2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

yatak odamı beyaz alcam dedim ses etmediler
koltuklarımıda beyaz alcam dedim herkes bağırdı hergün elinde bez koltuk silersin artık diye

canm benim eşyalarımı gördünüz mobilyalarm koyu renk ayy hoş ama çok toz oluyo yaaa
canm beyaz koltuk ayy bilmiyorum zor olur bence canm benim lilalara bile minicik bişi sürülsün nasıl belli oluyo

kuzucuklar yemek takımının vitrini var ve ben vitrin almayı hiç düşünmediğim için bu güne kadar vitrin içine alınan hani bardak setleri var ya onlardan falan almamıştım şimdi ne yapayım ben vitrin içine nasıl şeyler konulur.Kapakları cam ve içi görünüyor.Bana akıl verin ne oluurrr

kuzucuklar yemek takımının vitrini var ve ben vitrin almayı hiç düşünmediğim için bu güne kadar vitrin içine alınan hani bardak setleri var ya onlardan falan almamıştım şimdi ne yapayım ben vitrin içine nasıl şeyler konulur.Kapakları cam ve içi görünüyor.Bana akıl verin ne oluurrr

genelde ince saplı şarap bardakları fln varya onlardan konuyo süs olsun diye ama bende almıcam ya gereksiz gibi içinede koycak şey bulmak ayrı mesele

ve canlarım benim yatak odam koyu renk siyah dün mağaza da benim modelimin kremini de yapmışlar o da güzel geldi bana isterseniz krem getirebiliriz dediler.Ne dersiniz ne yapayım? dedim bi merwecik cevap verdi siz ne diyorsunuz kızlar?

buyur burdan yak senı tebrık ederım:) ben yemek masasıyla komıdın alcam sadece hıc o vıtrın ıcıyle ugrasamam.şimdı onun ıcıne suslu bardaklar almalısın mısafır kahve fıncanlarını koymalısın yok onları koymıcam dersen bıblo felan koy dıcem ama o da hosolmaz kı yaa tuh napsakkı gerı versen:)))

ayy ben öyle almamıştım canım benimki kutu gibi :)
kadeh falan koyuyorlar fincanlar falan ama benm camı falan yok ya doldurdum içini bi güzel kimini kutudan bile çıkarmadan koydum

ve canlarım benim yatak odam koyu renk siyah dün mağaza da benim modelimin kremini de yapmışlar o da güzel geldi bana isterseniz krem getirebiliriz dediler.Ne dersiniz ne yapayım? dedim bi merwecik cevap verdi siz ne diyorsunuz kızlar?

ee ben yrn mobılya almaya gelıom ya ıstanbulaılgı alanıma gırıo nerden almıstınız sız

Back