• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

ya hadi öyleyse zayıflayalım işte. üstelik nişanlımın ailesi sürekli kiloma laf atıyor sinir oluyorum 64 kiloydum nişanda göbeğime laf ata ata bi hal oldu.ne olur zayıflayalım.

cemrecim kilon fazla yok demiştim ama madem nişanlının ailesi böyle bişey yapma gafletinde bulundu seni 59 yapana kdr bırakmıcaz. ağızlarını kapayalım onların dimi ama ztn çok fazla kilon yok 5 kilo verdinmi tmm. bnmde 59 düşmem gerek ama 59 düşmek için tam 18 kilo vermem gerekiyooo :(

Son düzenleme:
kızlar günaydın
süper bi topic olmuş sonuçda burada bulunanlar aynı dertten muzdarip ve aynı hedefe doğru hazırlanma sürecindeler tebriikkllerkaydirigubbakcemile5
bende zayıflamak istiorum yaa bende nisan-mayıs gibi nişanlanıcamm ama tabiki bu halde nasıl bi elbise bulurum yada bulduğum elbise ne kadar yakışır bilemiorum acayip canım sıkılıo bu olaya düşündükçede daha çok yiyesim gelio kaydirigubbakcemile2
benimki nişan ,düğün değil ama bilemem alırmısınız beni arayaaa a.s

kızlar günaydın
süper bi topic olmuş sonuçda burada bulunanlar aynı dertten muzdarip ve aynı hedefe doğru hazırlanma sürecindeler tebriikkllerkaydirigubbakcemile5
bende zayıflamak istiorum yaa bende nisan-mayıs gibi nişanlanıcamm ama tabiki bu halde nasıl bi elbise bulurum yada bulduğum elbise ne kadar yakışır bilemiorum acayip canım sıkılıo bu olaya düşündükçede daha çok yiyesim gelio kaydirigubbakcemile2
benimki nişan ,düğün değil ama bilemem alırmısınız beni arayaaa a.s

ne demk cnm bnm hoşgeldn. boy-kilo kaç senin bide zayıflamk için bişiler yapıomusun

selamlar.dün şöyle bir kıyafet denedim. istediğim gibi bi elbise buldum,abartısız hoş.bol alsam bile yok güzel gözükmüyor.bu bilinçle bişey yiyesim gelmiyor. arada sırada bunu yapmak istiyorum.ve hedef koydum o elbiseyi alıcam.

bende bi elbisemin içinde iğrenç gözüküyorum bende o elbisenin içine girip güzel gözükcem kaydirigubbakcemile3 pes etmek yok

Kızlar dün gece o kadar ağladım ki şimdi gözlerim ağrıyor.Şimdi 78 kg.ım ya ben nişanlımla 2003 senesinde tanıştık o zamanlar 65 kg. dım sanırım belki de daha az neyse bu 6 sene içinde aldım bu kiloyu.Arada bana özellikle nişandan sonra düğünün olacak ver biraz falan diyordu ama çok sert değil sanki böyle espri yapıyor gibiydi.Neyse işte dün tlf.da konuşuyoruz ben sinemaya gitmekle ilgili bir laf açtım vizyondaki filmlerden birine gidelim falan diye söyleyeceğim bu birden sen zayıflama hapından bahsediyordun bir ara hapla zayıfladım da neyse işte almıcan mı yine falan dedi.Bir an kaldım böyle yani başka bir şey söylerken bunu söylemesi çok tuhaf oldu sonra ne demek istiyorsun dedim.Ya sen dedi nişandan sonra kilo aldın bu senin düğünün sadece benim yanımda yemiyorsun galiba beni mi kandırıyorsun sen demez mi.Ay tlf.u kapattım nasıl ağladım ama,aradı peşinden ben de meşgule düşürdüm sonra yine aradı tamamen kapattım.Şu edilecek laf mı zayıflamamı istiyorsa bile bana destek olarak yardımcı olması gerekmez mi ayyy kendimi çok kötü hissettim ve hala hissediyorum :( sabahtan beri arıyor açtım ama soğuk konuşuyoruz.

Kızlar dün gece o kadar ağladım ki şimdi gözlerim ağrıyor.Şimdi 78 kg.ım ya ben nişanlımla 2003 senesinde tanıştık o zamanlar 65 kg. dım sanırım belki de daha az neyse bu 6 sene içinde aldım bu kiloyu.Arada bana özellikle nişandan sonra düğünün olacak ver biraz falan diyordu ama çok sert değil sanki böyle espri yapıyor gibiydi.Neyse işte dün tlf.da konuşuyoruz ben sinemaya gitmekle ilgili bir laf açtım vizyondaki filmlerden birine gidelim falan diye söyleyeceğim bu birden sen zayıflama hapından bahsediyordun bir ara hapla zayıfladım da neyse işte almıcan mı yine falan dedi.Bir an kaldım böyle yani başka bir şey söylerken bunu söylemesi çok tuhaf oldu sonra ne demek istiyorsun dedim.Ya sen dedi nişandan sonra kilo aldın bu senin düğünün sadece benim yanımda yemiyorsun galiba beni mi kandırıyorsun sen demez mi.Ay tlf.u kapattım nasıl ağladım ama,aradı peşinden ben de meşgule düşürdüm sonra yine aradı tamamen kapattım.Şu edilecek laf mı zayıflamamı istiyorsa bile bana destek olarak yardımcı olması gerekmez mi ayyy kendimi çok kötü hissettim ve hala hissediyorum :( sabahtan beri arıyor açtım ama soğuk konuşuyoruz.

