- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
- #1.561
Merak ettim tuğçe,resim koy da bakalım..
Evimi özledim bende ,çeyizlerimi,eşyalarımı sositososito
Evimi özledim bende ,çeyizlerimi,eşyalarımı sositososito
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız yağmur biz koyduk sende koy ne olcek ki
bayanssulusmile
sonyacım bende gözüküyor sayfayı yenile belki gözükür tatlım arada geç gözüküyor resimler bazen tatlım
şeydacım banlanmışım kuzum maille alakalıydı yoksa ben bişey yapmadım biliyorsun seninde çeyizlerin gelmiş tatlım gözün aydın güle güle kullan canım hadi yap tatlını gel...
Evet siparişlerim geldi bnmde 2 hafta önce siprşlerini vermiştk depodan getirttiler o yzden bu kdr bekledil..
Korkmazın kampanyası wardı tencerelerim düdüklüm ızgara tavam teflon setim sahan setim çatal bıcklarım kahwe fincanım sebze kurtcsu fln herbişey geldi bizde üst üste dizdik hepsini canlar tatlı yapcam snra gelcem yine..
Serapcım ben seni tınlamamazlık etmem saydıklarnın arasnda yoktm ztn ama küsmeeee ben warım burda demii :dilcikar:
..
Canım çok teşekkr ederim seninkilerde çok güzelmiş iyi günlerde kullan inşallah özellikle kahvaltı setine bittim nerden ve ne kdra aldığnzı sölermsn cnm daha almadm bende kahvltı seti..
Hangi tatlıyı yapcamı bilsem gidip yapcamda daha karar veremedm yaaa..
Hayırlı olsun canım benim,ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin Allah..
Merak ediyorum aldıklarını,fotolarını koyarsın gelince..
Tuğçeeeee
çok şıklarmış canım,zevkli kızsın,mutlulukla kullan inşallah hepsini..
adanalıya gönder bu fotoları heyecan yapsın delikafadulden
Şerbetli mi..?
Sütlü mü,misafir mi gelicek ,duruma göre tavsiye verelim canım..
kütahya porselenden aldım cnm
334 ytl 42 parca cnm
teşekkür ederim tatlım saol ...
diğer yemek takımım çok şaşaaaaaaaalı olduğu için bunu biraz basit aldım...toplam 3 yemek takımım war yeter dimi kızlar diğerini geçen sene bernardodan almıştım durun resmini bulup ekleyeyim...
Sütlü olsun cnm misafir gelmicek kendime yapcam kusenle annem farklı bişe yapıo onların yaptğnı sewmiom ben ama bnde cnm tatlı istio :lepi:
kütahya porselenden aldım cnm
334 ytl 42 parca cnm
teşekkür ederim tatlım saol ...
diğer yemek takımım çok şaşaaaaaaaalı olduğu için bunu biraz basit aldım...toplam 3 yemek takımım war yeter dimi kızlar diğerini geçen sene bernardodan almıştım durun resmini bulup ekleyeyim...
Eve yakın bim var mı şeydacım..?
bim'de kedidili var..
süte buluyorsun aralarına da çikolatlaı puding,nefis oluyor,toplasan 15dk sürer..
ama lezzeti çok hoş..
yada bisküviyle yap,puding kullanacaksın diye diyorum..
ya da halleyli pasta yap...???
![]()
diğer yemek takımımda bu geçen sene 1095.00 tl ye almıştım black serisi
çok fazla dallı budaklı şeyleri sewmiyorum sadelikten yanayım bi tek kahwaltı setim çiçekli böcekli oda sofrana renk katsın dedi annem kıramadım
Hayırlı olsun canım benim,ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin Allah..
Merak ediyorum aldıklarını,fotolarını koyarsın gelince..
Tuğçeeeee
çok şıklarmış canım,zevkli kızsın,mutlulukla kullan inşallah hepsini..
adanalıya gönder bu fotoları heyecan yapsın delikafadulden