• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

ayyyy bu başlık var ya benim için açılmış. mayıs 22 düğün tarihim ve ben acilen zayıflamalıyım. boy 1,64 kilo 68 ve benim düğünde 60 kilo olmam lazım. ama yarın rejime başlıyorum ben de gerçekten artık zayıflamalıyım. ne olur birlikte zayıflayalım.

ayyyy bu başlık var ya benim için açılmış. mayıs 22 düğün tarihim ve ben acilen zayıflamalıyım. boy 1,64 kilo 68 ve benim düğünde 60 kilo olmam lazım. ama yarın rejime başlıyorum ben de gerçekten artık zayıflamalıyım. ne olur birlikte zayıflayalım.

zayıflarız inş cnm da sen kilona dua et ya biz napalım mafoldumben sen yine iyiymişsin

cemre canım kilon gerçekten de fazla değilmiş aynı boya sahibiz ben senden 10 kilo fazlayım ben ne yapacağım peki :(

cemre canım kilon gerçekten de fazla değilmiş aynı boya sahibiz ben senden 10 kilo fazlayım ben ne yapacağım peki :(

ya hadi öyleyse zayıflayalım işte. üstelik nişanlımın ailesi sürekli kiloma laf atıyor sinir oluyorum 64 kiloydum nişanda göbeğime laf ata ata bi hal oldu.ne olur zayıflayalım.

hıh onlar kendı ogullarına baksınlar:) kızımız zayıflasında görsunler bakalım sen de kı ben zayıflayınca benım guzellıgımden oğlunuz görunmez dıe kılo vermıorum de:))

kızlar sok dıyetlere karsıyım zaten dıyete karsıyım:) 2.5 ltre su 2-3 bardak yesılcay duzenlıbagırsak hareketleri:) aksam yemegını engec 7.30da yemeye calıssak yeterlı olucaktır.bız eskıden evde pılav yemek olsa bı tabak yemek 1 tabakpilav yerdık yemegı salatayı pılavı tek bır tabaga koymayı alıskanlık halıne getrdık zaten doyuyormusuz yanı:)

ekmek yedıgımızde makarna pilav patatesı kesersek
et yıyecegımız gunsabahkı yumurtamızı yadapeynırımızı 1 dılım azaltırsak
açlıktan ölene kdr ac durmayıp 3 saatte bır az kalorılı seyler atıstırırsak
bıraz hareketlı olursak
enönemlısı canınızın ıstedıgını ertelemeyıp gunduz saatlerınde yersek
hem mutlu hem zayıf olabılırız

bunlar hepımızın bıldıgı seyler ama sıksık hatırlamakta fayda var bence:))

bugun cok youndu ıslerımyourtlu makrna yedım 1 dılım tatlı hastayımda tatlı krızlerndeyımbu kız durmadan tatlı yyoo bıde zayıflıcam dıo demeyn yanı:))

aksama çorba salata afıyet olsun:))

evlenme tarihimiz güzel tesadüf olmuş ya. ben de bugün çok yedim ama artık gerçekten bitti. kesinlikle zayıflamalıyız. güzel gelinler olalım. o fotoğraflara hep bakacağız ne de olsa. ben haftaya ptesiye kadar 1 kilo vereceğim. size söz. hadi bakalım.

yemek yemeyi mi çok seviyorum,metabolizmam mı yavaş çalışıyor yoksa benim kaderim mi bu bilemiyorum.Ammmaaaaaaaaaaa ben de aranızdayım.Zaten çoğunuzla diğer topiclerden birbirimize aşinayız.derinsssss (canım :) ) sakardeniz , m.m.m.m , merwecik selam kızlar :)

Düğün tarihi : 24 Nisan
Boy:165
Kilo:78 ühhhüüüühühüüüü

evet canım.çekiyoruz birbirimizi.

