• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

şeydacım prova yapsan? hani anne demeye çalışsan? bikaç arkadaşım vardı anne demiyo diye gerçekten olumsuz eleştiri alıyodu kayınvalidesinden...sana bişey demese de çok üzülür...hem bi de şöyle düşün anne ve baba denmeyi hakediyolar çünkü onlar olmasaydı eniştem olmayacaktı:))) böyle bi mutluluktan mahrum kalacaktın...hem de çevrede ne kaynanalar var...ama o sana kıymet veriyor seni çok seviyor..hem belki de gelini gibi değil kızı gibi görmek istiyor ama anne demeyişin araya mesafe getiriyor...olumlu düşün bence anne dersen ne kadar mutlu olacağını da düşün derim...

Canlarım hepinize çok teşekkür ediorum güzel sohbetiniz içinn bende ufaktan kaçıorum yoksa gerçekten kambur bi gelin olcamm belim tutulmaya başladı..
Uykun warmı derseniz hala uyku namına bişey yok ama belimin ağrısını çok kötü hissediorum sırnaşık şey
Yarın diycemde artık bugünnn tekrar görüşmek üzeree çok öptm hepinizi hepiniz rüyanızda sewdiklerinizi görünnn Şeniz :a015:
Serap gelcek bakcak konular almış yürümüş bis tabi uyuyorus dicek sabahlara kdr sohbet edin akşama kadar yatın sırnaşık şey
Serapcımm uyanır uyanmaz gelcem topicee gerçi seninde işlerin var kuaföre gidiceksin gelemezsin gündüz kolay kolay sırnaşık şey

cnm bnm aynen yaa hortldm kaldım zombi gibi uykm yokk ders çalışym bareee kaydirigubbakcemile3
seydam sende aşkını gör rüyanda sırnaşık şey Şeniz :a015: :gitme:

aynen öle olck tatlım serapcm şok olck ama burda kar yağdı umrm problemsz atlatr bugnü :Saruboceq:
öpyrm çok kndine dkkt et görsrz seydammm olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

:roflol: süper valla niye daha önce gelmedim ki:mymeka:
Gelicem tabiii en az 1 saatkaydirigubbakcemile3 ama şimdi kaçıyorum biraz uyuyayım. Hepinize tatlı uykularopuyorumnanaktan

Bekleriz cnm valla gelmessen bulur zorla getirrm seni ona göre sırnaşık şey :lepi:

Sanada cnm iyi uykular rüyanda sewdiğini gör görüşürs Şeniz :a015:

şeydacım prova yapsan? hani anne demeye çalışsan? bikaç arkadaşım vardı anne demiyo diye gerçekten olumsuz eleştiri alıyodu kayınvalidesinden...sana bişey demese de çok üzülür...hem bi de şöyle düşün anne ve baba denmeyi hakediyolar çünkü onlar olmasaydı eniştem olmayacaktı:))) böyle bi mutluluktan mahrum kalacaktın...hem de çevrede ne kaynanalar var...ama o sana kıymet veriyor seni çok seviyor..hem belki de gelini gibi değil kızı gibi görmek istiyor ama anne demeyişin araya mesafe getiriyor...olumlu düşün bence anne dersen ne kadar mutlu olacağını da düşün derim...

Aaaaaaaaaaaaaa anne diyesim geldi yazdıklarını okudukdan snra hee delikafadulden
Beni hergün birinin en az 1 saat böle motive etmesi lazımm anne diyene kdr sırnaşık şey
Canm dğru sölüosun tbkide hakedio hakkını yiyemem eli öpülesi kadındır kayınvalidem diye demiorm :lepi:
Ama bide alışma meselesi yaa dicem dicem tmm ama ne zmn onu bilemürümm delikafadulden

neyse şeydam benim akşam bu konudan da konuşuruz eğer istersen...sabah oldu kaçayım artık gerçekten iyi geceler tatlı rüyalar:))))

Sen beni böle motive ediceksen hergün konuşabilriz bu konuyu vallahii :lepi:

