• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Heee aynı yaştasınızz ne güzel birlikte büyümüşsünüz işte :lepi:
Bencede farketmio cnm farktmediği içinde nişan yapmıorum ama bazıları takıo işte sözlü nişanlı fln die :dilcikar: :delphin:
Eveeetttt günümüzü aldık çook şükür içim rahatladı vallaha takvimimi görmüonmü sen bnm ne kdrım kaldığnı sölüooo aklinialirimsmile
Benimki okumamş yafru çalışıooo liseye bile okul zamanları çalşmakk için okuldan kaçarmış ee bölesi bnm için iyi olduu askerlik fln derdimizde yok bni bu kdr delirtirken bide okulunu bekleyemezdm valla :oklava: sırnaşık şey sırnaşık şey

He valla beraber büyüdük. Aman ya salla nişan olsa nolur söz olsa nolur ilk adım atılmış tamam yeter istersen yaparsınzemuszemus Görmedim kız uykuluyum farketmemişim sen dedin öyle farkettim:smiley-cool:
Hadi ya ohh iyi valla ne askerlik derdi var ne okul derdiboshayallersmile

benım laptop kasılmaya başladı bu kadar bıel dayandı hayret dıger pc yede gecmek ıstemıom sımdı ahana annemde uyandı odasında tw ızlıyor...
of kızlar yaaaaa bı yandanda hastalık bastırıyor özledım muhabbetınızı 1 gun gorusemedık gene doldurduk sayfaları

şarja taksana kızım kablosu yokmu delikafadulden

Bende toptaym ama bnmkinin kablosu prizde bölece şarjı bitmioo sırnaşık şey

Yaaaaa kızım ramazanda war bu sene ztn olsun antlyada fln hava güzel biras dha sıkın ekimdee evlenin balayına antlyaya gidersinz off olmadı yurtdışına çıkarsınız yafru balayı için yaa..
2010 gelini olcktn sen yaa ne 2011 yolla gtsin askere nisanda sırnaşık şey
Yaa varya şu erkeklerin hayatlarnda biri olmadığı zamanki rahatlıklarına gıcık oluorum bu askerlik konusunda nie zamanında tecil ettirmişki gidip yapsaymş paşa paşa askerliğinii..

Ayhh bence gelsin sende yrn doğruu doktora gidiosn iğneni oluosun katarinini almaya dewam ediosun cumaya bişeyciğin kalmaz artk evet de yaw :lepi:
Gerçi sen evet demeden adanalı hayallere başlamş emme sırnaşık şey sırnaşık şey

kız 5 sene üniwersite okumuş kıbrısta o zaman ben yoktumkı hayatında iş alanında ılerlemek ıcın hep tecıl ettırdım pişman degılım dedı
bu bıde okul zamanı hem gezmıs hem okumus adama bak kuzum ben ancak 2011 e yetısırım bu kafayla hahahahaha olsun ıste tecrubelı olursnuz sıden fıkır alırım bende sız bı ewlenınde hayırlısıyla.
ben yarın ıgne olmaya gıdıcem sanırım şeydacım gercı atesım yok düştü ama burnum çeşme gıbı en sewmedıgım nokta o adamın yanında burnumumu cekıcem hırkkkkk hırk diye dakka başı hahah işim zor wallabilmiyorumkismile burun akıntısına bır care bılen warsa yazsın....

şeydacım ben 24 mayıs 2009da sözlendim. o tarihi yazdım bayağı zaman oluyor.ama 3 ay yazıyor onu ben de çözemedim düzeltemiyorum da işin kötü yanı:))) şubatta nişan nisanda da nikah ayında olacak adım adım güncelleyeceğim için önemsemiyorum tarih belli olunca tekrar düzenlicem nasılsa:)))

Canım sizin orda yazan tarh kadar snra 1 yılınz dolcak onu gösterio o sen ne sandın yeawrmmm..

He valla beraber büyüdük. Aman ya salla nişan olsa nolur söz olsa nolur ilk adım atılmış tamam yeter istersen yaparsınzemuszemus Görmedim kız uykuluyum farketmemişim sen dedin öyle farkettim:smiley-cool:
Hadi ya ohh iyi valla ne askerlik derdi var ne okul derdiboshayallersmile

Takmıom bnde cnm yaa valla takanıda anlamıom ztn ..

