- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
- #1.401
neyse guzel hatunlar ben yatayım artıkkkk hepınızı optum ıyı sabahlar allahaemanet olun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anam emma gelmıs kız nerden geldın uykumu tutmadı ne yaptın bu saate kadar be delııı
hahahahaha ılahı seydam gorucuye cıkarmadıgımız ne kaldı lıste yapalım yarında enısteler cıkıyor...
ıkea katalogunda 25 ytl dıe gordum sankı yastık gıbı bsyedı bıde sanırım sehba wardı oda 40 cıwarı bıseydı sanırım annende alemmıs he kesın benımkıde oyle derdı kendın al dıe zaten zawallı kadın bu ay 170 yl ttnt faturası odedı artık bısey steyemıorumsırnaşık şey
yarın buralarda olun canlarım ben yatayım artık ne zaman kalkarsam
kız seyda gecen aksam ne oldu bılıonmu senden sonra ben yattım yaa akşam 6 da kalktım bakıom pencereye her yer karanlık dedım daha sabah olmadı galıba bı baktım annem gelmıs durtuo benı huuuu yaşuyormusun dıye akşam yemegı yıcez yıcenmı dedı ben oha dedım ne aksammı sabah olmadı sanıodum ben dedım annem şaşkın tawuk dedı feleğinmi şaştı senın dedı delikafadulden
Görüşmen gereken zamanlarda elbet ben de görüşüyorum mecburi sonuçta. Çok şükür fesat olmasın yeter ki. Benim kayınvalidem de çok sıcak kanlı deli oluyo gerçekten ama çok sık görüşmem evlenmeden( aynen cnm anne nasıl dicem düşünüyom.. Benim ki anneme hep anne diyo ben hiç demiyom diyemiyom)
Evt evt kesinlikle boşa söylenmemiş o sözler. Saygısızlığa tahammülüm yok![]()
kızlar kontrol amaçlı yazıyorum bakiim nasıl olmuş:)))
yok ben tickerfactory kabul ediliyomuş sadece ve orada hiç güzel bişey bulamadım...başka yok mu bakabileceğimiz kızlar bilgisi olan yazsın elimdeki de gitti ya![]()
Senin ailenledemi tanıştı cnm?
Bizim mecburyt o bayramlar seyranlar fln değildi cnm farklı mevzular wardı neyse.. sırnaşık şey
Valla diyemiorum ya teyse kaldı kadın ağzımda napim ama teysede anne yarısıdır öle avutruom kendimi anne desem warya havalara uçar kesin..
Ferhatta yavaş yavaş baba anne dio sözlenmeden tanışmamışlardı ama ben hala diyemiorum neyse evlenmeme daha var derim elbet bign :lepi:
tesekkurler kkarabıbercım,emmacım
seydam bu sehba tam benlık oh yan gel yat osman bıde bu sehbayı aldıkmı tam olur walla...
kız sibelll
Here you can create tickers for forums (metrics, sliders). Categories: pregnancy, children, lose weight, wedding, love, holidays and others
bak bu lınkte daha guzel cetweller war hareketlı hemde odun gıbı sabıt deıl...
ay ben delırıcem bırakamıorum seydam dıslerımı coktan fırcaladım cok şükür dırek laptopu aşşa atıp yatagımdayım zaten uyucam
hayde sızde cok yormayın kendınızı radyasyon allah muhafaza uzak durun su meretten![]()
Annemle tanıştı cnm babam biliyo ama bilmiyo ayaklarındakaydirigubbakcemile3
Hmm anladım cnm..
:roflol: düğüne kadar yavaş yavaş alıştır kendini deneme felan yapkaydirigubbakcemile3
Bak enişte diyo sen demesen olmaz bi kere de gerisi gelir.
Bende bi sgra içip dişlerimi fırçlyp yatcm belim ağrıdı yaa almak lazm vallaha bundan kambur gelin olcm yoksa kafamçokkarıştı
Hadi iyi uyklr cnm hastasn sen bu kdr bile durmaman lazmdı bide doktra gitcn bgn öpüldn çok görüşürs Şeniz :a015:
Hee bnm babamada istemeye gelcekler diorus adamın umru değildi vallaha beni werem etmişti kaydirigubbakcemile
Ayhh strese giriom kızım anne dicem die snra da amannnn Şeyda yaa daha var diye avutuorum napim yaa desem bile annemin babamın yanında diyemem gbi gelioooooooooo kafamçokkarıştı :1ninca: :gitme:
ne sıgarası kız delı gelın dırek yat uyu
walla cnm ya hasta hasta bu saate kadar ıyı durdum burda ama napım cok sarıyor muhabbetınız hep bole dewam eder ınsallah
neyse canlar bu sefer cıktım walla habıre kulagım cınlıyor adanalı ruyasındamı goruyor ne hahahahaah anca ruyasında gorur zaten
optum hepınızı tek tek bu sefer kactımsempatiksalakcinni
ne sıgarası kız delı gelın dırek yat uyu
walla cnm ya hasta hasta bu saate kadar ıyı durdum burda ama napım cok sarıyor muhabbetınız hep bole dewam eder ınsallah
neyse canlar bu sefer cıktım walla habıre kulagım cınlıyor adanalı ruyasındamı goruyor ne hahahahaah anca ruyasında gorur zaten
optum hepınızı tek tek bu sefer kactımsempatiksalakcinni