- Konu Sahibi merwecik_20
- #1.221
o sızın superlıgınız cıcısler caspersy sen kaç aylık evlısın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yatak odamı beyaz alcam dedim ses etmediler
koltuklarımıda beyaz alcam dedim herkes bağırdı hergün elinde bez koltuk silersin artık diye
canlarım benim yatak odam koyu renk siyah dün mağaza da benim modelimin kremini de yapmışlar o da güzel geldi bana isterseniz krem getirebiliriz dediler.Ne dersiniz ne yapayım?
o sızın superlıgınız cıcısler caspersy sen kaç aylık evlısın
heralde kızım koltuk beyaz alınırmı:) leke tutmayan sılınınce gecen kumaslardan al sıyahta olmasın ama beyaz hıc olmasın
4 gün sonra 3 ay bitecek canm çok yeniyim ben
en iyisi yere minder atıcam koltuk fln yok
en iyisi yere minder atıcam koltuk fln yok
evt zaten yenı olmasan bızım bu konustuklarımız sana sacma sapan gelırdı:)
ben böle kocakoca mınderlerı cok sevıommesela
kuzucuklar yemek takımının vitrini var ve ben vitrin almayı hiç düşünmediğim için bu güne kadar vitrin içine alınan hani bardak setleri var ya onlardan falan almamıştım şimdi ne yapayım ben vitrin içine nasıl şeyler konulur.Kapakları cam ve içi görünüyor.Bana akıl verin ne oluurrr
kuzucuklar yemek takımının vitrini var ve ben vitrin almayı hiç düşünmediğim için bu güne kadar vitrin içine alınan hani bardak setleri var ya onlardan falan almamıştım şimdi ne yapayım ben vitrin içine nasıl şeyler konulur.Kapakları cam ve içi görünüyor.Bana akıl verin ne oluurrr
ve canlarım benim yatak odam koyu renk siyah dün mağaza da benim modelimin kremini de yapmışlar o da güzel geldi bana isterseniz krem getirebiliriz dediler.Ne dersiniz ne yapayım? dedim bi merwecik cevap verdi siz ne diyorsunuz kızlar?
ayy ben öyle almamıştım canım benimki kutu gibi :)
kadeh falan koyuyorlar fincanlar falan ama benm camı falan yok ya doldurdum içini bi güzel kimini kutudan bile çıkarmadan koydum