yürüyüş önemli aslında canlar.kalın kalın giyinip yürüyüşlere çıkmamız lazım aslında. hem sıkı oluruz hem de kilo veririz.kilo verince daha rahat hareket ederiz (her anlamda) :utangac:

gunaydın guzel bayanlar bugun nasılısz bakalım nesfıt yıyerek evden cıktım gun ıcınde 200 ip atlamayı dusunuyorum:) dun okdr yoğundu kı ıs hıcbıseye fırsat kalmadı.evt vaktı olanlar yurusun mutlaka sabah yapılan yuruyusler daha etkılı hem gun boyu ınsan dıokı sabah okdr spor yptm yemıyım de ıse yarasın dıo:)

kızlar günaydın. ben akşamları giremiyorum nete. gündüz işte idare ediyorum.dışarıda yürüyüş yapamazsanız bile sabah erken kalkın evin en geniş odasında yada yemek masasının etrafında yürüyün hiç yürümemekten iyidir. bu arada ben yarım kilo almıştım demiştim ya şişkinlikmiş sanırım gitti. ama kilo veremiyorum. başka neler yapabiliriz

gunaydın guzel bayanlar bugun nasılısz bakalım nesfıt yıyerek evden cıktım gun ıcınde 200 ip atlamayı dusunuyorum:) dun okdr yoğundu kı ıs hıcbıseye fırsat kalmadı.evt vaktı olanlar yurusun mutlaka sabah yapılan yuruyusler daha etkılı hem gun boyu ınsan dıokı sabah okdr spor yptm yemıyım de ıse yarasın dıo:)

cnm yürüyüş yaptım diye yememek yanlış sabah yapılan yürüyüş metabolizmayı hızlandırıyor. daha sonra yapılan kahvaltıda metabolizmanın çalışmasını sağlıyor. ama kahvaltı yapılmadığında metabolizma kendini korumaya alıyo vucüda yemek gelmediği için. ben şimdi bi yeşil çay alıp gelim

su tuketımın nasıl cnm 2. ltreyı bulsun mutlaka sabah ac karna 1-2 bardak içmeyı unuta:) dusun sen dvam et onlar gıder kendı kendıne yada 1 gunluk detokslardan yapabılırsın ben hıc bılmıom aaannemesorabılırım vucudu sasırtmak gerekırmıs

cnm yürüyüş yaptım diye yememek yanlış sabah yapılan yürüyüş metabolizmayı hızlandırıyor. daha sonra yapılan kahvaltıda metabolizmanın çalışmasını sağlıyor. ama kahvaltı yapılmadığında metabolizma kendini korumaya alıyo vucüda yemek gelmediği için. ben şimdi bi yeşil çay alıp gelim

yok öle demek ıstemedım :) canın dıyete aykırı bısey cekerse ben dıorum kı ya kızım sabah bosuna mı yurudun cukalata kacmıyo ya snra yersın dıorum:)

yok öle demek ıstemedım :) canın dıyete aykırı bısey cekerse ben dıorum kı ya kızım sabah bosuna mı yurudun cukalata kacmıyo ya snra yersın dıorum:)

he öyleyse haklısın cnm. evet genelde o yönden sabah yapılan yürüyüşler çok faydalı oluyo akşam yürürüz die sabah kalkmadığımızda gün içinde akşam yürücez die elimize ne geçerse yiyoruz ama sabah yapınca sabah yürüdüm o kdr yoruldum onda verdiğim kalorinin fazlasını ufacık bi çikolatadan geri alamam deyip yemiyoruz :1rolleyes:

su tuketımın nasıl cnm 2. ltreyı bulsun mutlaka sabah ac karna 1-2 bardak içmeyı unuta:) dusun sen dvam et onlar gıder kendı kendıne yada 1 gunluk detokslardan yapabılırsın ben hıc bılmıom aaannemesorabılırım vucudu sasırtmak gerekırmıs

cnm su tüketimi günlük üç litre kaydirigubbakcemile3 artı günlük 3 fincan yeşil çay. ewet vucüt belli bi süre sonra alışıyo normal beslenme sanıyo o yüzden kilo veremiyo şaşırtmak gerekiyo ama nsl yapıcamı bilmiyorum işte

hım ozmn bn aklıma gelen baska bısı yk sımdılık kendım su ıcmeözurlu oldugum ıcın dırek aklıma o gelıo sımdı bıraz ıs var görusmek uzere

Back