"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Yani anlayacağın evlenmemize 4 ay kaldı ama biz hala bi şeyleri kesinleştiremedik tatlım ama bu pazar özcanlara gideceğiz, orada artık kesin bi sonuca bağlanacak inş..

Yani anlayacağın evlenmemize 4 ay kaldı ama biz hala bi şeyleri kesinleştiremedik tatlım ama bu pazar özcanlara gideceğiz, orada artık kesin bi sonuca bağlanacak inş..

Hmm anladım cnm ama kayınpederinin içine sinmicekmiş yani büyk ihtimal bence yemekli olur..
Kaç kişi olcak cnm?

Yokk yemekli düğünü hayatta yapmam şeydacım ıı ıhh..
Ya sadece nikah ya da kayınpederin gönlü olsun diye kokteyl..

aynen bende:hulya: tam uyucam yatağa girince uykum kaçıo kuzum yakaydirigubbakcemile
bugün kimseciklerde yok healsanaalsanasmile

Aynen yafru Tuğçe hasta diye gelemedi herlde..
Denizimlede dün saat kaça kdr konuşnca bugn uykusu gelmiştir kesn..
Sen kaçta uyandın kız?

Yokk yemekli düğünü hayatta yapmam şeydacım ıı ıhh..
Ya sadece nikah ya da kayınpederin gönlü olsun diye kokteyl..

O zaman sadece nikah yapın cnm böylce kmse paraları yokmşta böle yapmşlar diyemez..

Gerçi demek isteyen insan her halukarda der yemekli yapsanızda bi kulp bulur söler..

İnsanları memnun etmek zor herkesi memnun edemeyz..

Aynen yafru Tuğçe hasta diye gelemedi herlde..
Denizimlede dün saat kaça kdr konuşnca bugn uykusu gelmiştir kesn..
Sen kaçta uyandın kız?

12 ye on vardı tutim dün 1 de aşkın arıcak dedi alarmı kurdum uyandım ver aradı akşama aramıcak dedi ve aramadı belki tesadüf ama ben çok şaşırdım kızohaoldumsmile
yarında erken uyancambilmiyorumkismile
serapta hastamsı oldueyvahedigeldismile ümmü çıktı akudi çıktıalsanaalsanasmile

12 ye on vardı tutim dün 1 de aşkın arıcak dedi alarmı kurdum uyandım ver aradı akşama aramıcak dedi ve aramadı belki tesadüf ama ben çok şaşırdım kızohaoldumsmile
yarında erken uyancambilmiyorumkismile
serapta hastamsı oldueyvahedigeldismile ümmü çıktı akudi çıktıalsanaalsanasmile

Hmm cnm çok erkende uyanmamışsın..
Kuzu müsait değildir arayamamıştır müsaittr aramştır Tuğçeninde içine dğmş işte delikafadulden
Canımm Füsun war ben warım ya yetmio la sna kaydirigubbakcemile

Evet şeydam ne yaparsak yapalım memnuniyetsiz birileri elbet çıkacaktır bizde en az hasarla atmanın yollarını arıyoruz işte..

ben de geldiiim bi ceee yapıp kaçmaya hayırlı olsun yeni topiğimiz :lepi:
yalnız şeydanın açtığı nasıl belli oluyo, dün açılan topic 20 sayfa olmuş bile sempatiksalakcinni

Evet şeydam ne yaparsak yapalım memnuniyetsiz birileri elbet çıkacaktır bizde en az hasarla atmanın yollarını arıyoruz işte..

Yafrum nikah yapn snra al kocanı eğlenceye gidin eğlenin işte yaa masrafta yapmamış olursunuz..

Milletin ağzı torba değilki büzesin..

Ağzı olan konuşuo işte pehh :umursamaz:

Hmm cnm çok erkende uyanmamışsın..
Kuzu müsait değildir arayamamıştır müsaittr aramştır Tuğçeninde içine dğmş işte delikafadulden
Canımm Füsun war ben warım ya yetmio la sna kaydirigubbakcemile

aman tamam bee yetmez mi lenn ama hep bi curcuna aslında az kişi dha çok seiorum kimin ne dediği belli olmuo diğer türlü:hulya:
evet hanımlar bugün horozdan sora başka bişi eklim bakalım:roflol:

ben de geldiiim bi ceee yapıp kaçmaya hayırlı olsun yeni topiğimiz :lepi:
yalnız şeydanın açtığı nasıl belli oluyo, dün açılan topic 20 sayfa olmuş bile sempatiksalakcinni

Hoşgeldin Meltemcimm Şeniz
Saol cnm hayrlı olsun hepimize topiğimzz :lepi:
Haahaaaaa dimii nası belli oluo bnm açtığmm bi ara herkes burdaydı ya coştu topic bi açılış yaptık resmen :lepi:

Back