• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

hoş geldin bebem nasılsın bende kıskanırdııııııııımolumunekankayizsmile
iyiyim bitanemde bu durum takıldı kafama işte istemiyorum hiç gitmesini çok kıskanıyorum onu yaa içim gidiyo belli etmim diyorum ama çok kıskanıyorum demek sende kıskanırdın toprağam benim yaaa aynı havanın aynı toprağın mahsülüyüz işte yaaa yafrum benimm...Şeniz
şeydacım walla inan bende bilmiyorum fiyatlarını ama öğrenirim...
derinscim walla bende sewmem allı güllü şeyleri bakalım siyah beyazını bulursam alıcam bende...
ümmühancım h.g
yok cnm abertma bence kıskanılcak bişey yoktur şayet olsa sana sölemezdi bile direk giderdi kafanda kurma tatlı böyle şeyler belki ailes söylemiştir bişeye ihtiyacı wardır ne biliyim aile arasındadır belki takma kafana

yok tatlım yaa öle bişi deil bu askerden dönüşte uçakla gelmim dio komvuyla gelim dio komvoyda böle dolaşa dolaşa gelio erzuruma gitcekmiş ordan oltu taşlı tesbih alırmış ordan trabzona geçermiş selvinin yanına ordan da uçakla ist ye gelirmiş öle yani başka bişi deil...:delphin:

hoş bulduk canım iyiyim kahvemi yudumlayıp yazdıklarınızı okuyorum,:kahve:sen nasılsın?

biraz kendinden bahsetsene canımm..??
yaş,iş vs vs .. :))
meraklı kızlarız biz

Slmm kızlarrr tatlımı yaptım geldimm :lepi:
Serapcım çok teşekkür ederim bnmki uydurmasyon bişe oldu senin gbi kuplara koymadım yada strçe satmadm geniş bi tabağa koydm üstüne döktüm resmnide çektm birasdan eklerm istersen cnmm Şeniz

Eklersen çook sevinirim canım,ohh yarasın Şeydama olumunekankayizsmile

Bugün saç-makyaj provasına gittim kızlar.
Güzel bir gündü,saçım için dün konuştuğumuz gibi romantik topuzda karar kıldık.
Makyajda da toprak tonları kullanılacak..
her tonu denedik gelinlikle düşününce bu ton uygun oldu,benim gelinlik süt beyaz değil ekru..

vee bugünün bombası gelinliğin kolunu değiştirdik..
giydim bugün,daralma genişleme olmuş mu diye,son kez..
kollarına gıcık oldum,kalın dantel askılar vardı..
bir tarafındaki askıyı tamamen kaldırdık,orası strablez oldu,diğer taraftaki danteli biraz daha genişlettik..
birden havası değişti gelinliğin ,bugün tam istediğim şekle kavuştu..
tek kollu yani şimdi ama bayıldım yani,biraz d azayıflamışım,kollar falan.. :)))
demek ki neymiş,düğünden bir hafta önce mutlaka giyinmesi gerekiyormuş..
size bir deneyim daha :)))

Aaa cnm evet sen provaya gidicektn belimin ağrısından unutmuşum yaa..
İstediğin içine sinen modele kavuştun demek çok sewindim cnm..
Gelinlikte değşiklikler yapmışsınız resmi warmı ekle bizde görelim Serapcım..

Aaa cnm evet sen provaya gidicektn belimin ağrısından unutmuşum yaa..
İstediğin içine sinen modele kavuştun demek çok sewindim cnm..
Gelinlikte değşiklikler yapmışsınız resmi warmı ekle bizde görelim Serapcım..

Geçmiş olsun yavru..
kavuştum modelime,makyaj canımı sıkıyordu onu da az buçuk bulduk..
resim yok maalesef,artık resimler düğün resimlerim olur inşallah..
buraya eklerim en kısa zamanda hihoyyyt

ne güzel canım yaa saç makyaj provanı yapmışsın.içine sindi mi model,makyaj nasıl oldu?ben daha kuaför bile ayarlamadım.düğün istanbulda olacak,gerçi temmuza daha çokkk var.gelinlik işinide hallediyorum,pazartesi provam var.inş bende kilo verebilirim senin gibi..4 kilo fazlam var gitse süpper olacak :Saruboceq:

Eklersen çook sevinirim canım,ohh yarasın Şeydama olumunekankayizsmile

Benimki bulamaç gbi bişe oldu cnm ya bakalım tadına soğusunda ondan snra yazarım tekrar..
Ekliorum resimleri cnm tekrar çok teşekkr edermm..
Üzerine ne bulsam ekledim hindstn cvzi fındk fln sırnaşık şey
Serapp yaramasn yaa kilo almak istemiorm iyiyim böle :lepi:

