- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
ne yedin kıız seyda anlat bakem acıktım zatenbilmiyorumkismile
Şeydacım afiyet şeker olsun balım :)
benim düğünüm ertelendi
benim düğünüm ertelendi
haha ayık ol sen olmazsın mahçup tüylerini saymaz arada tek kalmışta demez:roflol:
MQ DENkaydirigubbakcemile2 hangi mesajlarsa basıcaksınolumunekankayizsmiletamam be koku önemli benim için napimguclubacismile
o nerde cnm bulamadım ki:uhm:
o nerde cnm bulamadım ki:uhm:
benim düğünüm ertelendi
haha ayık ol sen olmazsın mahçup tüylerini saymaz arada tek kalmışta demez:roflol:
benim düğünüm ertelendi
bölemiALINTI YAP 'IN YANINDA KUZUMkaydirigubbakcemile2
Sonyacım bak bizim yazdıklarımızı alıntı yapmak istedğinde alıntı yap butonuna tıklıosun ya hemen yanında MQ butonu war alıntı yapmak istedğin msjlarda ona tıklıosun en son alıntı yapıcan msjıda alıntı yap de we yazmaya başla weyada MQ ya tıkla alıntı yapmak istedklerini snrada cewap yaza tıklayp yaz yine bütün alıntı yaptıklarını cwp sayfasında çıkartıo cnm anladınmı?
kızlar ne çok kaynatmışsınız okuyamadım hepsini kpss belasıyla uğraşıyorum demafoldumben sık sık giremiyorum ama benim düğün tarihimi de eklerseniz sevinirimopuyorumnanaktan 13 haziran 2010 (nikah da düğün salonunda yapılacak)
:roflol::roflol::roflol:deli...
da cok güzel ama mQ zor okunuyor bulana kadar öldümkaydirigubbakcemile5
kızlar ne çok kaynatmışsınız okuyamadım hepsini kpss belasıyla uğraşıyorum demafoldumben sık sık giremiyorum ama benim düğün tarihimi de eklerseniz sevinirimopuyorumnanaktan 13 haziran 2010 (nikah da düğün salonunda yapılacak)
Füsuncum bugn ets yi aradım erken rez. ne zmn başladğnı öğrenmek için senin için tesettürlü baynlar we eşleri için birlikte havuza gireblcekleri bi otel warmı ddm bizim anlaşmalı oldğmz bi otel yk dedi ama gittiğimde bidaha sorucam cnm..
Ümmücüm sen lazere başlayabilirsin 2 seans gidersin tatlım..
Zaten seans aralarında jiletle yapmak serbest, ilk 3 seansta..
Şeydam çok saol bebeğim ya bitanesin :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?