayat kavgalar üzüntüler pişmanlıklar için çok kısa.

Kesinlikle haklısınız ama bazen öyle durumlar oluyor ki insanı zorluyorlar herşeye inat hayata inat gülmek lazım aslıda ama bu nedense sözde kalıyor hep hep bişeyler çıkıveriyor..

caspersy tatlım bir arkadaş var onuda buraya çağıracağım kendi şimdi kıbrıs a gitti gelecek yakında söyleyeceğim bu topiği ona.O da senin gibi yeni evli ama yeni evlenencek arkadaşlara o kadar yardımcı oluyor ki.Tıpkı senin gibi çok iyi niyetli hep tecrübelerini paylaşıyor canım ya.Bilirsin belki you_know.Albümlerde bir düğün gördüm sanki başlığı açan.Merak etme yalnız kalmayacaksın hem yalnız değilsin bacım bak 4 ay 2 gün sonra sendenim :)

ayy canmm tanıyorum you_know u ayy o da gelsinn

adaa bu mu kilo almş halin canmm harika görünüyorsun yaa
ayy iki dk tel görüşmesi yaptm yetişemedim hızınıza yaa
berenn kesinliklke haklısın canmm sen benden de tecrübelisin benm daha 3 ay olcakk

ada zayıflama okadar:)) son foto cok hos bence sen yemeden ıcmeden kesılme spor yap sıkılas gercı sıkı görunuon ama dırek yuzunden gıdıo sende de gıden heralde:))

Back