- Konu Sahibi merwecik_20
slm adaer. iyilik diyelim sen nasılsınn.
famee hoşgeldin canım.
famee hoşgeldin canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunu daha öncede duymuştum mideye bişey gitmeyince kendini koruma altına alıor ve metabolizma çalışmıormuş ama yedikçe ne de olsa gelior diyip sistemi çalıştırıyormuş bu nedenle sık yiyin ama zararsız şeyler yiyin diolar
evet canım aynen öyle... klasik tarzda diyetler yani yememeye ya da belirli tarzda beslenmeye yönelik diyetler metabolizma hızını yavaşlatıyor.. ilk başta stoktan yediği için vücut, hızla kilo verip sonra vücut tasarrufa geçince de kilo vermenin durması durumu oluşuyo... ve sonrasında ne yiyosan yarıyo kilo yapıyo çünkü metabolizma hızın düşmüş oluyo çoktan...
nerden mi biliyorum, şimdiki aklım yokken yaptığım o salak diyetler yüzünden yıllardır kabızlık sorunu yaşıyorum.. hatta doktorluk bile oldum bu konuda... doktor dedi ki kızım sen naptın bu metobalizmaya, hiç çalışmayaydı :sinifsinif:
naber kızlar,nerelerdesiniz.Ben dün dediğimi uyguladım ve 18:30 dan sonra birşey yemedim.Su ve yeşil çay içtim gece 00:30 da da 1 mandalina yedim.
Sabah kalkınca 08:30 gibi 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu
kahvaltı 09:30 1 adet beyaz peynirli kepekli tost yağsız+ 1 fincan yeşil çay
ara 11:00 1 adet mandalina
selam kızlar. nasılsınız. benim bi akrabamın düğün hazırlığı vardı. dün gece ordaydım. bol hizmet ve bol oynamak çok iyi geldi. bu hafta kilo verirsem düğünlere borçlu olacağım. :teytey:
hem yerim hem yakarım dıosun yanı :)) eğlenırken kılo verdıren tek yöntem göbek atmak olsa gerek:))
ewet işe yarayacak, ümitliyim. :lepi:
ay şükür sabahtan beri bu topiği arıyorum kaydirigubbakcemile3
niye taşınmış ki ya