28012010005.jpg

28012010006.jpg

28012010007w.jpg

Geçmiş olsun yavru..
kavuştum modelime,makyaj canımı sıkıyordu onu da az buçuk bulduk..
resim yok maalesef,artık resimler düğün resimlerim olur inşallah..
buraya eklerim en kısa zamanda hihoyyyt

Saol cnm..
İçine sinmiş ya çok sewindim cnmmm..
Götürdüğün resmlerden birini mi yaptrdın yoksa kuaföremi bıraktın tercihi?
Tamam cnm düğünün olsun en yakın zamanda resmlerini beklioruss :lepi:

iyiyim bitanemde bu durum takıldı kafama işte istemiyorum hiç gitmesini çok kıskanıyorum onu yaa içim gidiyo belli etmim diyorum ama çok kıskanıyorum demek sende kıskanırdın toprağam benim yaaa aynı havanın aynı toprağın mahsülüyüz işte yaaa yafrum benimm...Şeniz

opuyorumnanaktan Şeniz

ne güzel canım yaa saç makyaj provanı yapmışsın.içine sindi mi model,makyaj nasıl oldu?ben daha kuaför bile ayarlamadım.düğün istanbulda olacak,gerçi temmuza daha çokkk var.gelinlik işinide hallediyorum,pazartesi provam var.inş bende kilo verebilirim senin gibi..4 kilo fazlam var gitse süpper olacak :Saruboceq:

Kuförü araştır iyice,son iki ayda ayarlarsın..
gelinlik işini kışın halletmen iyi olmuş,fiyatlar uygun oluyor,nasıl modeli foto falan koyar mısın..?
kilo veriliyor ister istemez,ben yedim hiç dikkat etmedim ama vermişim..
bize kendini tanıtacaktın eda kaydirigubbakcemile4

bende sizlerle tanıştığıma memnun oldum şeyda.bahsedeyim kendimden:23 yaşındayım,buğday tenli,minyon,kahverengi gözlü bir bayanım.eskişehir'de yaşıyorum.bir bankada çalışıyorum,işletme mezunuyum :1rolleyes: 31 temmuzda istanbul beykoz korusu tesislerinde düğünüm var.anlayacağınız üzere istanbul'a gelin gidiyorum.aşığım,mutluyum ve aşkıma kavuşmayı bekliyorum.hihoyyyt

Benimki bulamaç gbi bişe oldu cnm ya bakalım tadına soğusunda ondan snra yazarım tekrar..
Ekliorum resimleri cnm tekrar çok teşekkr edermm..
Üzerine ne bulsam ekledim hindstn cvzi fındk fln sırnaşık şey
Serapp yaramasn yaa kilo almak istemiorm iyiyim böle :lepi:

28012010006.jpg

Sıcak diye öyle..Pudingi sıcak döktüysen biras..
Azıcık buzdolabında beklet ,daha lezzetli olur..
iki dk da halletin kız olumunekankayizsmile
Yarasın yarasın sırnaşık şey

bende sizlerle tanıştığıma memnun oldum şeyda.bahsedeyim kendimden:23 yaşındayım,buğday tenli,minyon,kahverengi gözlü bir bayanım.eskişehir'de yaşıyorum.bir bankada çalışıyorum,işletme mezunuyum :1rolleyes: 31 temmuzda istanbul beykoz korusu tesislerinde düğünüm var.anlayacağınız üzere istanbul'a gelin gidiyorum.aşığım,mutluyum ve aşkıma kavuşmayı bekliyorum.hihoyyyt

Beykoz korusu güzel tercih..
Anadolu yakasında oturcaksınız o zaman .?
Bende istanbul'a gelin geliyorum..
Mutlular diliyorum canım

resmini ekleyebilirsin cnm bak ben ekledim resmimizemuszemus hem seni görmüş oluruzzzzzopuyorumnanaktan

Sıcak diye öyle..Pudingi sıcak döktüysen biras..
Azıcık buzdolabında beklet ,daha lezzetli olur..
iki dk da halletin kız olumunekankayizsmile
Yarasın yarasın sırnaşık şey

Öyle yaptım cnm sıcak döktüm pudngi bitterliydi ztn iice çklta sosu gbi oldu..
He valla 2 dk hallettm kusende tatlı yapıodu kremşnti kullanıodu oda onunkinden çaldım :lepi:

Back