• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

bunu daha öncede duymuştum mideye bişey gitmeyince kendini koruma altına alıor ve metabolizma çalışmıormuş ama yedikçe ne de olsa gelior diyip sistemi çalıştırıyormuş bu nedenle sık yiyin ama zararsız şeyler yiyin diolar

evet canım aynen öyle... klasik tarzda diyetler yani yememeye ya da belirli tarzda beslenmeye yönelik diyetler metabolizma hızını yavaşlatıyor.. ilk başta stoktan yediği için vücut, hızla kilo verip sonra vücut tasarrufa geçince de kilo vermenin durması durumu oluşuyo... ve sonrasında ne yiyosan yarıyo kilo yapıyo çünkü metabolizma hızın düşmüş oluyo çoktan...

nerden mi biliyorum, şimdiki aklım yokken yaptığım o salak diyetler yüzünden yıllardır kabızlık sorunu yaşıyorum.. hatta doktorluk bile oldum bu konuda... doktor dedi ki kızım sen naptın bu metobalizmaya, hiç çalışmayaydı :sinifsinif:

evet canım aynen öyle... klasik tarzda diyetler yani yememeye ya da belirli tarzda beslenmeye yönelik diyetler metabolizma hızını yavaşlatıyor.. ilk başta stoktan yediği için vücut, hızla kilo verip sonra vücut tasarrufa geçince de kilo vermenin durması durumu oluşuyo... ve sonrasında ne yiyosan yarıyo kilo yapıyo çünkü metabolizma hızın düşmüş oluyo çoktan...

nerden mi biliyorum, şimdiki aklım yokken yaptığım o salak diyetler yüzünden yıllardır kabızlık sorunu yaşıyorum.. hatta doktorluk bile oldum bu konuda... doktor dedi ki kızım sen naptın bu metobalizmaya, hiç çalışmayaydı :sinifsinif:

geçmiş olsun cnm umarım düzelir

oooo grup coşmuş valla supersınız bayanlar.bu arada yenı topic işini tuttum bende nasıl guzel gelın olduk dıe:)) inceleceğiz gitsin yağlar kilolar
o kabızlık bendede var ınsan baska arkadasının iyi çalışan bagırsagını kıskanırmı ben kıskanıyorum ıste:))

kızlar ben diyet bölümünde okumuştum. sabah aç karnına saf zeytinyağı için diolardı bi yemek kaşığı ama hakiki olcak. hem zayıflatıyomuş hemde bağırsak çalıştırıyomuş. ama ben yapamam midem bulanır die denemedim

arkadaslar ben gerci toplu degilim, boyum 1.70, kg 58... Fakat bende yemegi cok seviyorum ve biraz olsun ipin ucunu kacirayim, yaglar hemen kalcalarda depolanmaya basliyor... Benim hedefim 54 kg ya düsmek. Ben sabahlari sicak suyun icine limon sIkIyorum bu hem metabolizmayi hizlandiriyor hemde limonun yag yakici özelligi oldugunu okumustum. Gün icersinde bol bol su iciyorum yedigim ictigime dikkat ediyorum. Kalorisiz yemeklerin pek tadi tuzu olmaz evet, ama inanki aliskanlik haline geldimi kalorili yemeklerden kaciyorsunuz. Bol bol sebze, balik yemenizi tavsiye ediyorum. Hamur isini (Börekler, makarnalar vs..) uzunca bir süre cikarin hayatinizdan, sanki onlar olmasa yasayamayacakmiyiz! Istediginiz kiloya geldikten sonra, gözün doyacagi kadar yiyin. Aslinda gerekli olan tek sey IRADE... Ben pazar günü basladim limonlu su icmeye, 2 günde 1kg gitti. Bacaklarimdaki yaglarin yavas yavas gittigini hissediyorum.

saat 18:50 ben hala ofisteyim ancak 18:30 da son yiyeceğimi yedim 1 adet elma.Şimdi eve gidince su ve bitki çayı dışında bir şey yemeyi düşünmüyorum.

naber kızlar,nerelerdesiniz.Ben dün dediğimi uyguladım ve 18:30 dan sonra birşey yemedim.Su ve yeşil çay içtim gece 00:30 da da 1 mandalina yedim.
Sabah kalkınca 08:30 gibi 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu
kahvaltı 09:30 1 adet beyaz peynirli kepekli tost yağsız+ 1 fincan yeşil çay
ara 11:00 1 adet mandalina

selam kızlar. nasılsınız. benim bi akrabamın düğün hazırlığı vardı. dün gece ordaydım. bol hizmet ve bol oynamak çok iyi geldi. bu hafta kilo verirsem düğünlere borçlu olacağım. :teytey:

naber kızlar,nerelerdesiniz.Ben dün dediğimi uyguladım ve 18:30 dan sonra birşey yemedim.Su ve yeşil çay içtim gece 00:30 da da 1 mandalina yedim.
Sabah kalkınca 08:30 gibi 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu
kahvaltı 09:30 1 adet beyaz peynirli kepekli tost yağsız+ 1 fincan yeşil çay
ara 11:00 1 adet mandalina

tatlım cok ıyı gıdıyosun hem bılınclı yapıyosun hem guzel seyler yıyosun yanı tebrık edıp alkıslıyorum...vereliniortakalkisalkisalkis

selam kızlar. nasılsınız. benim bi akrabamın düğün hazırlığı vardı. dün gece ordaydım. bol hizmet ve bol oynamak çok iyi geldi. bu hafta kilo verirsem düğünlere borçlu olacağım. :teytey:

hem yerim hem yakarım dıosun yanı :)) eğlenırken kılo verdıren tek yöntem göbek atmak olsa gerek:))

merwecik teşekkür ederim canım
öğle yemeğimi de yedim yazayım hemen
yemekten önce 1 bardak su + 1 kase ıspanak çorbası + 3 yemek kaşığı pilav + 4 yemek kaşığı barbunya + 1 kase cacık

ben işyerındeyım sabah kalkıpda yemek hazırlamaya cok usendım bugun hep bısıler atıstırcazpoaca bıskuvı vs.yrn dengelıcem artık :( benım bı poğacadan aldıgım kalorıyle sen bı öğün yapmıssın baksana cok kızdım kendıme sımdı:))

ben de işteyim. işler var yapılacak ama işi yavaşlatma eylemine başladım. birazda başkaları çalışsın dimi. koşturdum canım çıktı da faydasınımı gördüm. aman burda kafa dağıtıyorum işte. gelecek hafta işten ayrılmayı planlıyorum... ay doluymuşum heralde :bbo:

Back