cnm bizde nişanlımla tanıştığımızda ben 65 tim şimdi 77 yim. bizde nişanlanmamıza bi kaç gün kala kilo mu aldın sen fln diyecek oldu ben de senin gibi çok duyarlıyım bu konuya noldu beğenmiyosan etrafta bir sürü kız var git onlardan biriyle nişanlan dedim o da hemen öyle demek istemedim sadece sordum fln dedi. bi daha da kilomla alakalı bişey diyemedi üstelik nişandan sonra da kilo aldım mafoldumben ama üzülme nolur bi daha böyle sert bi şekilde söylerse sende ben ztn zayıflamaya çalışıyorum ama senin böyle sert bi şekilde söylemen yerine motive edip yardımcı olman gerekmiyomu fln desen belki anlar hatasını. ayrıca her gelinin zayıf olması şart m

yine benn!! canım benim. bence sen ince fikirli düşünceli birisin. ama karşındaki öyle değil sanıyorum. aranızdaki sevgi saygı hep kalsın diliyorum gerçekten. daha iyi yaklaşabilirdi, işte sağlığın için falan deseydi sen heves bile ederdin kiloları atmak için. sadece kilo için değil çoğu şey için. ama takma kafana,boşver. ama güzelce karşılıklı konuşmalısınız. biz hep arkandayız.

Son düzenleme:
evet canım sakardeniz haklı. hem ilerde çocuk fln olcak doğum kiloları fln o zmn da böyle yaparsa yine çok üzülürsün karşına al bi konuş böyle davranmak yerine destek olsun sana.

söylemesi kolay zayıfla die sanki biz kilolu olmaya bayılıyoruz. bak sen gerekirse tut kolundan onu yürüyüşe fln beraber gidin bi tek senden beklemicek o da yardımcı olcak

kızlar teşekkür ederim desteğiniz için ama çok gücüme gitti öyle böyle değil.Haklısınız konuşayım ben şununla bir güzel durun ya :)

adaerrrr dur canımm dur şimdi dğl brz sakinleş ondan sonra konuşursun şimdi üzgünsün yanlışlıkla ağzından bişey kaçar tartışmaya fln gider konu Allah korusun

konuş tabi ya. biz arkadaşımızı mutlu istiyoruz hem enişte falan dinlemem haa :olmaz: :mymeka: şaka bi yana.kafaya takılıyor gerçekten. üç ay önce bizde alışveriş mağazasına gittik.kapıdaki görevli kız hamilemisiniz, radyasyon etkilemesin dedi :uhm: aşkımda hemen inşallah diye kıza tepki gösterdi. hemen 3 kilo verdim o sıralar :)

konuş tabi ya. biz arkadaşımızı mutlu istiyoruz hem enişte falan dinlemem haa :olmaz: :mymeka: şaka bi yana.kafaya takılıyor gerçekten. üç ay önce bizde alışveriş mağazasına gittik.kapıdaki görevli kız hamilemisiniz, radyasyon etkilemesin dedi :uhm: aşkımda hemen inşallah diye kıza tepki gösterdi. hemen 3 kilo verdim o sıralar :)

ya bende yazın moda elbiseler vardı ya ismini hatırlayamadım şimdi. göğüs kısmı büzgülü ondan giymiştim bana önüne gelen hamilemisin dedi delikafadulden bi daha giymiyim dedim o elbiseyi ama başka bi kıyafetle olduğum zmnda dediler ben mors bide nişanlımın yanında söylediklerinde rezil oluyorum yaaa :oklava:

kızlarrrr caponumm diye bir arkadaş bu formülü gönderdi bana bide bunu deneyelim bakalım

Sabah ve akşam içmeniz gereken bu çayın yapımı 3 öğeye bağlı:
Tarçın, karanfil(kamış halinde olanlardan) , zencefil kökü.
Aktarlarda bulabilirsiniz.
hepsinden bir tutam alın kaynatın. ıçine hiç şeker eklemeden sıcakken aç karnına sabah ve akşam yemeklerinden önce için. Daha sonra yiyeceğinizi yiyebilirsiniz.
Yediklerinizi abartmadığınız sürece 2 haftada 3 kilo verebilirsiniz ve kalıcı olacaktır. Spor da yaparsanız daha fazla bile verebilirsiniz...

aynen ya. ben de taktığımı tam takarım kafaya. ya bide benimki ne yerse duble istiyor hiiiç kilo yok. zaıflıyor bile.ben onun yediğinin dörtte birini yiyorum veremiyorum. ama kararlıyım. marta kadar güzel çoook güzel olmalıyım..

aynen ya. ben de taktığımı tam takarım kafaya. ya bide benimki ne yerse duble istiyor hiiiç kilo yok. zaıflıyor bile.ben onun yediğinin dörtte birini yiyorum veremiyorum. ama kararlıyım. marta kadar güzel çoook güzel olmalıyım..

walla ben işi inada bindirdim ben onun yanında yemiyorum bile. o ısrar ediyo ye die yemiyorum ama dediğin gibi inatla o yedikçe zayıflarken ben yemedikçe şiştim mafoldumben bu arada sakardeniz sen kaç kiloydun cnm

Back