2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

oooo seninki süper aç gezmişin bütün gün kaydirigubbakcemile3

kesinlikle katılıorummmm

yok kız aksine hiç acıktığımı hissetmedim bende bi sorunmu var acaba yemedikçe kilo alıyorum delikafadulden

kendimi bildim bileli yapmış olduğum diyetlerden edindiğim tecrübe ile söylüyorum... yemeyince kilo alırsın... garanti.... kesin... mutlaka kilo alırsın, ilk başta hızla versen bile bir yerde tıkanır ve devam edemezsin sonra da aynı hızla daha fazla kiloyu geri alırsın...

bir süredir (yaklaşık 3 aydır) yaptığım bir şey var, hemen paylaşayım... gün boyu ağzım durmuyo sürekli bir şeyler atıştırıyorum ama atıştırdıklarım havuç, salatalık, elma gibi şeyler... iş yerindeki o yağlı ve lezzetsiz öğlen yemeğinden çıktım evden sulu yemek getiriyorum... bir de neden bilmiyorum uzunca bir süredir canım abur cubur çekmiyo yemiyorum... ama haftada hala 3-4 akşam dışarda yemek yiyorum kebap vs türü çünkü hala nişanlımla bişiler halletcez diye iş çıkışı dışarda buluşuyoz malum... veee 5 kilo verdim veee bu 5 kiloyu geri almadım... bu arada hiç aç klmadım ve hiç birşeyi de ay bunu yemiyim kilo alırım demedim pasta da yedim ama yarım porsiyon yedim.

çok doğru.katılıyorum sana. hayırlı olsun bu arada.

ya iyide kızlar ben aç kalmıyorum ki. yediklerim bunlar

kızlar bende bgn yediklerimi sayım o zmn.
kahvaltı : 1 fincan yeşilçay, çeyrek simit, bi kibrit k peynir, yarım domates yarım salatalık
ara : 1 fincan yeşil çay, 1 elma
öğle : 1 dilim ekmek bi tabak türlü
şimdilik bu kdr he bu arada şimdiye kdr da 2 litre su tükettim
bundan sonra da elma yedim hatta

ben sabahları çorbaya taktım. akşamdan kalan çorba ne varsa onu bir kase içiyorum. bir dilim kepekli ekmek, bir dilim de peynir. hem tok tutuyor, hem de midem o kadar rahat oluyor ki.

bunu daha öncede duymuştum mideye bişey gitmeyince kendini koruma altına alıor ve metabolizma çalışmıormuş ama yedikçe ne de olsa gelior diyip sistemi çalıştırıyormuş bu nedenle sık yiyin ama zararsız şeyler yiyin diolar

tabi canım. zaten bende besleyici ama hafif şeyler yiyorum. sabah kahvaltısı içindi o dediğim. salatalık,domates mevsimi bitti onları yemiyorum o yüzden çorba bir alternatif oldu bana. aralarda 1 meyve ve ardından bir miktar süt içiyorum bu da kan şekerimi düzenliyor. öğün atlamamaya özen gösteriyorum.

süper valla evdesin sen galiba değilmii
ne güsel ben iş yerinde kahvaltı ettiğim için tabiki çorba içemiorum ama bayılırım çorbayaaa

bende hep kahvaltı yapmadan gelirdim işe şimdi kahvaltıyı yapıyorum hep

ben lisede dahil hiçç kahvalti yapmazdım.yiyemezdim.üniversiteye başlayıp öğrenince kahvaltıya başladım kendimi çok da iyi hissettim. salata hiç yemezdim şimdi yeşillik delisi oldum. bu arada gıdacıyım. lab. da çalışıyorum.

ya salatayı ben çok sevrim. salata olsun yemek aramam hatta. sabah evden çıkarken kardeşlerim anneme ne yemek istiyolarsa onu bende salata yapmasını söylüyorum kaydirigubbakcemile3

fıstık gelinler naber :)
bugün ben de kahvaltı : yarım simit + 1 fincan yeşil çay
ara (10.00) : 1 mandalina + yarım litre su
öğle : 1 kase çorba + 2 adet köfte + 1 tabak bol limonlu yağsız tuzsuz salata + yarım litre su :)
ara (16.00) : 1 mandalina + 1 fincan yeşil çay

slm bende kk'nın diyet bölümüne bakıyordum sandaloz sakızı ve sirke muhteşem zayıflatıyormuş.
kullananlar çok memnun ve hiç bir zararı yokmuş.
bende bu aksam alacagım sizde deneyebilirsiniz

ya salatayı ben çok sevrim. salata olsun yemek aramam hatta. sabah evden çıkarken kardeşlerim anneme ne yemek istiyolarsa onu bende salata yapmasını söylüyorum kaydirigubbakcemile3

ben de şimdi kızıyorum şimdi, neden daha önce yemedim ye. ama şimdi salatacı bacı oldum çıktım :1rolleyes:

kızlar süper gidiyoruz sanırım kaydirigubbakcemile3
haftaya salı günü kilomuzu tekrar yazalım buraya bakalım bi haftada napcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…