• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

6084.jpg

kahwaltı setim
6087.jpg

gündelik yemek takımım
6089.jpg

misafir yemek takımım
6095.jpg

çatal bıçak setim
bu modeli biraz spor aldım çünkü bi tane daha war altın kaplama çatal bıçak setim bu gümüş-altın sarısı olsun istedim...
6123.jpg

ewe geldi üst üste koydum şimdilik

şeydacım banlanmışım kuzum maille alakalıydı yoksa ben bişey yapmadım biliyorsun seninde çeyizlerin gelmiş tatlım gözün aydın güle güle kullan canım hadi yap tatlını gel...

kız yağmur biz koyduk sende koy ne olcek ki
bayanssulusmile

yağmur seli demekki sözde kendisine güvenenlerden hahahahaha cok güldümmm hem buraya resim koyunca ne oluyoruz ki ?????? herkez önce kendisine baksın öle lafta güzelim demek kolay değiiilll hem kalbin güzel oldun kendini beğenmişsin sanırım:sm_cool:

şeydacım banlanmışım kuzum maille alakalıydı yoksa ben bişey yapmadım biliyorsun seninde çeyizlerin gelmiş tatlım gözün aydın güle güle kullan canım hadi yap tatlını gel...

Canım çok teşekkr ederim seninkilerde çok güzelmiş iyi günlerde kullan inşallah özellikle kahvaltı setine bittim nerden ve ne kdra aldığnzı sölermsn cnm daha almadm bende kahvltı seti..
Hangi tatlıyı yapcamı bilsem gidip yapcamda daha karar veremedm yaaa..

Evet siparişlerim geldi bnmde 2 hafta önce siprşlerini vermiştk depodan getirttiler o yzden bu kdr bekledil..
Korkmazın kampanyası wardı tencerelerim düdüklüm ızgara tavam teflon setim sahan setim çatal bıcklarım kahwe fincanım sebze kurtcsu fln herbişey geldi bizde üst üste dizdik hepsini canlar tatlı yapcam snra gelcem yine..
Serapcım ben seni tınlamamazlık etmem saydıklarnın arasnda yoktm ztn ama küsmeeee ben warım burda demii :dilcikar:
..

Hayırlı olsun canım benim,ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin Allah..
Merak ediyorum aldıklarını,fotolarını koyarsın gelince..

Tuğçeeeee
çok şıklarmış canım,zevkli kızsın,mutlulukla kullan inşallah hepsini..
adanalıya gönder bu fotoları heyecan yapsın delikafadulden

Canım çok teşekkr ederim seninkilerde çok güzelmiş iyi günlerde kullan inşallah özellikle kahvaltı setine bittim nerden ve ne kdra aldığnzı sölermsn cnm daha almadm bende kahvltı seti..
Hangi tatlıyı yapcamı bilsem gidip yapcamda daha karar veremedm yaaa..

Şerbetli mi..?
Sütlü mü,misafir mi gelicek ,duruma göre tavsiye verelim canım..

Tuğçeeeee

Serapcım çok teşekkr ederim şmdi kusenin pc deyim kendi pcme geçtiğimde hemen eklicem sitesinden resm alınmıo ekranı kopylyp yapcamm..
Serapp bana kolay we güzel bitane tatlı tarifi wersene yaa çikltalı pdngle yapılan bişilerden olsn..

kütahya porselenden aldım cnm
334 ytl 42 parca cnm
teşekkür ederim tatlım saol ...
diğer yemek takımım çok şaşaaaaaaaalı olduğu için bunu biraz basit aldım...toplam 3 yemek takımım war yeter dimi kızlar diğerini geçen sene bernardodan almıştım durun resmini bulup ekleyeyim...

334 ytl 42 parca cnm
diğer yemek takımım çok şaşaaaaaaaalı olduğu için bunu biraz basit aldım...toplam 3 yemek takımım war yeter dimi kızlar diğerini geçen sene bernardodan almıştım durun resmini bulup ekleyeyim...

Hmm çok güzelmiş cnm bizde porslenler için kütahyaya ve gürala gidices bakarım ordan bide Serap bi marka söledi ordakileride çok beğendim onada bakıcam..
Yeter o kdr çatal kaşık cnm bnmde altın kaplama war bitane özel günler için bitanede günlük aldık işte bide 6lı satılanlardan alabilrm ama pekte gerek görmüorm ewi çatal bıcak bascak yaa sırnaşık şey

Sütlü olsun cnm misafir gelmicek kendime yapcam kusenle annem farklı bişe yapıo onların yaptğnı sewmiom ben ama bnde cnm tatlı istio :lepi:

Eve yakın bim var mı şeydacım..?
bim'de kedidili var..
süte buluyorsun aralarına da çikolatlaı puding,nefis oluyor,toplasan 15dk sürer..
ama lezzeti çok hoş..
yada bisküviyle yap,puding kullanacaksın diye diyorum..
ya da halleyli pasta yap...???

6213.jpg

diğer yemek takımımda bu geçen sene 1095.00 tl ye almıştım black serisi
çok fazla dallı budaklı şeyleri sewmiyorum sadelikten yanayım bi tek kahwaltı setim çiçekli böcekli oda sofrana renk katsın dedi annem kıramadım

334 ytl 42 parca cnm

Yeter yahu..
Benim misafir yemek takımı var 86 parça..
günlük yemek takımı var 24 parça
bir de kahvaltı takımı var 43 parça
inan o servis tabakları gözümde büyüyor.
nerede kullanacaksam ..?

misafir için çatal bıçak almışsın..
istersen günlük de al,kullanışlı oluyor..

6213.jpg

ucuza almışsın galiba markaya göre,güle güle kullan canım.

Eve yakın bim var mı şeydacım..?
bim'de kedidili var..
süte buluyorsun aralarına da çikolatlaı puding,nefis oluyor,toplasan 15dk sürer..
ama lezzeti çok hoş..
yada bisküviyle yap,puding kullanacaksın diye diyorum..
ya da halleyli pasta yap...???

Bim bize biras uzak cnm apartman görewlisinde daha yeni çağrdk bidahaa yollyamam adamı bu saatte ve soğukta..
Aaaaaaaaaaaa halleyli pastanı bloğunda okumştm çok güzel gözküodu tarifini bi versene cnm varsa evde malzemeler hemen yaparım valla..

6213.jpg

diğer yemek takımımda bu geçen sene 1095.00 tl ye almıştım black serisi
çok fazla dallı budaklı şeyleri sewmiyorum sadelikten yanayım bi tek kahwaltı setim çiçekli böcekli oda sofrana renk katsın dedi annem kıramadım

Canım çok güzeller bernrdonun ürünleri çok kalitelidir ztn ama biras tuzludur..
İyi günlerde sağlıkla mutlulukla huzurla kullan inşallah Tuğçecim..

Tuğçeeeee

teşekkür ederim tatlım daha güzelleri sizlerin olsun.salla adanalıya sölemiim şimdi tawan yapar falan hahahah
e buyurursunuz artık adanaya demi kızlar yemek yeriz ahana bu yemek takımlarında size ziyafet weririm kaydirigubbakcemile3

Back