"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

kızlar biz eşyalara başladık taksit ödüyor askım ama ben diyorum ki ufak defek şeyleri de aldık mutfak eşyası fln daha diyorum ki böle pas pası bilmem nesi cok küçük kalan şeyleride taksit yatırmaya gittimizdemi alsak iyi olur dimi sizce peki ? en azından düğün yakslasınca zorluk olmaz eksik kalmaz bütün beyaz eşya ları aldık gümüşlük yatak odası vs de aldık ütüsünden robotuna kadar herşeyi aldık ama halısıydı paspasıydı ne bilim 6 kişilik günlük tabak takımı fln da alsak diyorum ama onları taksitle değil tb

İşte bnmde derdim o evlendikden snra jilet yapamam hiç rahat edemiorum jilet yaptğmda o yzden bıraktım lazeride..

Kuşum bana ilk 3 seans jilet sertbest dediler bende her duş almaya girdiğimde çıksın çıkmasın jiletle üstünden geçtim ayy 6 ay cillop gibi dolaştım ortalıkta kaydirigubbakcemile3

Canım yatak odanızı aldıysanız halısını alabilrsinz fakat eviniz bellimi?
Bu halı pas pas ve perde gbi şeyler evlere göre alınıo şimdi alırsınız evinize uymaz fln sorun yaşarsınız eviniz belliyse alın şmdiden eşyalara uygun şeyler ama belli değilse bence almayın..

Kuşum bana ilk 3 seans jilet sertbest dediler bende her duş almaya girdiğimde çıksın çıkmasın jiletle üstünden geçtim ayy 6 ay cillop gibi dolaştım ortalıkta kaydirigubbakcemile3

Evet cnm jilet serbest ama ben ağdaya alıştım bikere jiletle hiç rahat etmiodum o yzden çok rahatsızdım Füsunum ya :1no2:

slmmm güzelll gelinler ben geldimmmmm kaydirigubbakcemile5
denizim h.g sefalar getirdin nasılsın bebemmolumunekankayizsmile
anammmm 50 lili sayfalra gelmşz yawwww akannehir

ev belli cnm hmmm evet onlara uygun alırım sağol cnmopuyorumnanaktan
mola veriom lenn:icecream: mutfağa gidiomgamyoncuiremsu

çabuk gellen

ev belli cnm hmmm evet onlara uygun alırım sağol cnmopuyorumnanaktan

[/B]

Heh tamam o zmn ev belliyse kafanda tasarla bi eşyaları koycaksın ne kdr alan kalcak die ve ölç ne kdr alan kalcanı ona göre al halıları perdeleride yaptırabilrsinz ev belliyse..

Eşyalarınız evinize ne zmn gidicek cnm ev boş mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…