• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Koymaaaaaaaaaaaaaaa :olmaz:
Kızım sehpanın üzerine koysanıza yaa laptp sehpasıına gerekte yok dizüstü pc die illa dizinizn üstüne koymanız gerekmio..
Hem ısınıo zaten backlarınız yanmıomu sizin ya kaydirigubbakcemile

Ya bende menisküs var o yüzden genelde ayaklarımı uzatırım laptopuda üstüne koyuyom yanıyo valla:emir_bebek:

Ben de öyleyim ya normal değilim gündüzüm gecem ters:sinifsinif:
Hmm anladım ben kahve konusuna girmiyorum bile kesin hepsini yakarımkaydirigubbakcemile3
Tanıştım cnm ama çok sık görüşmüyorum, görüşmemeyi tercih ediyorum. Bayramlarda doğum günlerinde arıyorum. Şimdiden sıkı fıkı olmak istemiyorum nedenseeyvahedigeldismile

Valla ben heycanlı olmadım die herkes heycanlı olmycakmış gbi gelio sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Bencede en iyisini yapıosun fazla sıkı fıkı olma samimi olma saygılı kalsın arada özel gnlerde ara kutla geç bu kdr işte illa annecm babacmmmm olmanın alemi yok :lepi:

bende ne zaman laptopu uzun sure kucagımda tutsam yumurtalıklarım agrır suaan agrımaya basldı acaba sebebı laptop olabılırmı ...en kısa zamanda ikeaya gıdıp laptop sehbası alcam yoksam adanalıya bebe weremıcem allah muhafaza

yarın sıze adanalının resmını eklıcem gosterecem

eiyyyyyy benim bebem olmıcak demek dıkkat etmek lazım ya esasında bu laptoplar cok radyasyon sacıyormus onu bılıomda senın dedıgını bılmıodum cnm

Valla bende 2 sene öncesine kdr bilmiodum eniştem söledi bnada.
Herşey radsyon zaten yaa mektpla haberleşlm bundan snra kızlar sırnaşık şey

ama ne kadar kaldığını göstersin diye ayarlamamıştım ki ben bunu:))) after değil until işaretlemiştim.yani ne kadar kaldı değil ne zamandan beri gün/ay/yıl göstersin diye ama nyse şimdi yapıcam ne kadar kaldığını göstersin artık...

bi de eskiler daha iyiydi şimdikiler özellikle hamileler için yapılmış bulamıyorum bitürlü güzel bişey...

He ya aynen öle hamilelere göre hepp bizi düşünen yok :dilcikar:

ben yawaştan yatayım canlar babam kalkar bırazdan işe gıdıcek tabı bu hawada nasıl gııcekse artık benı goruruse yıne sabahlarken çiftliğe yollar horoz nıyetıne ötmem için malum sabahlıoz ya

durun ya bı sıte wardı manyak guzel cetweller wardı bı bulsam solıcem sıze durun bakayım...
oha seydam mektuplamı ölme eşşem ölme

Valla ben heycanlı olmadım die herkes heycanlı olmycakmış gbi gelio sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Bencede en iyisini yapıosun fazla sıkı fıkı olma samimi olma saygılı kalsın arada özel gnlerde ara kutla geç bu kdr işte illa annecm babacmmmm olmanın alemi yok :lepi:

Hahaha:roflol:
Ne bileyim çok sıkı fıkı olmayı sevmiyorum. Evlendikten sonra daha samimi olurum tabi ki ama şimdi hiç gerek görmüyorum yüzümü kendimi eskitmenin ne anlamı var bi değerim olsun gerçekten gelin geldiğini anlasınlar önceden tatmasınlar ki değerimi bilsinler:delphin: Evlendikten sonra seversem kanım ısınırsa samimi olurum ancak ama yine de arada bi mesafe bırakırım ne olursa olsun bi mesafe olmalı bence.

