- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
hoş geldin denizim sefalar getirdin opuyorumnanaktan
hb sonyacmm hihoyyyt
:roflol: gelcem acıktım doyim geliom:roflol:
:tomato:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoş geldin denizim sefalar getirdin opuyorumnanaktan
:roflol: gelcem acıktım doyim geliom:roflol:
Heh tamam o zmn ev belliyse kafanda tasarla bi eşyaları koycaksın ne kdr alan kalcak die ve ölç ne kdr alan kalcanı ona göre al halıları perdeleride yaptırabilrsinz ev belliyse..
Eşyalarınız evinize ne zmn gidicek cnm ev boş mu?
Tatlım planlarda bi değişiklik oldu yerimseniben Burada söylediğimi hatırlıyorum ama ya sen yoktun ya da ben yanılıyorum CADIARZU
Berketli kızlarız Denizm :lepi:
denizcim hoşgeldin tatlım...
ev de kiracılar var cnm onlar 2 ay sonra cıkıyorlar eee benim düğüne 8 ay var daha onlar gittiğinde eve iyicene bakıcam ama güzel evim heee eşyalar düğünden 2 ay önce gelir sanırsam cnm:hulya:
ev de kiracılar var cnm onlar 2 ay sonra cıkıyorlar eee benim düğüne 8 ay var daha onlar gittiğinde eve iyicene bakıcam ama güzel evim heee eşyalar düğünden 2 ay önce gelir sanırsam cnm:hulya:
Canım o zmn 2 ay sonra alın evi bi boş gör aldıklarınızı kafanda tasarla ölçülerine göre bak ney nereye uyar diye..
Ondan snra halı için ölçü alırsın cnm bu bnm fikrim ben biras garanticiym glba..
aaa hayrlı olsn cnm iyi günlerde kullanın kaydirigubbakcemile5
yooo cok haklısın cnm sağol fikirlerin içinkaydirigubbakcemile3
Kesin sabahın ilk saatlerinde yazdım şeydacım mışıl mışıl uyuyodu :)
Hatırlamıorum Füsuncm ne sölesem yalan olur şimdi ha sölememişsn ha hatırlamıorum ne farkeder sırnaşık şey
Hadi anlt cnm merk ettm neler oldğnu?
sağol denizim amin:Saruboceq: darısı basınasositososito
neyse can can larım ben cok acıktımcokacimcoook bu yüzden yememek için uyumalıyım yarın görüşürüz hem geç yatarsam mügeyi uyuyarak izliyorumhihoyyyt hepinize iyi sohbetler iyi geceler yavru kuşlarım sizleri seviyorum ve hepinizi tek tek öptüm ahanda böleŞeniz Şeniz