Kızlar dün gece o kadar ağladım ki şimdi gözlerim ağrıyor.Şimdi 78 kg.ım ya ben nişanlımla 2003 senesinde tanıştık o zamanlar 65 kg. dım sanırım belki de daha az neyse bu 6 sene içinde aldım bu kiloyu.Arada bana özellikle nişandan sonra düğünün olacak ver biraz falan diyordu ama çok sert değil sanki böyle espri yapıyor gibiydi.Neyse işte dün tlf.da konuşuyoruz ben sinemaya gitmekle ilgili bir laf açtım vizyondaki filmlerden birine gidelim falan diye söyleyeceğim bu birden sen zayıflama hapından bahsediyordun bir ara hapla zayıfladım da neyse işte almıcan mı yine falan dedi.Bir an kaldım böyle yani başka bir şey söylerken bunu söylemesi çok tuhaf oldu sonra ne demek istiyorsun dedim.Ya sen dedi nişandan sonra kilo aldın bu senin düğünün sadece benim yanımda yemiyorsun galiba beni mi kandırıyorsun sen demez mi.Ay tlf.u kapattım nasıl ağladım ama,aradı peşinden ben de meşgule düşürdüm sonra yine aradı tamamen kapattım.Şu edilecek laf mı zayıflamamı istiyorsa bile bana destek olarak yardımcı olması gerekmez mi ayyy kendimi çok kötü hissettim ve hala hissediyorum
sabahtan beri arıyor açtım ama soğuk konuşuyoruz.