"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Aaaa sonya ne yapmışlar sana küçükken bende bebişime yapcam ilerde kızım olursa söyle aklımda bulunsun :) Ben çok uğraştım bari yavrucağım rahat etsin :)))))))))))))))
Şeyda kuaförde de kalıyorsa evde yaparım kuşum ya..

fare yavrusu sürmüşler pıncırıma mıncırıma laelaelaelaelae bende kzım olursa öle yapıcam tb yavru fareyi nerden bulursam halbuki bir korkarım fareden ölürüm korkudam bir bilsen cnm ama aslında bana cok yararı olmuşşşş opuyorumnanaktan o konuda cok rahatım :lepi::lepi:

peki sence önceden başlasak dahamı ii olur yoksa o zaman gitmem yeterlimi canım yaa ben çok takıyorum bu konuya aslında abartılcak bişeyim yok ama evlenicem başka bişey bu...

Bence önceden gitmeye başla cnm hem alışırsın hemde rahatlığını fark edersn eğer bi fark yoksa senin için kendin halledersin..

Kızlar ben yemek yiyip geliorm hemen :lepi:

peki ne kadara yapıyolar canım ortalama fiyat nedir acaba bizim burdada var birisi ama hiiiç tanımadığım bi kadına nası açıcam yaa şap die...

yok cnm acımaz uyusur zati opuyorumnanaktan

tatlım uzatıncada çok acıtıyo yaa ben bazen öle yapmayı deniorum hem çok acıyo hemde yine kalıyo...[/QUOTE]

Ayy şeydam benimde yemiyo gözüm aslında ama kuaförlerin hepsi tanıdık nasılş gitcem utanıyorum ben onun derdindeyim kuşum :)))

fare yavrusu sürmüşler pıncırıma mıncırıma laelaelaelaelae bende kzım olursa öle yapıcam tb yavru fareyi nerden bulursam halbuki bir korkarım fareden ölürüm korkudam bir bilsen cnm ama aslında bana cok yararı olmuşşşş opuyorumnanaktan o konuda cok rahatım :lepi::lepi:

amaaaaannnnn hayatta elime almam wuşşşşş...sempatiksalakcinni

Ayy şeydam benimde yemiyo gözüm aslında ama kuaförlerin hepsi tanıdık nasılş gitcem utanıyorum ben onun derdindeyim kuşum :)))

tatlım lazer kaç seyansta bitiyo yani kaç aya denk gelirki tamamen gitsek...

bende almam ama yaptırıcak birini bulurum sonucta garanti denenmiş onyalanmı bebebm:ecrin_bebek:

Canlı fare mi kızzz bilmiyorumkismile Ben ne ölüsünü ne canlısını tutamam onun ııyyykkk :bbo:

içmem tadınıda sevmem ıykkklaelaelaelaelae
kokar o sen kendine kokmazsın tabiaklinialirimsmile
ay sonuna kadar beklimde bakarızkaydirigubbakcemile

ama canım naneli şeker atarsın ağzına birşey kalmaz ben hemen dişlerimi fırçalıyorum içtikten sonra aksama sabaha gelir bende benim daha günüme 3 gün varrr ondan telaş yapmıyorum ama sıkıntılar basıyor 3 günü geçerse soğan suyu içerimmopuyorumnanaktan:icecream:

ama canım naneli şeker atarsın ağzına birşey kalmaz ben hemen dişlerimi fırçalıyorum içtikten sonra aksama sabaha gelir bende benim daha günüme 3 gün varrr ondan telaş yapmıyorum ama sıkıntılar basıyor 3 günü geçerse soğan suyu içerimmopuyorumnanaktan:icecream:

lan beklemek varken neden içion mannak:hulya:
ben içmem başka yolu yok mu gelmesi için:hulya:
gelside gitsin aklinialirimsmile

Back