• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Amann uğraşma..
puding koy sen,anladım ki senin amacın,tatlı krizini bastırmak şeyda'cım..
kafana göre değişiklik yap yavru sırnaşık şey

Aynennn öyle cnm amacım tatlı krizimi bastırmakkk ama güzel bişe çıksın istiorm ortaya yaa çkltalı şelere bayılırım o yzden çok cazip geldii tarifinn..

6282.jpg

ak bu tarz derinsscim bunlar çok hoşuma gidiyor

Bunlardan bahsettiğini anlamıştım..
ama çok spor,şeker modelleri var bunların.
allı-güllü şeylerle aram yok pek..
biraz daha araştır bence cnaım.

merhaba kızlar bende temmuz gelini olacağım.paylaşımlarınızı zevkle takip ediyorum...en büyük 2010 gelinleri :lepi:

BEN GELDİİİİİİMMMMM....opuyorumnanaktan
NABERSİNİZ KIZLAR...buyrunnnnnnnnn
YAA KIZLAR SİZE BİŞİ SORCAM SİZ NİŞANLINIZI SÖZLÜNÜZÜ SEVGİLİNİZİ ARTIK HER NEYİNİZ VARSA İŞTE ONU KUZENLERİNDEN KISKANIRMISINIZ YAA BENİMKİ MESELA ASKER DÖNÜŞÜ TRABZONA HALA KIZININ YANINA UĞRICAĞINI SÖLEDİ ODA ORDA OKUYO YAA ÇOK TUHAF OLDUM HİÇ İSTEMİYORUM ACABA BENMİ ABARTIYORUM YOKSA SİZ OLSANIZ SİZDE KISKANIRMIYDINIZ...????:uhm::dilcikar:

YAA KIZLAR SİZE BİŞİ SORCAM SİZ NİŞANLINIZI SÖZLÜNÜZÜ SEVGİLİNİZİ ARTIK HER NEYİNİZ VARSA İŞTE ONU KUZENLERİNDEN KISKANIRMISINIZ YAA BENİMKİ MESELA ASKER DÖNÜŞÜ TRABZONA HALA KIZININ YANINA UĞRICAĞINI SÖLEDİ ODA ORDA OKUYO YAA ÇOK TUHAF OLDUM HİÇ İSTEMİYORUM ACABA BENMİ ABARTIYORUM YOKSA SİZ OLSANIZ SİZDE KISKANIRMIYDINIZ...????:uhm::dilcikar:

Şimdi kişiye göre değişir..
Ben genel olarak öyle uçan kuştan kıskanan bir tip değilim.
bu karşıdaki insanın fingidekliğiyle alakalı bir durum.
kuzen normalde bizde kardeştir,aksi birşey düşünülemez.
ama kızın durumuna,hal ve davranışına göre değişir..

Şimdi kişiye göre değişir..
Ben genel olarak öyle uçan kuştan kıskanan bir tip değilim.
bu karşıdaki insanın fingidekliğiyle alakalı bir durum.
kuzen normalde bizde kardeştir,aksi birşey düşünülemez.
ama kızın durumuna,hal ve davranışına göre değişir..

tatlım hiç görmedim kızı bilmiyorum yaa o yüzden hiççç kestiremiyorum nası bişi olduğunu üniversiteli bi kız işte ne bilim acaba abrtıyomuyum diyorum ama oda kıskanıyo beni kuzanlerimden yaaaa....

tatlım hiç görmedim kızı bilmiyorum yaa o yüzden hiççç kestiremiyorum nası bişi olduğunu üniversiteli bi kız işte ne bilim acaba abrtıyomuyum diyorum ama oda kıskanıyo beni kuzanlerimden yaaaa....

hmm..
belirsiz bir durum,kıskanmam da tedirgin olurum.
seni kuzenlerindne kıskanıyorsa,senin de kıskanmam normal..
niye çünkü demek ki nişanlın kuzenlerle arada bu tip birşey olunabileceğine ihtimal veriyor.. ki kıskanıyor..

hoş buluk canlarım inş hepimizinkini allah tamamına erdirsin.hepimiz mutlu gelinler oluruz umarım.bu arada muhurlukaderim yazıklarını okudum.bende çok kıskancım hatta bazen abartıyorum bile bu durumu ama bence onu akrabalarından kıskanma.onun belki tek hatalı olduğu yer var askerden gelir gelmez o kızın yanına gitmek.sonuçta hepiniz özlemişsinizdir onu.önceliği sana ayırması gerekirdi.anne,baba,nişanlı mı yoksa ünv. okuyan hala kızı mı?orda hata yapıyor...:bbo:

