- Konu Sahibi merwecik_20
kızlar zayıflayacam diye bilinçsizce şok dyetler vs yapmayın sağlığınızla oynamayın...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyy bu başlık var ya benim için açılmış. mayıs 22 düğün tarihim ve ben acilen zayıflamalıyım. boy 1,64 kilo 68 ve benim düğünde 60 kilo olmam lazım. ama yarın rejime başlıyorum ben de gerçekten artık zayıflamalıyım. ne olur birlikte zayıflayalım.
cemre canım kilon gerçekten de fazla değilmiş aynı boya sahibiz ben senden 10 kilo fazlayım ben ne yapacağım peki
yemek yemeyi mi çok seviyorum,metabolizmam mı yavaş çalışıyor yoksa benim kaderim mi bu bilemiyorum.Ammmaaaaaaaaaaa ben de aranızdayım.Zaten çoğunuzla diğer topiclerden birbirimize aşinayız.derinsssss (canım :) ) sakardeniz , m.m.m.m , merwecik selam kızlar :)
Düğün tarihi : 24 Nisan
Boy:165
Kilo:78 ühhhüüüühühüüüü
gunaydın guzel bayanlar bugun nasılısz bakalım nesfıt yıyerek evden cıktım gun ıcınde 200 ip atlamayı dusunuyorum:) dun okdr yoğundu kı ıs hıcbıseye fırsat kalmadı.evt vaktı olanlar yurusun mutlaka sabah yapılan yuruyusler daha etkılı hem gun boyu ınsan dıokı sabah okdr spor yptm yemıyım de ıse yarasın dıo:)
cnm yürüyüş yaptım diye yememek yanlış sabah yapılan yürüyüş metabolizmayı hızlandırıyor. daha sonra yapılan kahvaltıda metabolizmanın çalışmasını sağlıyor. ama kahvaltı yapılmadığında metabolizma kendini korumaya alıyo vucüda yemek gelmediği için. ben şimdi bi yeşil çay alıp gelim
yok öle demek ıstemedım :) canın dıyete aykırı bısey cekerse ben dıorum kı ya kızım sabah bosuna mı yurudun cukalata kacmıyo ya snra yersın dıorum:)
su tuketımın nasıl cnm 2. ltreyı bulsun mutlaka sabah ac karna 1-2 bardak içmeyı unuta:) dusun sen dvam et onlar gıder kendı kendıne yada 1 gunluk detokslardan yapabılırsın ben hıc bılmıom aaannemesorabılırım vucudu sasırtmak gerekırmıs