2010'dan Beklentilerimiz

speedy-gonzales

Carpe Diem
Kayıtlı Üye
11 Mart 2008
56.597
4.466
873
;Mutluluk Olsun diye buraya açtım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Allah hepinize Öncelikle Sağlık,Huzur,Mutluluk Versin İNşallah :Saruboceq::Saruboceq:​

2009 da kötüydü.:sinifsinif::sinifsinif:
Hayatımdaki kötünün daha kötü değildi tabikide 2008 daha daha beterdi sanki.
Ama yine de işte; zemuszemus

Aşk hayatımda boştu kayda değer hiç bişey yoktu. En fazla 1 ay sürebilecek 1-2 ilişkim oldu :1ninca::1ninca:
Daha çok iyisini istedim aşık olmak istedim ama olamadım. Eskilere yelken açtım ama onlarla da olmadı. lmaz::sinifsinif:lmaz:

İş hayatımda Allaha binlerce şükür yükseldim daha çok öğrendim,keşfettim keşfedildim. :1closedeyes:
Aynı firmada devam ettim daha ileri İnşallah :Saruboceq::Saruboceq:

Aile ve Arkadaşlarda ailemle çok çatıştım iş stresi+eğitilmek isteği kırdım kırıldım. sırnaşık şeysırnaşık şey
Arkadaşlarımla gereksizlerle de irtibatımı komple sildim bitirdim şükür…. vereliniortak

2010da ise Beklentilerim yine aynı ne olmayacak kadar Büyük nede küçük. :Saruboceq::lepi:
Allahtan öncelikle tüm sevdiklerime sizlere tanımasam da sağlık sıhhat dilerim.
Aşk hayatıma renk isterim bana ondan korkan ona inancı olan birini nasip eylesin.
Allahtan korkan kırmaktan,üzmekten kısacası her şeyden korkar. Çünkü.

İş hayatımda yükselmemi boşa çıkarmamasını daha büyük şevk nasip eylemesini :Saruboceq:sengözlerimebaksanab

Ailemle ve Düzenli arkadaşlarıma da başarılar mutluluklar Dilerim :jeyyar:hihoyyyt

Tek istemediğim Üzülmemek,Yıpranmamak Kurban olduğum Rabbim sen Dualarımız Kabul Et. Şeniz:Saruboceq:Şeniz:Saruboceq:

benin de 2008 çokk berbattı. 2009 un başları da. bunalımlar, stresler, gereksiz insanlar... ama şükür 2009un ikinci yarısı güzeldi.

2010da inşallah evlilik var.umarım herşey çok çok güzel gider.
2010 da daha iyi bir iş istiyorum.
sağlık ve huzur dolu zamanlar diliyorum.

Sağlık Sağlık Sağlık :Saruboceq:
2009 benim için çok kötü geçti heleki bu son günlerimafoldumben

2009 nisan-mayıs ayı benim için çok berbat bi dönemdi.
Ailem için annem için bir şeyleri göze almaya başlamıştım.
Ama rabbim beni öyle bi ödüllendirdiki. Şükürler olsun.
Bi gerzekten sonsuza dek kurtulmuş oldum. Tek taraf olarak degil annem kuzenim ve diğer bilenleride yanıma almıştım. Sancılı bir dönem sonucunda.
Konusu dahi acılmıyor. Afferim bana maskesini düşürebildiğim için.
Çünkü öyle maskesi vardıki bana başka maske aileme cevreme başka maske takardı.
Bu yüzdende ailem yüzünden papaz olurdum. mafoldumben
O günleri hatırladıkca içimde öyle sözler varki onları bir türlü dizginliyemiyorum.
Ve en önemliside bi beş kuruş etmez için üzdüler hemde cok üzdüler.mafoldumben
Şuanda o buzları eritmiş gibi olsamda öyle değil. o buzlar hala bende duruyor.
Farkında olmasalarda. Bilmeselerde.

2010 yılının öncelikle bana sağlık,huzur ve aşkımla bir ömür nasip etsin :asigim:
2010 yılı beni ailemle karşı karşıya bi başkası için getirme emi. Çünkü yoruldum
Bi delilik bi cılgın yaparım.
2010 yılı herkese dilediğini veren bi yıl olur inş.

2009 un çokta güzel geçmedi benim için. :dilcikar:

Aşk dersek,ilişkimiz 2,5 sene oldu hala bi adım atamadık durduğumuz yerde duruyoruz...
Bakalım 2010 da neler olacak klava:

İş kariyer dersek,işten ayrıldım halada bulamadım ev kızı olma yolunda hızla ilerliyorum ve beni çok rahatsız ediyor.2009 un bu konuda tek kazandırdığı şey sertifikam :1closedeyes:

Eğitim dersek,şükür 1. sınıfı bitirdim 2010'da mezun olucam inşallah :Saruboceq:

Sağlık dersek,hiç hatırlamak bile istemiyorum sağlık konusunda sakarlıklarımla birinci oldum bu sene ayak bileğim,2 hafta snra belim,stresten baş ağrıları vb... akannehir
inşallah bu sene olmaz hiçbiri.. :Saruboceq:

Aile dersek,babanemle dedemle daha çok vakit geçirebildim yerimseniben

Arkadaşlarımın hemen hemen hepsinden kazık yedim bu sene sağolsunlar.. :mymeka:
2009un bana kazandırdığı en güzel şey KK :enbuyukkk:

Speedy kopya çekiverdim senden azcık yerimseniben

2010 hepimize huzur,sağlık,mutluluk,evlerimize bereket getirsin inşallah arkadaşlar..
umutluyum bu sene opuyorumnanaktan

Aynen heee bende diyorum aynı benim hayatımmm :dilcikar::dilcikar:
2010 da aslında beklentim çok ama olabileceğini de sanmıyorum ya sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

öncelikle kendim ve ailem için sağlık,kızıma kardeş,huzur vede artık 2010 da zayıf bi hatun olmak istiyorumm

sanırım bu yıl herkes için üzücü geçti yeni yıl için daha çok mutlu olmayı hak ediyorum!!
artık ne olursa alacağım ama beni mutlu eden şeyleri ,mutsuz eden şeyleride bir kenara atcağım!!!

sağlık huzur mutluluk ve para tabiikide herkesle olur inşallah ama ......
özel bi isteğim daha var 2008 berbattı benım için aile olsun para olsun evlilik olsun sağlık olsun vefat olsun çokkk kotü geçti2009 dan çok beklentim vardı abarttım sanırsam ama çoğu da oldu çok şükür en çok ailemle alakalı sorunlarını bitmesini iş sorunun bitmesini araba ve bebek istemiştim bebek hariç hepsi oldu 2010 da da bebek inşallah :))))
şuan pek bi beklentim ve heyecanım yok acıkcası allaha şükür eşimle istediğim yerdeyim ama bi bebek eksiğim inşallah 2010 da allah banada anne olmayı nasip eder ve tüm kk daki arkadaşlarımada şuanlık tek isteğim bu ve borçlarımızın azalması ve yeni bi evde olsa ilerleyen zamanda hiç fena olmaz .........
allah herkese bu yeni yılda içinden ne geçiyorsa onu nasip etsin......
şans ve bereket hep yanımızda olsun olmadan olmuyor çünkü.....
herkese mutlu yıllar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…