• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Bim bize biras uzak cnm apartman görewlisinde daha yeni çağrdk bidahaa yollyamam adamı bu saatte ve soğukta..
Aaaaaaaaaaaa halleyli pastanı bloğunda okumştm çok güzel gözküodu tarifini bi versene cnm varsa evde malzemeler hemen yaparım valla..

blogumdan kopyala yapıştır yaptım ehi ehi delikafadulden

içindekiler:
"""halley evet evet yanlış duymadınız halley :P halley pastasının içine halley koyuyoruz..bugün nasıl geyik bir ruh halindeyim anlatamam ya.. keşke sesli olsaydı şu blog,bütün maymunluklarımı yapardım :P kaç adet derseniz o sizin içinizdeki tatlı canavarına kalmış,o ne isterse ben abartmışım biraz.. 15 tane.. yok 16 mıydı ama yok yedim ben onu yapmadan önce 15,15 tane :P

kremşanti iki paket olacak,tek paket de olur ama daha az halleyle,beyaz olsun çünkü halleyler siyah ya o açıdan görsellikte önemli,ama ben çikolata severim,ağır olsun bayıltsın beni derseniz ülkerin halley yerine alpellanın çıkardığı kakaolu halley gibi bişey var onu da kullanabilirsiniz,yanına da kakaolu kremşanti kullandınız mı çikolata komasına girersiniz ,niye? çünkü..

üçüncü malzeme çikolata sosu hazır da alınabilir ama sıkın poponuzu yapın,zaten iki taşım kaynatınca oluyor("taşım" tamamen mutfaksal bir terim,sırf hava olsun diye yazdım :P)
ve isteğe göre içine ceviz taneleri veya muz gibi pörsümeyen meyveler de eklenebilir..

üzerine de kendi üretimimiz olan hindistan cevizini serptim,bu kendi üretimimiz olan hindistan cevizi ayrı bir yazı konusu olabilir,çünkü korkunç bir deneyimdi..""

http://ufuruktenprenses.blogspot.com/2008/08/ben-yaptmoldu-d.html

Canım çok güzeller bernrdonun ürünleri çok kalitelidir ztn ama biras tuzludur..
İyi günlerde sağlıkla mutlulukla huzurla kullan inşallah Tuğçecim..

en güzelleri senin olsun cnm..ewet tatlım kazık fazlasıyla ama bu seti aldığımda ben çalışıyordum hem bu seti aldığımda yanında çatal bıçak seti wermişlerdi o seti ben kardeşime bırakıcam...bulunsun onunda bir seti erkek merkek ama olsun...ewlenecek sonuçta...

şeydacım pudingle yapılan bitek puding pastası biliyorum yoksa tarif weriridim kafamçokkarıştı

derinscim ewimde kendim kullanmak için hani şu seramik sepet gibi şeyin içinde olan çatal bıçaklardan almayı düşünüyorum...

yapılışı:

halleyler güzel bir bıçakla 6 ya bölünür,daha iri yapılabilir ama o zaman yumuşamıyor pek hoş olmuyor..akabinde daha önceden hazırlanıp,soğutulmuş kremşantiyle karıştırılır.isteğe göre içine meyve veya kuruyemiş konulur.. sonra dondurma kaselerine aktarılır,tercihen dolapta soğuk bir gözünde bekletilir,donmayacak,donmaya yaklaşmış şekilde soğuyacak..öyle ki misafir kişisi ağzına aldığında "aaa bu dondurma mı" düşüncesine düşecek,sonra yanılacak!! bizim misafirler azıcık sabırsız olduğu için böyle bir aksiyon yaşayamadık :P bizimkiler ben halley pasta katalog çekimi yaparken yeme çalışmasına başlamışlardı ..

normalde pasta şeklinde yapılıyor,aluminyum folyoya sarıp,pasta moduna sokuyorsunuz ama ben kesmekti falan uğraşmamak için dondurma kaselerine koydum.. yedik ama bayılıyorduk,zira böyle dandik gibi dursada çok ağır bir tatlı oluyor..
afiyet olsun :P

derinscim ewimde kendim kullanmak için hani şu seramik sepet gibi şeyin içinde olan çatal bıçaklardan almayı düşünüyorum...

Anladım canım,misafir olan çok şık zaten..

Sonya,beline birşey sar,ne bileyim bir şal atkı gibi bişey..
ben öyle yaparım kalçam üşür ve ağrır o dönem,sıcak tutmak gerek...

blogumdan kopyala yapıştır yaptım ehi ehi delikafadulden

içindekiler:
"""halley evet evet yanlış duymadınız halley :P halley pastasının içine halley koyuyoruz..bugün nasıl geyik bir ruh halindeyim anlatamam ya.. keşke sesli olsaydı şu blog,bütün maymunluklarımı yapardım :P kaç adet derseniz o sizin içinizdeki tatlı canavarına kalmış,o ne isterse ben abartmışım biraz.. 15 tane.. yok 16 mıydı ama yok yedim ben onu yapmadan önce 15,15 tane :P

kremşanti iki paket olacak,tek paket de olur ama daha az halleyle,beyaz olsun çünkü halleyler siyah ya o açıdan görsellikte önemli,ama ben çikolata severim,ağır olsun bayıltsın beni derseniz ülkerin halley yerine alpellanın çıkardığı kakaolu halley gibi bişey var onu da kullanabilirsiniz,yanına da kakaolu kremşanti kullandınız mı çikolata komasına girersiniz ,niye? çünkü..

üçüncü malzeme çikolata sosu hazır da alınabilir ama sıkın poponuzu yapın,zaten iki taşım kaynatınca oluyor("taşım" tamamen mutfaksal bir terim,sırf hava olsun diye yazdım :P)
ve isteğe göre içine ceviz taneleri veya muz gibi pörsümeyen meyveler de eklenebilir..

üzerine de kendi üretimimiz olan hindistan cevizini serptim,bu kendi üretimimiz olan hindistan cevizi ayrı bir yazı konusu olabilir,çünkü korkunç bir deneyimdi..""

Üfürükten Prenses: Ben Yaptım,Oldu :D

Okumuştum ben bunu resmide müthiş gözküoduu gecenin bi vakti halley olsa kalkıp yapardım :lepi:

Çklta sosunu nası yaptın cnm?
Pudng koysam onun yerine olurmu ya_?

6282.jpg

ak bu tarz derinsscim bunlar çok hoşuma gidiyor

Okumuştum ben bunu resmide müthiş gözküoduu gecenin bi vakti halley olsa kalkıp yapardım :lepi:

Çklta sosunu nası yaptın cnm?
Pudng koysam onun yerine olurmu ya_?

Amann uğraşma..
puding koy sen,anladım ki senin amacın,tatlı krizini bastırmak şeyda'cım..
kafana göre değişiklik yap yavru sırnaşık şey

Back