2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

[

ya benim eşim oynamayı bilmiyordu garibim 2 döndü hep oturdu ben ise hiç oturmadım :):)

ooo benimki neler yaptı bilseniz....

romanlar oynadık...
ayaklarıma çöktü...herkes etrafımızda alkış çaldı o an:sm_cool:

çok güseldi beboshayallersmilekaydirigubbakcemile

günaydın arse opuyorumnanaktan
ajikal evet sende koy canım
ben bilmiyom hiç resim koymadım ama yapcaz işte bişyler

[

ooo benimki neler yaptı bilseniz....

romanlar oynadık...
ayaklarıma çöktü...herkes etrafımızda alkış çaldı o an:sm_cool:

çok güseldi beboshayallersmilekaydirigubbakcemile

oyun bilse neler neler yapıcak ama bceremiyoki o oynamaya kalktı mı ben gülmekten yerlere yatıcam nerdeyse şimdi ise cd leri seyrettikçe bile gülüyorum yerlerdesırnaşık şey
ama osmaniyede ki köy düğünümüz süperdi 4 tane davul 4 tanede zurna ufff kazan kazan yemekler süperdi:)

denem olsun diye tarif etcem kıslar size ..küçük resim dahi olsa...

öncelikle bilgisayarınızda bir resim varmı şuan..herhangi bişey?

oyun bilse neler neler yapıcak ama bceremiyoki o oynamaya kalktı mı ben gülmekten yerlere yatıcam nerdeyse şimdi ise cd leri seyrettikçe bile gülüyorum yerlerdesırnaşık şey
ama osmaniyede ki köy düğünümüz süperdi 4 tane davul 4 tanede zurna ufff kazan kazan yemekler süperdi:)

oh ne güsel...

benim aşkım herşey bilirdi halay bilmiyordu..dügün öncesi ögretmiştim ona halay bile çektikaydirigubbakcemile3

foto yükleme...

gelişmiş cevap bu tonunu tıklayın...kıslar..

sonra aşagı dogru inin...
diger secenekler başlıgı altında...

eklenti ekle diyorya onu tıklayın...sonra bilgisayardan resim seçin..yükleyi tıklayın...
o kadar

papatyam sende kendini anakar havalarına alıştır şimdiden ben düğünde biyandan oynadım biyandan güldüm hoşuma gitti çünkü farklı oynuyo ankaralılar eğiliyolar falan ....

oldumu

Eklentiler

• $bebek_3759.jpg
    $bebek_3759.jpg
    5,5 KB · Görüntüleme: 22
ben yüklemede yardımcı olurum kızlar daha önce de resim ekledim 3-4 defa ,, yardım isteyen olursa sizin yerinize ekleyebilirim canlarım,yada bekleyin size resimli olarak tarif edeyim

Back