Tamam cnm uyu sen işlerinde varmış valla uykundan ettik yaa hadi iyi uykularr rüyanda eniştemizi gör Sibelimm Şeniz :a015:

cnm bnm aynen yaa hortldm kaldım zombi gibi uykm yokk ders çalışym bareee kaydirigubbakcemile3
seydam sende aşkını gör rüyanda sırnaşık şey Şeniz :a015: :gitme:

aynen öle olck tatlım serapcm şok olck ama burda kar yağdı umrm problemsz atlatr bugnü :Saruboceq:
öpyrm çok kndine dkkt et görsrz seydammm olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Bencede çalş cnm artık ders kuscaksın ama napalım çalşman lazm sırnaşık şey
Sende aşkını gör cnm dicemde uyumıcakmışsn demiim barii hayalinide kurma ders falan çalışamazsın snra sırnaşık şey
Valla Serap diycek bunlar kafayı yemiş sabaha kdr oturup akşama kadar yatıo ben bunlarla konuşrken bidha düşünym normal değiller herlde diye sırnaşık şey sırnaşık şey delikafadulden

Valla burda da hava berbat cnmm Allah yardımcısı olsun Serapcımzn inşallah halledebilr işlerini ve içine sinen bi gelinbaşı yaptırabilr :lepi:

Neyse Denizim çok öptm seni görüşürss akşama Şeniz
Tabi sen uyuklarsn o zmn erkenden çıkarsn bence uyu cnm bikaç saat bile olsa..
Hiç uyumadğnda daha kötü oluosn çnkü.. :a015:

Bencede çalş cnm artık ders kuscaksın ama napalım çalşman lazm sırnaşık şey
Sende aşkını gör cnm dicemde uyumıcakmışsn demiim barii hayalinide kurma ders falan çalışamazsın snra sırnaşık şey
Valla Serap diycek bunlar kafayı yemiş sabaha kdr oturup akşama kadar yatıo ben bunlarla konuşrken bidha düşünym normal değiller herlde diye sırnaşık şey sırnaşık şey delikafadulden

Valla burda da hava berbat cnmm Allah yardımcısı olsun Serapcımzn inşallah halledebilr işlerini ve içine sinen bi gelinbaşı yaptırabilr :lepi:

Neyse Denizim çok öptm seni görüşürss akşama Şeniz
Tabi sen uyuklarsn o zmn erkenden çıkarsn bence uyu cnm bikaç saat bile olsa..
Hiç uyumadğnda daha kötü oluosn çnkü.. :a015:

çalışmıcm ulennn yatıom bnde laelaelaelaelae

cidden öle dck seydamm sırnaşık şey
evet seydam Allh yardmcsı olsn inşallh herşy istedgi gibi olr :Saruboceq:
tama seydam görşrz yarn geç gelrm artık 22.00 den sonraa akannehir
:gitme: :a015:

gunaydın kızlarr kım kkıme anne demıyo bakıyım:)) ben kaynanama dırek anne dedım cunku baska bısey desem ömru bıllah degıstıremezdım dılımı canım anne annecım kayınpedere sekerım guzelım:))

Günaydın mervecim (:
Oh oh sen iyi hiç zorlanmamışsın.Ben sözlenmeden önceki 2 yılda hep abla dedim.Ağzım öle alıştı.Halen ara ara annem yanımdayken karışıklık oluyo isimlerini söleyim anne denilir ya ben hemen abla diyorum onunda suratı asılıyo evlenceksiniz halen abla diyosun diyo kaydirigubbakcemile3

Kayınpederimede ağbi diyordum onda pek zorlanmadım babişko tatlım derim oda hep fıstığım güzelim minik im der ama ağbi lafıda ağa olarak kaldı ağzımda bazen isminin yanına ağa kelimesini ekliyorum çok gülüyokaydirigubbakcemile3

