"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Kızlar oybirliğiyle kuaföre gitmeye karar verildi galiba :))))))
Ümmücüm bence de sen bikaç ay önceden git kuaföre sivilcelerin geçiyo mu artıyo mu görürsün..

yaaa eğer epilasyonun hiçbir kötü etkisi yokda ona gidiyim yaa nie kuaföre gidiyimki 4_5 ayda bitmezmi seyansları...

soğan kürü hem rahimi temizliyormus hem yumurtalıkları çalıstırıyor hemde baya bir özelliği var kadınlarda

Ümmücüm hiç lazer yüzünden rahim kanseri olanını duydun mu?Böyle birşeye şahit oldun mu canım?
Ben lazer yaptıran çok insan tanıyorum ve hepsi sapasağlam Allaha şükür..
Mesela lazerden aldığımız radyasyonun milyon katını cep telefonlarından alıyoruz..
Kulağımıza yapıştırıyoruz titreşimler direk kulak içine işliyo..
Ben inanmıyorum böyle şeylere tatlım..
Benim lazer yaptırdığım yerdeki bütün sağlıkçılar da lazer yaptırmıştı..

fare yavrusu sürmüşler pıncırıma mıncırıma laelaelaelaelae bende kzım olursa öle yapıcam tb yavru fareyi nerden bulursam halbuki bir korkarım fareden ölürüm korkudam bir bilsen cnm ama aslında bana cok yararı olmuşşşş opuyorumnanaktan o konuda cok rahatım :lepi::lepi:

Faremiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii akannehir :1shok:

peki ne kadara yapıyolar canım ortalama fiyat nedir acaba bizim burdada var birisi ama hiiiç tanımadığım bi kadına nası açıcam yaa şap die...

Canım bunu sıkntı yapma ya nası aççam kadına nası aççam kadına die kadın günde kaçtane görüo Allah bilir sennkininimi düşüncek snki..
sırnaşık şey

Ayy şeydam benimde yemiyo gözüm aslında ama kuaförlerin hepsi tanıdık nasılş gitcem utanıyorum ben onun derdindeyim kuşum :)))

Tanıdık olsunnn herkesde war aynısından seninkinde bi farklılık yokkki ister tanıdık olsn ister tanımadık hem tanıdık olması avantajına olur cnm daha fazla anlayışlı olur sana daha fazla nazın geçer en azından cnm..

offff ama ya gerçekten zararlıysa ya ilerde rahim kanserine falan yol açarsa.....
yaaaa çok kararsızım yaaa....:bbo:

Yok dha neler Ümmüm yaaaaa :olmaz:

ayyy sağol tatlım benim bende çok seviyom seni ve burdaki herkesi,gerçekten sadece evleninceye kadar deil evlendikten sonrada muhabbetimizin devam etmesini isterim yani...boshayallersmile

Heralde devam edicek kaydirigubbakcemile

Ümmücüm hiç lazer yüzünden rahim kanseri olanını duydun mu?Böyle birşeye şahit oldun mu canım?
Ben lazer yaptıran çok insan tanıyorum ve hepsi sapasağlam Allaha şükür..
Mesela lazerden aldığımız radyasyonun milyon katını cep telefonlarından alıyoruz..
Kulağımıza yapıştırıyoruz titreşimler direk kulak içine işliyo..
Ben inanmıyorum böyle şeylere tatlım..
Benim lazer yaptırdığım yerdeki bütün sağlıkçılar da lazer yaptırmıştı..

tamam o zaman yaa lazere gidiym ben en iisi kuaföre yıllarca gitmektense lazere gidim daha ii bi fiyat araştırması yapimde ona göre gidim yaa ama inşallah biter 4_5 aya...
taktın bugün epilasyonaaaa heeezemuszemus

napim nen bugün deil bayadır takıyodum kafayada hepsi bugüne patladı..kızım evliliğn binbir türlü hali var mahçup olmak istemem kocaman karşı...naniknanik

Ayy kızlar bende donuyorum adet dönem böyle bişi ya illet illet..
Sonyacım kabuklarını soyma demişsin ya hani en dıştaki kahverengi kabukları mı kastediyosun canım?

[COLOR=navy..[/COLOR]
napim nen bugün deil bayadır takıyodum kafayada hepsi bugüne patladı..kızım evliliğn binbir türlü hali var mahçup olmak istemem kocaman karşı...naniknanik

haha ayık ol sen olmazsın mahçup tüylerini saymaz arada tek kalmışta demez:roflol:

ya ikili alıntıyı nasıl yapıyorsunuz cnm yaa??
hay kokuna emiiii kokmuyor suyu kokmaz yersen kokar cnm yaw:1no2::icecream:
MQ DENkaydirigubbakcemile2 hangi mesajlarsa basıcaksınolumunekankayizsmiletamam be koku önemli benim için napimguclubacismile

Canım bunu sıkntı yapma ya nası aççam kadına nası aççam kadına die kadın günde kaçtane görüo Allah bilir sennkininimi düşüncek snki..
sırnaşık şey

Tanıdık olsunnn herkesde war aynısından seninkinde bi farklılık yokkki ister tanıdık olsn ister tanımadık hem tanıdık olması avantajına olur cnm daha fazla anlayışlı olur sana daha fazla nazın geçer en azından cnm..

Yok dha neler Ümmüm yaaaaa :olmaz:

Heralde devam edicek kaydirigubbakcemile

napim tatlım çok duydum yaa, ii ozaman yaa ya evlene kadar ağdaya giderim evlendikten sonra epilasyona giderim yada epilasyona gider evlendikten sonra devam ederim bakıcaz artık...

Back