Evet kuzu gün sayıyorus şmdii işte bakalımm ayh heycanlanıorum böle bahsedince bahsetmeynce normalim manyadm bn iice he :lepi:

yok kız şarzla alakalı deıl böyle yawaş çalısıyor uyuz edıyr benıııı sarzda zaten ısınıyor cok fena alltan sıcak sıcak esıyor bacaklarım yandı haha

kız 5 sene üniwersite okumuş kıbrısta o zaman ben yoktumkı hayatında iş alanında ılerlemek ıcın hep tecıl ettırdım pişman degılım dedı
bu bıde okul zamanı hem gezmıs hem okumus adama bak kuzum ben ancak 2011 e yetısırım bu kafayla hahahahaha olsun ıste tecrubelı olursnuz sıden fıkır alırım bende sız bı ewlenınde hayırlısıyla.
ben yarın ıgne olmaya gıdıcem sanırım şeydacım gercı atesım yok düştü ama burnum çeşme gıbı en sewmedıgım nokta o adamın yanında burnumumu cekıcem hırkkkkk hırk diye dakka başı hahah işim zor wallabilmiyorumkismile burun akıntısına bır care bılen warsa yazsın....

Bende onu diom cnm yaa hayatlrnda biri yokken erteleyp duruolar snra hayatlarına biri girdimi hemen gidip aradan çıkartmak istiolar noluo olan kıza oluo :oklava:
Olsun o virüsler hala içindedir sen iğneni ol Tuğçem..
Ayhh damla dicem ama oda mahfedio insanın burnunu ya beni çok kötü yapıo sana iyi geliosa onu yap bide çok iğrenç bişe derdimde gece gece midenizi bulandırmym sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Takmıom bnde cnm yaa valla takanıda anlamıom ztn ..

Evet kuzu gün sayıyorus şmdii işte bakalımm ayh heycanlanıorum böle bahsedince bahsetmeynce normalim manyadm bn iice he :lepi:

Boşver anlamaya değmez:delphin:
Heycanlanmaz mısın kızım ya ne kalmış şurda ben senin yerinde olcam varya off düşünemiyorum bileboshayallersmile

yok kız şarzla alakalı deıl böyle yawaş çalısıyor uyuz edıyr benıııı sarzda zaten ısınıyor cok fena alltan sıcak sıcak esıyor bacaklarım yandı haha

Kızzzzzzzzzzzzz koyma bacanaa çocun olmaz Allah korusun..
Laptop sehpalarından almak istiorum yaa çok güzeller evime alcam inşallah :Saruboceq:
Ayhh çok pis yakıo o yaa çok belim ağrıdında bacama koydğmda altına yastık koyuyorum ve pcnin kasılması bnide deli edio :oklava:

Boşver anlamaya değmez:delphin:
Heycanlanmaz mısın kızım ya ne kalmış şurda ben senin yerinde olcam varya off düşünemiyorum bileboshayallersmile

Beyzacım hangi burcsun sen?
Yok kız yaa valla bahsetmeynce normalm bende öle diodma heycan fln yok ben biraz tersim herlde sözlendiğim gün bile heycanlı değildim uyukluodum sırnaşık şey

Bende onu diom cnm yaa hayatlrnda biri yokken erteleyp duruolar snra hayatlarına biri girdimi hemen gidip aradan çıkartmak istiolar noluo olan kıza oluo :oklava:
Olsun o virüsler hala içindedir sen iğneni ol Tuğçem..
Ayhh damla dicem ama oda mahfedio insanın burnunu ya beni çok kötü yapıo sana iyi geliosa onu yap bide çok iğrenç bişe derdimde gece gece midenizi bulandırmym sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

hahahah kız söle ne o merak ettım ben ıgrenmem kolay kolay...

kız nasıl yanı ben hep laptopu kucgımda tutarım benım cocugum olmıcakmı sımdı abowwwwwwwwwwwwbilmiyorumkismile

