• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

kuaförü araştırırım araştırmasınada düğün istanbul'da ben eskişehir:1no2: o yüzden zor oluyor ee bir yandanda çalışıyorum o yüzden biraz zor.görümcelere söyledim araşıtırın bana çok güzel bir yer diye.onlar bakacak bakalım.gelinliği aradan çıkarıyorum evet en azınan ondan kurtuldum ama model resmi yok malesef.aysiran straplez cici bir gelinlik alıyorum.birkaç haftaya elime geçer gelinliğim.alınca fotosunu çeker koyarım buraya opuyorumnanaktan

bende sizlerle tanıştığıma memnun oldum şeyda.bahsedeyim kendimden:23 yaşındayım,buğday tenli,minyon,kahverengi gözlü bir bayanım.eskişehir'de yaşıyorum.bir bankada çalışıyorum,işletme mezunuyum :1rolleyes: 31 temmuzda istanbul beykoz korusu tesislerinde düğünüm var.anlayacağınız üzere istanbul'a gelin gidiyorum.aşığım,mutluyum ve aşkıma kavuşmayı bekliyorum.hihoyyyt

Allah mutluluğunu daim etsin Eda..
İnşallah aşkınız hep böyle devam eder.. :Saruboceq: :nazar:

kuaförü araştırırım araştırmasınada düğün istanbul'da ben eskişehir:1no2: o yüzden zor oluyor ee bir yandanda çalışıyorum o yüzden biraz zor.görümcelere söyledim araşıtırın bana çok güzel bir yer diye.onlar bakacak bakalım.gelinliği aradan çıkarıyorum evet en azınan ondan kurtuldum ama model resmi yok malesef.aysiran straplez cici bir gelinlik alıyorum.birkaç haftaya elime geçer gelinliğim.alınca fotosunu çeker koyarım buraya opuyorumnanaktan

Ne kadar ödedin gelinliğe?
Kışın yaptırmanın faydasını gördünmü fiyat açısından?
Bide özel dikimmi yaptırıosun yoksa hazır bi model mi terch ettin?

anmmm kız şeydaaaa walla gece gece ağzım sulandı...
bana mutfak yolu gözüktü afiyet olsun cnm ellerine sağlık...
edacım hoşgeldin aramıza bende tuğçe istanbulda yaşıyorum...allah mesut etsin cnm

anmmm kız şeydaaaa walla gece gece ağzım sulandı...
bana mutfak yolu gözüktü afiyet olsun cnm ellerine sağlık...
edacım hoşgeldin aramıza bende tuğçe istanbulda yaşıyorum...allah mesut etsin cnm

Teşekkür ederim Tuğçem saol..
Sendemi yapcan kız sırnaşık şey

Öyle yaptım cnm sıcak döktüm pudngi bitterliydi ztn iice çklta sosu gbi oldu..
He valla 2 dk hallettm kusende tatlı yapıodu kremşnti kullanıodu oda onunkinden çaldım :lepi:

Ama cidden ağır bir tatlı bu haberin olsun..
basit gibi görünüyor ama kesiyor hemen,kusen ne yaptı kşantiyle sırnaşık şey

Ama cidden ağır bir tatlı bu haberin olsun..
basit gibi görünüyor ama kesiyor hemen,kusen ne yaptı kşantiyle sırnaşık şey

Valla yaptım ama yiyemicem glba karnm ve kasıklarm ağrıo hastalanckmşm gbi kiii dahaa çook war işte hastalnmasamda ağrı çekiorum ve bundan nefret ediorummmmmmm senağlama senağlama senağlama
Canım oda etimek tatlısı yaptı biliomusun?

aysiradan hazır alıyorum canım.fiyat olarak 2650 olan model 1850 ye indi.yani yine fazla ama sınırım 2000 di.güzel dileklerim için çok teşekkür ederim.sizide allah hep mesut etsin:nazar:

yaa kızlar benim düğün ekimde gelinliği ben ne zaman ayarlasam daha yıl varrbilmiyorumkismile

kızlar ben yeni üye sayılırım beni de aranıza alın...bende temmuz gelini olucam Allah kısmet ederse..bu topik çok işime yarayacak..çok sorum var çook:)))

kızlar ben yeni üye sayılırım beni de aranıza alın...bende temmuz gelini olucam Allah kısmet ederse..bu topik çok işime yarayacak..çok sorum var çook:)))

ooooooo şekerim hoşgeldin sefalar getirdin aramıza nasılsın ben sonya jayırlı olsun bebemmopuyorumnanaktan

Eklentiler

• $eda.jpg
    $eda.jpg
    3 KB · Görüntüleme: 43

Hoşgeldin esra sanırım ismin..
Bilgimiz warsa sorularına yanıt weririz tbikide..
Önce sen kendini tanıt ondan snra sorulrına başlarsın..
Hadi iyi sohbetler..

yaa kızlar benim düğün ekimde gelinliği ben ne zaman ayarlasam daha yıl varrbilmiyorumkismile

Valla ben şubat ortalarında bakmaya başlamayı düşünüorum Mayısın sonunda evlenceğime göre sende 2-3 ay önceden başlarsn sonya..

Bu arada Eda daha küçük resmin yokmudu ya bu çok büyükmüşşş pek göremedikdee sırnaşık şey

Back