- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
Şeydacım bizimkinde bir değişiklik olacak yalnız..Biz nikah+yemek düşünüyoduk ya sanırım nikah+kokteyl olacak..
Nasıl yani cnm sizin düğün olcak diye biliorum ben CADIARZU
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şeydacım bizimkinde bir değişiklik olacak yalnız..Biz nikah+yemek düşünüyoduk ya sanırım nikah+kokteyl olacak..
İşte bnmde derdim o evlendikden snra jilet yapamam hiç rahat edemiorum jilet yaptğmda o yzden bıraktım lazeride..
kızlar biz eşyalara başladık taksit ödüyor askım ama ben diyorum ki ufak defek şeyleri de aldık mutfak eşyası fln daha diyorum ki böle pas pası bilmem nesi cok küçük kalan şeyleride taksit yatırmaya gittimizdemi alsak iyi olur dimi sizce peki ? en azından düğün yakslasınca zorluk olmaz eksik kalmaz bütün beyaz eşya ları aldık gümüşlük yatak odası vs de aldık ütüsünden robotuna kadar herşeyi aldık ama halısıydı paspasıydı ne bilim 6 kişilik günlük tabak takımı fln da alsak diyorum ama onları taksitle değil tb
Kuşum bana ilk 3 seans jilet sertbest dediler bende her duş almaya girdiğimde çıksın çıkmasın jiletle üstünden geçtim ayy 6 ay cillop gibi dolaştım ortalıkta kaydirigubbakcemile3
slmmm güzelll gelinler ben geldimmmmm kaydirigubbakcemile5
anammmm 50 lili sayfalra gelmşz yawwww akannehir
denizim h.g sefalar getirdin nasılsın bebemmolumunekankayizsmile
ev belli cnm hmmm evet onlara uygun alırım sağol cnmopuyorumnanaktan
Canım yatak odanızı aldıysanız halısını alabilrsinz fakat eviniz bellimi?
Bu halı pas pas ve perde gbi şeyler evlere göre alınıo şimdi alırsınız evinize uymaz fln sorun yaşarsınız eviniz belliyse alın şmdiden eşyalara uygun şeyler ama belli değilse bence almayın..
mola veriom lenn:icecream: mutfağa gidiomgamyoncuiremsu
mola veriom lenn:icecream: mutfağa gidiomgamyoncuiremsu
Ekledim senide canım listeye hatta yazdımda topice görmedn herlde geçmişlere bakmadığn için ama ekledm merk etme düğün olark yazdm..
Hoşgeldin Denizim Şeniz
Canım ne sandınnn topiğimiz patlama yapcak :lepi:
Nasıl yani cnm sizin düğün olcak diye biliorum ben CADIARZU
bn deldm sen dit su gacisiiii sırnaşık şey
ev belli cnm hmmm evet onlara uygun alırım sağol cnmopuyorumnanaktan
[/B]
Tatlım planlarda bi değişiklik oldu yerimseniben Burada söylediğimi hatırlıyorum ama ya sen yoktun ya da ben yanılıyorum CADIARZU
teşekkürler canım ama ben göremedim acaba bende mi sorun var, ilk sayfadaki listeye mi ekledin
hb seydammm Şeniz
bnde zaten biliodm seydammm ilan edip gttm yaaaa delüüüü :sm_cool: