2010'dan Beklentilerimiz

yılbaşı benim doğum günüm :lepi:
herşeyim var allaha şükür hepimize sağlık rahatlık diliyorum yeni yılda birde bebek diliyorum benim gibi isteyenlere amiiinnnnnnn

saglık huzur mutluluk sevgi saygı oğluşuma kavuşma rahat bir yaşam 2. bebiş istiyorum :) yaş ilerlemeden 2.yi istiyorum inş. 2008 ve 2009 benden çok şey aldı götürdü inşallah bu gelecek yıl hayat beni benden almaz

sahip olduklarımın bende kalmasını birde kendime ait bir işyeri istiyorum..allahım herkesin hayırlı dileklerini -içindede benimkini-versin..

benim için 2009 kabus gibi geçti hani sadece dizilerde olan olaylar vardır ya yok canım bu kadarda olamz denen hepsini yaşadım.mahkemelikde olduk,bebeğimi kaybettim,kayınpedrim,kaynanam öldü vs vs birsürü olaylar yaşandı.allahım bir daha böyle şeyler yaşatmasın inşallah.2010 da sağlık,mutluluk,huzur olsun.bebeğim olsun eşimle,ailemle sağlıklı,mutlu,huzurlu günler yaşayayım inşallah.aminnnnnnnnn

Son düzenleyen: Moderatör:
Huzur,sağlık,neşe ve nazardan kurtulduğum şansımın döndüğü hatalarımı tekrarlamadığım güzel bir yıl olmasını diliyorum opuyorumnanaktan Dilerim herkes için çok güzel bir yıl olur kaydirigubbakcemile2

askere gidecek olan nişanlımı rabbim korusun
sağlık,huzur,aşk bizi bırakmasın hiç..
en çokta aşkımı korusun Allahım ve bütün askerleri...

2009 Yılı kadar betbat bir yıl geçirmedim bu seneye kadar
hastalık, mutsuzluk , yalnılık , ihanet , ve gözyaşıyla geçen bir sene oldu benim için
ama inanıyorum kiii 2010 bize uğurlu gelecek

benim rabbimden istediim sadece 3 şey var birincisi kendime ait bir evde oturmak
ikincisi araba almak
ve üçüncüsüde işallah karşıma ii bişrinin çıkmasını istiorum....

hakkımızda hayırlısı neyse o olsun allah herkesin kalbine göre veirir die biliorum ve umud ediorum....

yılbaşı kutlamalarını çok saçma buluyorum ,ömrümüzden bir sene daha gidiyor farkında değiliz ama bunu kutluyoruz işte ,ilginçç...
2010 ile ilgili bi beklentim yok ,beklenti içinde bulunmak her zaman insanı hayal kırıklığına uğratıyor ,en iyisi herşeyi akışına bırakmak ,zaman herşeyin ilacı ,zamanla herşey yoluna girecek ,su yolunu bulup akacaktır ..ama tabiii ki herkese mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum ...

Back