"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Ümmücüm toplam 6 seans..Genital 100 koltuk altı 40..Ama fiyatlar yerine göre değişiklik gösterebilir.Ben tanıdık vasıtasıyla gittim daha uyguna anlaştık..Ben 4 seans gittim şu an koltuk altımı hiç almıyorum, genitalde kaldı biraz..Ve hiç acı duymuyorum..Genital de sinek ısırığı gibi o kadar..Tavsiye ediyorum walla ben evlendişkten sonta seansları tamamlıycam inş..

lan beklemek varken neden içion mannak:hulya:
ben içmem başka yolu yok mu gelmesi için:hulya:
gelside gitsin aklinialirimsmile

adet söktürücü ilaçlar var farlutual var mesela 5 güb sabah akşam içiyorsun 10 gün içinde oluyorsun düzenli bir şekilde bir sene ayda sadece 1 sefer içiyorsun:lepi:

Ümmücüm toplam 6 seans..Genital 100 koltuk altı 40..Ama fiyatlar yerine göre değişiklik gösterebilir.Ben tanıdık vasıtasıyla gittim daha uyguna anlaştık..Ben 4 seans gittim şu an koltuk altımı hiç almıyorum, genitalde kaldı biraz..Ve hiç acı duymuyorum..Genital de sinek ısırığı gibi o kadar..Tavsiye ediyorum walla ben evlendişkten sonta seansları tamamlıycam inş..

offff ama ya gerçekten zararlıysa ya ilerde rahim kanserine falan yol açarsa.....
yaaaa çok kararsızım yaaa....:bbo:

adet söktürücü ilaçlar var farlutual var mesela 5 güb sabah akşam içiyorsun 10 gün içinde oluyorsun düzenli bir şekilde bir sene ayda sadece 1 sefer içiyorsun:lepi:

haha hayatta içmem geciktirici içerim ancabayanssulusmile
söktürücü içmem neyse beklicem yarın gelicek gibi hissediyorum laelaelaelaelae

vallah bir acıktımkiiii annem aksam cayına poaca yapmıstı fazla yedim saat 5 gibiydi daha da birşey yemedim kaç kerem diyom anama yapppppma sua cay yanına birşeylar öküz gibin olcam dieee vücudum cok elverişli kilo almayacokacimcoook

Soğan suyu çok iğrenç amma hemen getiriyosa içerim walla :)

normalde glmedi die bayram ederim ama bu ay gelmesi lazım gelsinde bitsin aradan çıksın kız içemem ben ıykk yaa:sinifsinif::sinifsinif:
pff nie gelmedi bu yarın gelcek amaaasüprizzzzz

Kızlar oybirliğiyle kuaföre gitmeye karar verildi galiba :))))))
Ümmücüm bence de sen bikaç ay önceden git kuaföre sivilcelerin geçiyo mu artıyo mu görürsün..

senide sevdim ya ondan beaopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile5 aferim bende sevdim seniiihihoyyyt
ne kaa sevdşn beni kız:icecream:
bana dua dersin kısss bebem anne olamayanlar bile soğan kürü içiyor soğanın fiyatı fırladı vallahguclubacismile:dance:

lennnnnn 3 gün gecikti die hemen soğan mı içicem bögg neyse tamam yarında gelmezse içerim ama ya kokarsam ne olcak:1no2:
soğanın suyunumu sıkcam ıyyy yarın gelsede gerek kalmasalaelaelaelaelae

Abbooooooo hemen soğan suyu kaynatayım kendime benimde yarın adet olmam gerekiyo olmazsam içerim hemen :D

kız ne bu aceleeeeeyvahedigeldismile
anaa benim 3 gündür gelmio içmiommm:umursamaz: kokucaz kız yarında bakimde içim mi napimkafamçokkarıştı ıyy yok yaaa-tatlicadiarzu-

Abbooooooo hemen soğan suyu kaynatayım kendime benimde yarın adet olmam gerekiyo olmazsam içerim hemen :D

beyaz bir soganı 4 de böl askım kabuklu bir şekilde sonra 2 su baradağı su koy ağzını kapa 10 dak kaynat ılık iç cnm okeyyy:içelim:

Back