bende ne zaman laptopu uzun sure kucagımda tutsam yumurtalıklarım agrır suaan agrımaya basldı acaba sebebı laptop olabılırmı ...en kısa zamanda ikeaya gıdıp laptop sehbası alcam yoksam adanalıya bebe weremıcem allah muhafaza

yarın sıze adanalının resmını eklıcem gosterecem

Bencede al ben evlenmeyi bekliorum almak için :lepi:
Sehpalada idare ediorum ben her ne kdr arada belm tutulup kamburum çıksada sırnaşık şey
Anamı ikna ediymde alsın yaw :lepi:
Dicekki benmi kullanıom sen kullanıon sen al sırnaşık şey
Aaa ekle ekle yrn adanalı eniştemizi görelim..
Evet yaa yarında aşklarımızın fotolarını koyalımm görücüye çıkarırmş gbi olck ama olsn :lepi:

ben yawaştan yatayım canlar babam kalkar bırazdan işe gıdıcek tabı bu hawada nasıl gııcekse artık benı goruruse yıne sabahlarken çiftliğe yollar horoz nıyetıne ötmem için malum sabahlıoz ya

Tamam cnm iyi uykular tekrar geçmiş olsun..
Doktora gitmeyi unutma mutlaka git iğneni ol damlanı al tmm mı?
Hadi Allah rahatık wersn rüyanda aşkını gör öptm çok görüşürs Şeniz :a015:

Hahaha:roflol:
Ne bileyim çok sıkı fıkı olmayı sevmiyorum. Evlendikten sonra daha samimi olurum tabi ki ama şimdi hiç gerek görmüyorum yüzümü kendimi eskitmenin ne anlamı var bi değerim olsun gerçekten gelin geldiğini anlasınlar önceden tatmasınlar ki değerimi bilsinler:delphin: Evlendikten sonra seversem kanım ısınırsa samimi olurum ancak ama yine de arada bi mesafe bırakırım ne olursa olsun bi mesafe olmalı bence.

Aynen cnm bencede öyle olmalı ben görüşüodum sözlenmeden öncede ama mecbrn görüşmem gereken zamanlar oluodu ilk gün nası karşıladılarsa beni hala ölelerdir haklarını yiyemem eli ayağına dolaşır kaynvalidemin (hala kayınvalidem derken bi acyp oluorum ve anne diyebilmiş değilim)
Neydi bi laf vardı çok samimiyet tez ayrılık getirr gbi bişeydi bide hızlı giden atın poku seyrk düşermiş derler bunun gbi bidnya söz işte..
O yüzden her zaman arada mesafe olmalı çok sewebilrsnz sewmelisinzde zaten eğer oda size aynı sewgiyi gösteriosa fakat saygıszlık farklı bişey orda dur demeyi bilmek lazım..

kızlar bakın bu sitede cetweller war
all yazan yerde wedding olması lazım ewlılıkle ılgılı cetweller bıde utunde yorungecı olan seyler war karıstırın bulurusnuz...
Here you can create tickers for forums (metrics, sliders). Categories: pregnancy, children, lose weight, wedding, love, holidays and others

ınsallah banlanmam adres werdıgım ıcın

Teşekkrler cnm bakıorum hemen..
Yok yaa banlanmassın adres verdğn için olurmu öle şeyy newresmler için link weriorus onlarda banlanmıosak ayrıca sitede de buna benzer linkler war site sahibinin açtığı bi konuda..

kzılar hele şükr gelebldm neler kaçırdm bakıym en son kkarabiber hg demştm kaydirigubbakcemile3

Bencede al ben evlenmeyi bekliorum almak için :lepi:
Sehpalada idare ediorum ben her ne kdr arada belm tutulup kamburum çıksada sırnaşık şey
Anamı ikna ediymde alsın yaw :lepi:
Dicekki benmi kullanıom sen kullanıon sen al sırnaşık şey
Aaa ekle ekle yrn adanalı eniştemizi görelim..
Evet yaa yarında aşklarımızın fotolarını koyalımm görücüye çıkarırmş gbi olck ama olsn :lepi:

Tamam cnm iyi uykular tekrar geçmiş olsun..
Doktora gitmeyi unutma mutlaka git iğneni ol damlanı al tmm mı?
Hadi Allah rahatık wersn rüyanda aşkını gör öptm çok görüşürs Şeniz :a015:

hahahahaha ılahı seydam gorucuye cıkarmadıgımız ne kaldı lıste yapalım yarında enısteler cıkıyor...
ıkea katalogunda 25 ytl dıe gordum sankı yastık gıbı bsyedı bıde sanırım sehba wardı oda 40 cıwarı bıseydı sanırım annende alemmıs he kesın benımkıde oyle derdı kendın al dıe zaten zawallı kadın bu ay 170 yl ttnt faturası odedı artık bısey steyemıorumsırnaşık şey

yarın buralarda olun canlarım ben yatayım artık ne zaman kalkarsam
kız seyda gecen aksam ne oldu bılıonmu senden sonra ben yattım yaa akşam 6 da kalktım bakıom pencereye her yer karanlık dedım daha sabah olmadı galıba bı baktım annem gelmıs durtuo benı huuuu yaşuyormusun dıye akşam yemegı yıcez yıcenmı dedı ben oha dedım ne aksammı sabah olmadı sanıodum ben dedım annem şaşkın tawuk dedı feleğinmi şaştı senın dedı delikafadulden

Aynen cnm bencede öyle olmalı ben görüşüodum sözlenmeden öncede ama mecbrn görüşmem gereken zamanlar oluodu ilk gün nası karşıladılarsa beni hala ölelerdir haklarını yiyemem eli ayağına dolaşır kaynvalidemin (hala kayınvalidem derken bi acyp oluorum ve anne diyebilmiş değilim)
Neydi bi laf vardı çok samimiyet tez ayrılık getirr gbi bişeydi bide hızlı giden atın poku seyrk düşermiş derler bunun gbi bidnya söz işte..
O yüzden her zaman arada mesafe olmalı çok sewebilrsnz sewmelisinzde zaten eğer oda size aynı sewgiyi gösteriosa fakat saygıszlık farklı bişey orda dur demeyi bilmek lazım..

Görüşmen gereken zamanlarda elbet ben de görüşüyorum mecburi sonuçta. Çok şükür fesat olmasın yeter ki. Benim kayınvalidem de çok sıcak kanlı deli oluyo gerçekten ama çok sık görüşmem evlenmeden( aynen cnm anne nasıl dicem düşünüyom.. Benim ki anneme hep anne diyo ben hiç demiyom diyemiyom)
Evt evt kesinlikle boşa söylenmemiş o sözler. Saygısızlığa tahammülüm yok:delphin:

Hee ben üretiorum aslnda da çaktırmıormm sırnaşık şey
Valla kız kafama taktım alcam çok güzel bişe sizede sölim dedim yaf :lepi:
:roflol: evt baya güzel alayım bari.

anam emma gelmıs kız nerden geldın uykumu tutmadı ne yaptın bu saate kadar be delııı

hahahahaha ılahı seydam gorucuye cıkarmadıgımız ne kaldı lıste yapalım yarında enısteler cıkıyor...
ıkea katalogunda 25 ytl dıe gordum sankı yastık gıbı bsyedı bıde sanırım sehba wardı oda 40 cıwarı bıseydı sanırım annende alemmıs he kesın benımkıde oyle derdı kendın al dıe zaten zawallı kadın bu ay 170 yl ttnt faturası odedı artık bısey steyemıorumsırnaşık şey

yarın buralarda olun canlarım ben yatayım artık ne zaman kalkarsam
kız seyda gecen aksam ne oldu bılıonmu senden sonra ben yattım yaa akşam 6 da kalktım bakıom pencereye her yer karanlık dedım daha sabah olmadı galıba bı baktım annem gelmıs durtuo benı huuuu yaşuyormusun dıye akşam yemegı yıcez yıcenmı dedı ben oha dedım ne aksammı sabah olmadı sanıodum ben dedım annem şaşkın tawuk dedı feleğinmi şaştı senın dedı delikafadulden

delikafadulden
ii gecl cnm rüynda adanlıyı gör opuyorumnanaktan :gitme:

Back