Beyzacım hangi burcsun sen?
Yok kız yaa valla bahsetmeynce normalm bende öle diodma heycan fln yok ben biraz tersim herlde sözlendiğim gün bile heycanlı değildim uyukluodum sırnaşık şey

Yengeç cnm sen?
Hadi ya kızım ben konusu geçince heycanlanıyom o gün ben hiç uyumam uyuyamam salak gibi dolaşırım ortada bak şimdiden bastı heycankaydirigubbakcemile3 Ne güzel işte ya heycan daha kötü

hahahah kız söle ne o merak ettım ben ıgrenmem kolay kolay...

kız nasıl yanı ben hep laptopu kucgımda tutarım benım cocugum olmıcakmı sımdı abowwwwwwwwwwwwbilmiyorumkismile

Dur ya ben sana başka yerden anlatym insanların midesini bulandırmaya gerk yok sırnaşık şey sırnaşık şey
Yafru valla bana öle sölediler kısırlığa sebep oluomş koyma bacana en yakn zamanda git laptop sehpası al kendine ya Allah korsun vallaha
Bende ne pok varsa biliom maşallah sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Koca karı gbi oldm aranzda sırnaşık şey sırnaşık şey

Yengeç cnm sen?
Hadi ya kızım ben konusu geçince heycanlanıyom o gün ben hiç uyumam uyuyamam salak gibi dolaşırım ortada bak şimdiden bastı heycankaydirigubbakcemile3 Ne güzel işte ya heycan daha kötü

Ben koç burcuym cnm :lepi:
Valla ben ztn normalde geceleri uyuyabilen bi tip değilm o gnde uyuyamadım doğal olark uyku düzeni namına bişey yok çnkü bende sırnaşık şey
2-3 saatlik uykyla durunca kuaförde uyukladım bnde sırnaşık şey
Bende öle diodm cnm yaa elim ayağm titrer kahweleri taşıyamam fln diodum ama gayet sakindim kendime şaştm sırnaşık şey
Ailesiyle tanıştınmı sen cnm?

Ben koç burcuym cnm :lepi:
Valla ben ztn normalde geceleri uyuyabilen bi tip değilm o gnde uyuyamadım doğal olark uyku düzeni namına bişey yok çnkü bende sırnaşık şey
2-3 saatlik uykyla durunca kuaförde uyukladım bnde sırnaşık şey
Bende öle diodm cnm yaa elim ayağm titrer kahweleri taşıyamam fln diodum ama gayet sakindim kendime şaştm sırnaşık şey
Ailesiyle tanıştınmı sen cnm?

Ben de öyleyim ya normal değilim gündüzüm gecem ters:sinifsinif:
Hmm anladım ben kahve konusuna girmiyorum bile kesin hepsini yakarımkaydirigubbakcemile3
Tanıştım cnm ama çok sık görüşmüyorum, görüşmemeyi tercih ediyorum. Bayramlarda doğum günlerinde arıyorum. Şimdiden sıkı fıkı olmak istemiyorum nedenseeyvahedigeldismile

Aaaa ben de bacağıma koyuyomohaoldumsmile

Koymaaaaaaaaaaaaaaa :olmaz:
Kızım sehpanın üzerine koysanıza yaa laptp sehpasıına gerekte yok dizüstü pc die illa dizinizn üstüne koymanız gerekmio..
Hem ısınıo zaten backlarınız yanmıomu sizin ya kaydirigubbakcemile

eiyyyyyy benim bebem olmıcak demek dıkkat etmek lazım ya esasında bu laptoplar cok radyasyon sacıyormus onu bılıomda senın dedıgını bılmıodum cnm

Canım sizin orda yazan tarh kadar snra 1 yılınz dolcak onu gösterio o sen ne sandın yeawrmmm..

ama ne kadar kaldığını göstersin diye ayarlamamıştım ki ben bunu:))) after değil until işaretlemiştim.yani ne kadar kaldı değil ne zamandan beri gün/ay/yıl göstersin diye ama nyse şimdi yapıcam ne kadar kaldığını göstersin artık...

bi de eskiler daha iyiydi şimdikiler özellikle hamileler için yapılmış bulamıyorum bitürlü güzel bişey...

Back