2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben yüklemede yardımcı olurum kızlar daha önce de resim ekledim 3-4 defa ,, yardım isteyen olursa sizin yerinize ekleyebilirim canlarım,yada bekleyin size resimli olarak tarif edeyim

ben bi fotoları çekeyim ozaman bıktırırım seni zaten hiç üzülme:)))

sen şuan çok küçük bir foto ekledin ama ...

şuan bu anlattıgımn tarifte çok büyük foto olmuyor..
lındark biliyor onu tam ögrenmedim...
limk var o linkten yaplılıyor..deneriz..siz fotoları getirin de

kızlar olmadı ben size gönderirim siz halledersiniz artık ben bi çekeyimde güzel güzel
acaba akşam mı güzel görüntü olur fotoda yoksa gündüzmü ışık açısından soruyorum
burda bazı fotolarda ışık yansıyo karanlık faln çıkıyo baktınmı anlaşılsın bari ne olduğu...

kızlar öncelikle ImageShack® - Online Media Hosting adresine giriyorsunuz,ardından karşınıza böyle bir pencere çıkacak

burdan browseye tıklayıp istediğimiz resmi seçip yüklüyoruz,
yüklerken ben bu şekilde resmin boyutlarını mesaj panoları için olan 640x480 yaptım ve şimdi yükleye tıkladım

Uploaded with ImageShack.us

resim yüklendikten sonra karşınıza böyle bir sayfa gelicek,

burdan yuvarlak içine aldığım forum kodunu kopyalıyoruz
ve kadınlar klübü sayfamızın mesaj panosuna geliyoruz
ve resimde yuvarlak içine aldığım grafi ekle butonuna basıyoruz kopyaladığımız linki buraya yapıştırıyoruz

Uploaded with ImageShack.us

tamam diyerek foruma güzel resimleri gönderiyoruuuuzzz,
kızlar kusura bakmayın,burda galiba resimleri lindark paylaşıyordu,haddim olmayarak anlattım bilmiyorumkismile

dscf0054w.jpg
[/URL][/IMG]

süper en son eklediğim resim varya graik ekle diye oraya yükleyip kopyaladığın forum kodunu yapıştır canım,o zaman olucak

Back