Günaydın mervecim (:
Oh oh sen iyi hiç zorlanmamışsın.Ben sözlenmeden önceki 2 yılda hep abla dedim.Ağzım öle alıştı.Halen ara ara annem yanımdayken karışıklık oluyo isimlerini söleyim anne denilir ya ben hemen abla diyorum onunda suratı asılıyo evlenceksiniz halen abla diyosun diyo kaydirigubbakcemile3

Kayınpederimede ağbi diyordum onda pek zorlanmadım babişko tatlım derim oda hep fıstığım güzelim minik im der ama ağbi lafıda ağa olarak kaldı ağzımda bazen isminin yanına ağa kelimesini ekliyorum çok gülüyokaydirigubbakcemile3

bı ark vr oda asuman anne der kaynanasına.ya ben bugun ızınlıydım normalde dukkanı actım ama patronu aradım bugun yagmur vr ben calısırım dedım gezemıcem ya oda dedıkı ben programımı ona göre yaptm ızınlısın gelıorum ben dedı.o gelcek ben cıkcam sımdı.ben ona programı göstercem ama alacagı olsun yanı bugun yokum öpuldunuz kızlar

Valla bende bnm ailemn bu kdr erken kbl ediceğini zannetmiodum ama Allah razı olsun sorun çıkartmadılar :lepi:
Ben doğum gnüm olmasını istemesdmm 2 hedyeyi birden çıkartmasın aradan yahu ne fenaym demi hediye manayğym napimm sırnaşık şey
Olsun 3 gün war arada düğünmü olcak nikahmı?

hehehe bu hediye olayını bende düşünmedim değil :)) arada 3 gün olsada alırım hediyemi balayında artık :)) ben nikah taraftarıyım ama düğünde isteniyo tabi.. bomboş da bi nikah istemedim..düğün içinde olcak nikah inş..buna karar verdimmmm, hoş oluyooo :))

ohaoldumsmile

gunaydın kızlarr kım kkıme anne demıyo bakıyım:)) ben kaynanama dırek anne dedım cunku baska bısey desem ömru bıllah degıstıremezdım dılımı canım anne annecım kayınpedere sekerım guzelım:))

Ben diyemiorum sözlenmeden baya önceden tanışıoduk anne diyemezdim o zmnlar çok abest kaçardı kendi kendine gelin güvey oluomşm gibi..
Bende bign derm herlde..

hehehe bu hediye olayını bende düşünmedim değil :)) arada 3 gün olsada alırım hediyemi balayında artık :)) ben nikah taraftarıyım ama düğünde isteniyo tabi.. bomboş da bi nikah istemedim..düğün içinde olcak nikah inş..buna karar verdimmmm, hoş oluyooo :))

ohaoldumsmile

Neden bomboş olsunki nikah düğüne gelicek olan davetliler nikahada gelicek..

Gözümüde gördün muradına ermişsindir şimdi hadi çk bakalım ii geceler Şeniz

kız ermem mi erdim erdim:roflol:
cidden bu kaa beklemiyodum bebeğim fıstık gibisin:nazar:

otobüste görsem güzel hatun derimsırnaşık şey
kız sabah 8 de kapamışınız muhabbetti nasıl uyandın sen deliiakannehir
Bende gördümm şeydaa hoş daha önce görmüştümzemuszemus maşallahh:nazar:

biberim sendemi geldinkaydirigubbakcemile2 hoşgeldinsositososito
evlencen mi kızzzzzz :roflol:/SIZE]

kız ermem mi erdim erdim:roflol:
cidden bu kaa beklemiyodum bebeğim fıstık gibisin:nazar:

otobüste görsem güzel hatun derimsırnaşık şey
kız sabah 8 de kapamışınız muhabbetti nasıl uyandın sen deliiakannehir

Hoşgeldin yafru..
Teşekkür ederimm :kedi:
Nası uyandım bilmiom valla uyandımm baya muh. ettik ama güzeldi..
Otbste görsen güzel hatunmu dersin sırnaşık şey
Kk da takılıodur da dermisn delikafadulden sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Back