"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

haha ayık ol sen olmazsın mahçup tüylerini saymaz arada tek kalmışta demez:roflol:

MQ DENkaydirigubbakcemile2 hangi mesajlarsa basıcaksınolumunekankayizsmiletamam be koku önemli benim için napimguclubacismile

o nerde cnm bulamadım ki:uhm:

o nerde cnm bulamadım ki:uhm:

Sonyacım bak bizim yazdıklarımızı alıntı yapmak istedğinde alıntı yap butonuna tıklıosun ya hemen yanında MQ butonu war alıntı yapmak istedğin msjlarda ona tıklıosun en son alıntı yapıcan msjıda alıntı yap de we yazmaya başla weyada MQ ya tıkla alıntı yapmak istedklerini snrada cewap yaza tıklayp yaz yine bütün alıntı yaptıklarını cwp sayfasında çıkartıo cnm anladınmı?

Füsuncum bugn ets yi aradım erken rez. ne zmn başladğnı öğrenmek için senin için tesettürlü baynlar we eşleri için birlikte havuza gireblcekleri bi otel warmı ddm bizim anlaşmalı oldğmz bi otel yk dedi ama gittiğimde bidaha sorucam cnm..

ALINTI YAP 'IN YANINDA KUZUMkaydirigubbakcemile2
bölemi

Sonyacım bak bizim yazdıklarımızı alıntı yapmak istedğinde alıntı yap butonuna tıklıosun ya hemen yanında MQ butonu war alıntı yapmak istedğin msjlarda ona tıklıosun en son alıntı yapıcan msjıda alıntı yap de we yazmaya başla weyada MQ ya tıkla alıntı yapmak istedklerini snrada cewap yaza tıklayp yaz yine bütün alıntı yaptıklarını cwp sayfasında çıkartıo cnm anladınmı?

ayyy oldumu ki acep-tatlicadiarzu-

kızlar ne çok kaynatmışsınız okuyamadım hepsini kpss belasıyla uğraşıyorum demafoldumben sık sık giremiyorum ama benim düğün tarihimi de eklerseniz sevinirimopuyorumnanaktan 13 haziran 2010 (nikah da düğün salonunda yapılacak)

Ümmücüm sen lazere başlayabilirsin 2 seans gidersin tatlım..
Zaten seans aralarında jiletle yapmak serbest, ilk 3 seansta..

kızlar ne çok kaynatmışsınız okuyamadım hepsini kpss belasıyla uğraşıyorum demafoldumben sık sık giremiyorum ama benim düğün tarihimi de eklerseniz sevinirimopuyorumnanaktan 13 haziran 2010 (nikah da düğün salonunda yapılacak)

hoş geldin cnmopuyorumnanaktan şeyda ekler seni kafamçokkarıştı

Ekledim senide canım listeye hatta yazdımda topice görmedn herlde geçmişlere bakmadığn için ama ekledm merk etme düğün olark yazdm..

Füsuncum bugn ets yi aradım erken rez. ne zmn başladğnı öğrenmek için senin için tesettürlü baynlar we eşleri için birlikte havuza gireblcekleri bi otel warmı ddm bizim anlaşmalı oldğmz bi otel yk dedi ama gittiğimde bidaha sorucam cnm..

Şeydam çok saol bebeğim ya bitanesin :1hug:

Şeydacım bizimkinde bir değişiklik olacak yalnız..Biz nikah+yemek düşünüyoduk ya sanırım nikah+kokteyl olacak..

Şeydam çok saol bebeğim ya bitanesin :1hug:

Rica ederim cnm ne demek he bide şubatın ilk haftalarında başlıcakmış ets de erken rez.
Onuda enişteye söle istersen cnm görüşsün bi başka yerlerde görüşsün belki başka şirketlerin anlaşmalı oldğu bi otel wardır öle..

Back