"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

aman tamam bee yetmez mi lenn ama hep bi curcuna aslında az kişi dha çok seiorum kimin ne dediği belli olmuo diğer türlü:hulya:
evet hanımlar bugün horozdan sora başka bişi eklim bakalım:roflol:

Ben anlıorum walla herkese yetişiorum pc başnda oldğm sürece bi ara gidersem kaçıo işte olay :lepi:

Kendi resmni ekle lan sırnaşık şey

Ben anlıorum walla herkese yetişiorum pc başnda oldğm sürece bi ara gidersem kaçıo işte olay :lepi:

Kendi resmni ekle lan sırnaşık şey

hahah eklerimsüprizzzzz eklemiom kuzummmmm yok resim ne gizemim kalıcak:roflol:
bende takip edemiom salıom gidio:roflol:
Evet kalabalıkta bende pek takip edemiyorum :PP
Ne horozu yahu?

:roflol::roflol:

SEYDAFERHAT teşekkür ederim canım listeyi gördüm ama sürekli liste yapacağına ilk sayfadaki listeyi düzenlesen daha iyi olmaz mıCADIARZU hem görmemiz daha rahat olur tabi sen bilirsin yine de

SEYDAFERHAT teşekkür ederim canım listeyi gördüm ama sürekli liste yapacağına ilk sayfadaki listeyi düzenlesen daha iyi olmaz mıCADIARZU hem görmemiz daha rahat olur tabi sen bilirsin yine de

Rica ederim cnm onu düzeltir seni eklerim orayada güzelim ama arada yazmak lazım yaa bnm moralim düzelio grdüğümdee :lepi:

He doğruu pardon canım ya benim jeton kaymıyo aşağılara geceyarısını geçtik ya :(
Hangi nikah dairesinde olacak?

Senden de bu beklenirdi su karısı :umursamaz: sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
:roflol::roflol: napim benim yoruluo:roflol:

Aaa ne iftirası resim eklemednmi la sennn sırnaşık şey
o sendin mannak karı horoz gibi sabahı edion ya o sensinn sennnnnndelikafadulden

Kime şaka yaptınn sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey

Back