[QUOTE=muhurlukaderim;11291184]BEN GELDİİİİİİMMMMM....opuyorumnanaktan
[FONT=Comic Sans MS[/B]]NABERSİNİZ KIZLAR...buyrunnnnnnnnn[/FONT]
YAA KIZLAR SİZE BİŞİ SORCAM SİZ NİŞANLINIZI SÖZLÜNÜZÜ SEVGİLİNİZİ ARTIK HER NEYİNİZ VARSA İŞTE ONU KUZENLERİNDEN KISKANIRMISINIZ YAA BENİMKİ MESELA ASKER DÖNÜŞÜ TRABZONA HALA KIZININ YANINA UĞRICAĞINI SÖLEDİ ODA ORDA OKUYO YAA ÇOK TUHAF OLDUM HİÇ İSTEMİYORUM ACABA BENMİ ABARTIYORUM YOKSA SİZ OLSANIZ SİZDE KISKANIRMIYDINIZ...????:uhm::dilcikar:[/QUOTE]

hoş geldin bebem nasılsın bende kıskanırdııııııııımolumunekankayizsmile

hoş buluk canlarım inş hepimizinkini allah tamamına erdirsin.hepimiz mutlu gelinler oluruz umarım.bu arada muhurlukaderim yazıklarını okudum.bende çok kıskancım hatta bazen abartıyorum bile bu durumu ama bence onu akrabalarından kıskanma.onun belki tek hatalı olduğu yer var askerden gelir gelmez o kızın yanına gitmek.sonuçta hepiniz özlemişsinizdir onu.önceliği sana ayırması gerekirdi.anne,baba,nişanlı mı yoksa ünv. okuyan hala kızı mı?orda hata yapıyor...:bbo:

hoş geldin cnm nasılsınzemuszemus

şeydacım walla inan bende bilmiyorum fiyatlarını ama öğrenirim...
derinscim walla bende sewmem allı güllü şeyleri bakalım siyah beyazını bulursam alıcam bende...
ümmühancım h.g
yok cnm abertma bence kıskanılcak bişey yoktur şayet olsa sana sölemezdi bile direk giderdi kafanda kurma tatlı böyle şeyler belki ailes söylemiştir bişeye ihtiyacı wardır ne biliyim aile arasındadır belki takma kafana

merhaba kızlar bende temmuz gelini olacağım.paylaşımlarınızı zevkle takip ediyorum...en büyük 2010 gelinleri :lepi:

Hoşgeldin aramıza..
Ben Şeyda..

Slmm kızlarrr tatlımı yaptım geldimm :lepi:
Serapcım çok teşekkür ederim bnmki uydurmasyon bişe oldu senin gbi kuplara koymadım yada strçe satmadm geniş bi tabağa koydm üstüne döktüm resmnide çektm birasdan eklerm istersen cnmm Şeniz

sanada afiyet olsun canımm.bi tane majezik iç bişeyin kalmaz.bende bel ağrısı olmuyoda sancı oluyo azıcık.ne zor iş bayan olmak işin gücün yoksa bi de onla uğraş:1no2:

Bugün saç-makyaj provasına gittim kızlar.
Güzel bir gündü,saçım için dün konuştuğumuz gibi romantik topuzda karar kıldık.
Makyajda da toprak tonları kullanılacak..
her tonu denedik gelinlikle düşününce bu ton uygun oldu,benim gelinlik süt beyaz değil ekru..

vee bugünün bombası gelinliğin kolunu değiştirdik..
giydim bugün,daralma genişleme olmuş mu diye,son kez..
kollarına gıcık oldum,kalın dantel askılar vardı..
bir tarafındaki askıyı tamamen kaldırdık,orası strablez oldu,diğer taraftaki danteli biraz daha genişlettik..
birden havası değişti gelinliğin ,bugün tam istediğim şekle kavuştu..
tek kollu yani şimdi ama bayıldım yani,biraz d azayıflamışım,kollar falan.. :)))
demek ki neymiş,düğünden bir hafta önce mutlaka giyinmesi gerekiyormuş..
size bir deneyim daha :)))

Back