"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

neyse can can larım ben cok acıktımcokacimcoook bu yüzden yememek için uyumalıyım yarın görüşürüz hem geç yatarsam mügeyi uyuyarak izliyorumhihoyyyt hepinize iyi sohbetler iyi geceler yavru kuşlarım sizleri seviyorum ve hepinizi tek tek öptüm ahanda böleŞeniz Şeniz

İyi geceler tatlı rüyalar sonya..

Rüyanda aşkını gör görüşürs dkkt et kendine :a015:

Canımcım düğün yemekli olacaktı ya bizim taraf accayip kalabalık, yemek curcuna halkinde geçecek nezih bir ortam olmayacak diye istemedim..Kayınpeder de hiç ikram vermezsek içim rahat etmez bari kokteyl yapalım dedi bende ok dedim..Kısaca böyle bitanem..

Hmm koktylli nikah olck yani cnm listede düğün olarkmı kalsın nikah mı yazym?

Bide cnm nerde yapcaksınız koktyli?

Koktylin konsptine uygun şekilde ayaktamı durck konuklar yoksa masa düzeni yapckmsnz?

Sizin mekan tutulmşmuydu?

Ay ne çok soru sordm ya sırnaşık şey

kızlar bende çıkıyım artı yaa uykum geldi baya size ii muhabbetler yarın görüşürüz inşallah,öpüyorum kocaman hepinizi by byyy...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Gerçi kokteyl bile kesin değil ben kararsızım tatlım..

Sen ne istiosun cnm?

kızlar bende çıkıyım artı yaa uykum geldi baya size ii muhabbetler yarın görüşürüz inşallah,öpüyorum kocaman hepinizi by byyy...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İyi geceler ümmüm rüyanda sewdiğini gör görüürs öptm çok

ii sohbetler kızlr bn çıkyrm öptm hepnzi opuyorumnanaktan

Denizim ateş almayamı geldinn kaydirigubbakcemile

Hmm koktylli nikah olck yani cnm listede düğün olarkmı kalsın nikah mı yazym?

Bide cnm nerde yapcaksınız koktyli?

Koktylin konsptine uygun şekilde ayaktamı durck konuklar yoksa masa düzeni yapckmsnz?

Sizin mekan tutulmşmuydu?

Ay ne çok soru sordm ya sırnaşık şey

Tatlım nikahımız küçükçekmece nikah dairesinde olacak inş..
Oranın kokteyl salonu var ama benim çok hoşuam gitmedi..
Başka bir yerde nikah+kokteyl yapsak diyorum, o zamanda Özcan bizim sülale parası yokmuş yemek verememiş derler diyo..Ben masa düzeni arzu ederim ama işte küçükçekmecede olursa masa düzeni mümkün görünmüyo sanırım :bbo:

Tatlım nikahımız küçükçekmece nikah dairesinde olacak inş..
Oranın kokteyl salonu var ama benim çok hoşuam gitmedi..
Başka bir yerde nikah+kokteyl yapsak diyorum, o zamanda Özcan bizim sülale parası yokmuş yemek verememiş derler diyo..Ben masa düzeni arzu ederim ama işte küçükçekmecede olursa masa düzeni mümkün görünmüyo sanırım :bbo:

Füsuncum Kadıköy evlendirme dairesinn koktyl salonu masa düzeni olark ama size uzak ve pahalı koktyle göre..
Enişte nie böle düşünüo kimene yani sizin paranızın hesabını yapmak milletemi düştü :olmaz:
Eee napcaksın peki Füsuncum?
Başka bi mekanda koktyl yapın sizde hem masa düzeni olur hemde nikah memurunu oraya çağrırsınız..

Listeyi nikah olarak değiştir istersen sen bilirsin canım..

Ya aslında ben bidaha listeyi yazdğmda nikahmı düğünmü yazmayı düşünmüorum saçma gelio bna sonçta evleniosun ha nikah ha düğün ne farkder burda amaç tarhlerimizi öğrenmek..

Ya başkasını düşündüğünden değilde böyle laflar ailesinin kulağına geldiğinde -ki muhakkak bir şekilde geliyo- üzülecekler diye istemiyo canım..
Başka yerde kokteyl yapsak kesin paraları yok da böyle bir mekanda ancak kokteyl verebilmişler derler canım..Aslında biz sadece nikah yapalım kimseye laf ettirmeyelim dedik ama o zamanda kayınpederin içine sinmiyo..

Ya başkasını düşündüğünden değilde böyle laflar ailesinin kulağına geldiğinde -ki muhakkak bir şekilde geliyo- üzülecekler diye istemiyo canım..
Başka yerde kokteyl yapsak kesin paraları yok da böyle bir mekanda ancak kokteyl verebilmişler derler canım..Aslında biz sadece nikah yapalım kimseye laf ettirmeyelim dedik ama o zamanda kayınpederin içine sinmiyo..

Ayy uyuz olurum böyle düşünenlere ve böyle düşüncek insanların gelmesinide istemem :umursamaz:
Takılarını yollasınlar bi zahmet sırnaşık şey
Eee o zmn yemekli düğün yapcaksınz cnm başka yolu yok gbi gözküo laf gelmesn die..

Back