A
akudunu_makudunu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
- #1.581
ve ve ve ben hala göremedim tutiiimsenağlama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bim bize biras uzak cnm apartman görewlisinde daha yeni çağrdk bidahaa yollyamam adamı bu saatte ve soğukta..
Aaaaaaaaaaaa halleyli pastanı bloğunda okumştm çok güzel gözküodu tarifini bi versene cnm varsa evde malzemeler hemen yaparım valla..
Canım çok güzeller bernrdonun ürünleri çok kalitelidir ztn ama biras tuzludur..
İyi günlerde sağlıkla mutlulukla huzurla kullan inşallah Tuğçecim..
kizlarrr slm nasilsiniz?
derinscim ewimde kendim kullanmak için hani şu seramik sepet gibi şeyin içinde olan çatal bıçaklardan almayı düşünüyorum...
blogumdan kopyala yapıştır yaptım ehi ehi delikafadulden
içindekiler:
"""halley evet evet yanlış duymadınız halleyhalley pastasının içine halley koyuyoruz..bugün nasıl geyik bir ruh halindeyim anlatamam ya.. keşke sesli olsaydı şu blog,bütün maymunluklarımı yapardım
kaç adet derseniz o sizin içinizdeki tatlı canavarına kalmış,o ne isterse ben abartmışım biraz.. 15 tane.. yok 16 mıydı ama yok yedim ben onu yapmadan önce 15,15 tane
kremşanti iki paket olacak,tek paket de olur ama daha az halleyle,beyaz olsun çünkü halleyler siyah ya o açıdan görsellikte önemli,ama ben çikolata severim,ağır olsun bayıltsın beni derseniz ülkerin halley yerine alpellanın çıkardığı kakaolu halley gibi bişey var onu da kullanabilirsiniz,yanına da kakaolu kremşanti kullandınız mı çikolata komasına girersiniz ,niye? çünkü..
üçüncü malzeme çikolata sosu hazır da alınabilir ama sıkın poponuzu yapın,zaten iki taşım kaynatınca oluyor("taşım" tamamen mutfaksal bir terim,sırf hava olsun diye yazdım)
ve isteğe göre içine ceviz taneleri veya muz gibi pörsümeyen meyveler de eklenebilir..
üzerine de kendi üretimimiz olan hindistan cevizini serptim,bu kendi üretimimiz olan hindistan cevizi ayrı bir yazı konusu olabilir,çünkü korkunç bir deneyimdi..""
Üfürükten Prenses: Ben Yaptım,Oldu![]()
gülay hoşgeldin cnmmm
ayy şeyda akşam akşam canım pasta isted haaa sayendeeee...
selam cnm hoş geldin belim cok ağrıyooo:roflol:
kizlarrr slm nasilsiniz?
denicem canım arkim sağolopuyorumnanaktanAnladım canım,misafir olan çok şık zaten..
Sonya,beline birşey sar,ne bileyim bir şal atkı gibi bişey..
ben öyle yaparım kalçam üşür ve ağrır o dönem,sıcak tutmak gerek...
hb cnm gecmis olsun opuyorumnanaktan
Okumuştum ben bunu resmide müthiş gözküoduu gecenin bi vakti halley olsa kalkıp yapardım :lepi:
Çklta sosunu nası yaptın cnm?
Pudng koysam onun yerine olurmu ya_?