• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Benim babam da mı öyle yapcak kibilmiyorumkismile
Off annenin babanın yanında demek daha zor gerçekten ayy ne kötü durumm:delphin:

Valla bende babamın yapmıycanı zannediodum fakat yaptı umru olmuodu bnm kararımı beklemiomusun bekliceksnz o zmn dedi düşündüğüm zamnda olmadı sözm..
Zaten tek bakışta kararını verir ya sever ya sevmez Allahtan Ferhatı sewdi yoksa işim çok zordu :delphin:
Evet yaa korktuğum o ztn telefnda fln anne derim bnm annemin yanında kadına tekrar teyse dersem rezil olurum vallahi sırnaşık şey

Valla bende babamın yapmıycanı zannediodum fakat yaptı umru olmuodu bnm kararımı beklemiomusun bekliceksnz o zmn dedi düşündüğüm zamnda olmadı sözm..
Zaten tek bakışta kararını verir ya sever ya sevmez Allahtan Ferhatı sewdi yoksa işim çok zordu :delphin:
Evet yaa korktuğum o ztn telefnda fln anne derim bnm annemin yanında kadına tekrar teyse dersem rezil olurum vallahi sırnaşık şey

Hmm.. İyi bari sevmiş:delphin:
Ayyy ayy ayy yapma sakın yakaydirigubbakcemile3 zor bi durum ama zamanla alışırsın sen demeye başla ki alış ya da annene sor anne sen nasıl dedin felan diye yardımcı olur belkibilmiyorumkismile

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Hmm.. İyi bari sevmiş:delphin:
Ayyy ayy ayy yapma sakın yakaydirigubbakcemile3 zor bi durum ama zamanla alışırsın sen demeye başla ki alış ya da annene sor anne sen nasıl dedin felan diye yardımcı olur belkibilmiyorumkismile

Annem alınır anne dememe biliorum annemi tanorum konusu açıldğnda da suratından belli oluo zaten aslında alınmasa bile garipser bozulur başlarda..
Ben alışıosam zamanla annemde alışr herlde belkide hiç demem ya napim diyemiosamda zorlamanın alemi yok..
Annemde annanemin basklryla demiş sırnaşık şey
Onunda pek niyeti yokmş herlde sırnaşık şey sırnaşık şey

canlarım ben de ufaktan kaçayım artık uykum yok ama gündüz çok işlerim var iyi sabahlar ve iyi sohbetler sizlere prensesler:)))

Sanada iyi uykular cnm kolay gelsin işlerin için..
İnşallah bir an önce hallolur problemleriniz..
Görüşürs dkkt et kendine Şeniz :a015:

Annem alınır anne dememe biliorum annemi tanorum konusu açıldğnda da suratından belli oluo zaten aslında alınmasa bile garipser bozulur başlarda..
Ben alışıosam zamanla annemde alışr herlde belkide hiç demem ya napim diyemiosamda zorlamanın alemi yok..
Annemde annanemin basklryla demiş sırnaşık şey
Onunda pek niyeti yokmş herlde sırnaşık şey sırnaşık şey

Offf yandın o zaman sennn çok zor geçicek bu zaman senin için.
Alışır inş. Dememeni problem etmezlerse sorun yok ama problem çıkarsa kötü olur:delphin:
:roflol: annene çekmişin sen de desene ama tek fark senin annen baskı yapmayacak glb:delphin:

canım çok sağol gelişme olursa haberdar ederim mutlaka... vallahi kopamadım bitürlü yazdıklarınızı okuyorum gerçekten bağımlılık yapıyo kıs çıkamıyosun kolay kolay:)))

Offf yandın o zaman sennn çok zor geçicek bu zaman senin için.
Alışır inş. Dememeni problem etmezlerse sorun yok ama problem çıkarsa kötü olur:delphin:
:roflol: annene çekmişin sen de desene ama tek fark senin annen baskı yapmayacak glb:delphin:

Valla problem olucağını zannetmiorum şmdilik ama elbette anne dememi isticktir heleki evlendikden snra ama içimden gelerek dememi istio zorla diyceksen hiç deme kızım dio..
Bakalım bende elbet bign derm sırnaşık şey
Evet annem baskı yapmaz o konuda hayatta ama ananem banada baskı yapıo bohça götrmeye gittmizde kızım sen nie anne demiosunda teyse diosun ayıp fln dedide zor kaçtm yanından sırnaşık şey

canım çok sağol gelişme olursa haberdar ederim mutlaka... vallahi kopamadım bitürlü yazdıklarınızı okuyorum gerçekten bağımlılık yapıyo kıs çıkamıyosun kolay kolay:)))

Evet yaa deli gbi bu saatlere kdr kaldık böle bişe demek bağmllık sırnaşık şey

Valla problem olucağını zannetmiorum şmdilik ama elbette anne dememi isticktir heleki evlendikden snra ama içimden gelerek dememi istio zorla diyceksen hiç deme kızım dio..
Bakalım bende elbet bign derm sırnaşık şey
Evet annem baskı yapmaz o konuda hayatta ama ananem banada baskı yapıo bohça götrmeye gittmizde kızım sen nie anne demiosunda teyse diosun ayıp fln dedide zor kaçtm yanından sırnaşık şey

Problem olmazsa sorun yok istemiyosan demezsin:delphin:
:roflol: hadi ya annen bitmiş sıra sana gelmişkaydirigubbakcemile3

Canlarım hepinize çok teşekkür ediorum güzel sohbetiniz içinn bende ufaktan kaçıorum yoksa gerçekten kambur bi gelin olcamm belim tutulmaya başladı..
Uykun warmı derseniz hala uyku namına bişey yok ama belimin ağrısını çok kötü hissediorum sırnaşık şey
Yarın diycemde artık bugünnn tekrar görüşmek üzeree çok öptm hepinizi hepiniz rüyanızda sewdiklerinizi görünnn Şeniz :a015:
Serap gelcek bakcak konular almış yürümüş bis tabi uyuyorus dicek sabahlara kdr sohbet edin akşama kadar yatın sırnaşık şey
Serapcımm uyanır uyanmaz gelcem topicee gerçi seninde işlerin var kuaföre gidiceksin gelemezsin gündüz kolay kolay sırnaşık şey

Eee konunun başnda her telden die boşuna yazmdk demii sırnaşık şey
Gel gel tabi kaçamazsın artık bizdennn bekliorussss mutlakaaa hergn en az 1 saat :lepi:

:roflol: süper valla niye daha önce gelmedim ki:mymeka:
Gelicem tabiii en az 1 saatkaydirigubbakcemile3 ama şimdi kaçıyorum biraz uyuyayım. Hepinize tatlı uykularopuyorumnanaktan

Back