- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
- #1.461
Aaaaaaaaaaa gerçekten banlanmış yaa hangi ara neden banlandı Tuğçe yaaa merak ettim bakk..
Kalkar 1 güne heralde banı :1ninca:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa tuti ban mı yemiş?
Hoşgeldin yafru..
Teşekkür ederimm :kedi:
Nası uyandım bilmiom valla uyandımm baya muh. ettik ama güzeldi..
Otbste görsen güzel hatunmu dersin sırnaşık şey
Kk da takılıodur da dermisn delikafadulden sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
evet kuşum tuti ban yemiş:uhm:
önemli değil:1rolleyes:
haha baya bile az kalır:roflol: baya baya etmişsiniz hani:roflol:
işer giderken millet siz daha burdaysınız:roflol:
hee öle derdim kk nın önünden geçmez bu derim:roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey
Ya bu kız hastaydı sabahın kaçında çıktık netten ne zmn girdide ne zmn ban yiycek bi olay yaşadı ya..
Önünden geçmiom kuzu tam ortasındaym zaten nihahahha sırnaşık şey
ben öle demem ama bunun işi olmaz kk da derimsırnaşık şeysırnaşık şey
harbi hee enden ban yedi bu hatun bişi mi yaptı desek hep burda anlamadım bendeakannehir
Hiç derdim yokmş gbimi duruo la sırnaşık şey sırnaşık şey
Dertten değil mutluluktan burdaym gerçi emme neyse sırnaşık şey sırnaşık şey
La bende anlamadım ya inşallah benim gbi 1 hafta falan ban almamıştır.. :Saruboceq:
inşallah kız o kadar ne yapıcak ki bu hatun-tatlicadiarzu-
hahaha evet umrumda dünya pozu vardı orda bi tane gözlüklü olan:roflol::roflol:
selam bebelerr ben geldim nasılsınız;?
Hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsın?
sağol şekerim bende iyiyim sabahlamıssınız yine oooooh sefanız olsunkaydirigubbakcemile5
delikafaduldendelikafadulden öle demek istemedim bee delüüüsırnaşık şey
Ne demek istion la sen ben 1 haftalık ban yiycek şeler yaparımda Tuğçe yapamazmı sırnaşık şey sırnaşık şey
Hee tatildeyken o heralde kızım tatildeyim umrumda olurmu dünya sallllaaaa yavrummmmmmmm :lepi: :lepi: :sm_cool:
selam bebelerr ben geldim nasılsınız;?
Evet sabaha kdr muhbbt ettik çook güzeldi saolsun arkdşlar hoş sohbet olunca zamanın nası geçtiğini anlıyamıo insan..
Tuğçecim ban yemiş ona kafam takıldı ya :gitme:
delikafaduldendelikafadulden öle demek istemedim bee delüüüsırnaşık şey
aklıma bilenek gelmediiii:roflol:
haha belli zaten o foto çok beğendim yawrum:1rolleyes:
kız rüyamda sana resim ekliodum anca rüyamda ekletir benimki zaten:roflol::roflol:sırnaşık şey
Saolasınn yafruuuu öle her zaman eklemem iyi günüme denk geldiniz ekliym dedimm sende gözümü merk ediodun görsün kız dedim sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Rüyalarınamı girdim la heheheheh sırnaşık şey
Ne kaaa etkisinde kalmışsın bu resim olayının işte insanın bilnç altına yerleşirm ben böleee :lepi: sırnaşık şey
yemeğee akudiimmmmmm:icecream:
fark ettim sabah bir ara uğradım banlanmıs alab dısı mı ne öle birşey diyorbilmiyorumkismile neden acaba hem sohbeti güzel bir arkiydi:lepi:
:roflol: bende nasıl ekledi bu dedim zaten:roflol: hee kız var ya profildekiyle avatardakiyle alakan yok zaten gözükmüolar fazladelikafadulden
ay evet girdinnn delüü karuu deşifre olucak diee:roflol::roflol:
yerleştin bilinçaltıma çık bilinçaltımdan:roflol: