ev bölümüne gidin kıslarrr orda
sormaaa canimm, benimkisi simdi agir abi modunda.. ben simdiden pazarligimi yapiyorum, bak ben her sarkida oynarimmm diye.. benimkisi otur oturdugun yere ben oynamazsam sende oynama diyo sonra dedikodu yaparlar ne oynak gelin diyee.. hehehe vallah bananee beeeee diyom.. oynicamm vallahhhh.. hatta bak simdi bile oynayasim geldiii :dance: 60-70-80 Onumuzde daha 1 nisan, 2 kina, 1 nikah+eglence ve 1 de dugun var... AYY BEN HEPSINDE NASIL DOKTURURUM BIR BILSENNN heheheheh
sormaaa canimm, benimkisi simdi agir abi modunda.. ben simdiden pazarligimi yapiyorum, bak ben her sarkida oynarimmm diye.. benimkisi otur oturdugun yere ben oynamazsam sende oynama diyo sonra dedikodu yaparlar ne oynak gelin diyee.. hehehe vallah bananee beeeee diyom.. oynicamm vallahhhh.. hatta bak simdi bile oynayasim geldiii :dance: 60-70-80 Onumuzde daha 1 nisan, 2 kina, 1 nikah+eglence ve 1 de dugun var... AYY BEN HEPSINDE NASIL DOKTURURUM BIR BILSENNN heheheheh
ozamn ben buraya evimin resimlerini koyayım bide milföyü gelmiş ve yemiş kadar olusunbuyrunnnnnnnnn
oyna ya eşinde oynasın canım..
benim aşkımda hep oynadı...
biz hep oynıcaz demiştik..dügünü dügün gibi yaşamalı bence...
elalem ne derse desin hade hade hdihihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey:
aaa olurmu canım bu sizin gününüz hatta karşılıklı döktürmeniz lazım o gün:dance:
Ben zaten hic aldirmiyorum onu.. o muzigi duyunca eminim benden once oynicakk.. zaten askima ve arkadaslarina sozum var... dugunde kesinlikle FASULYAYI caldirip oynaticam onlara. hehehe benimkisi Annngaraliiidaaaa hehehehe :teytey:
hadi bakalım bekliyorum :)
benimkide canımmm çekirgeyi çaldır eniyisikaydirigubbakcemile3
Ben zaten hic aldirmiyorum onu.. o muzigi duyunca eminim benden once oynicakk.. zaten askima ve arkadaslarina sozum var... dugunde kesinlikle FASULYAYI caldirip oynaticam onlara. hehehe benimkisi Annngaraliiidaaaa hehehehe :teytey:
oynayın anam oynayın..
bir daha böyle dügün olmaz yaneyerimseniben
Hoşgeldinnnn vereliniortak2010 gelinleri merhaba aranıza yeni yüz yeni soluk olarak girmek istiyorum.hiç böle cümleler kurmam aslında içimden geldi.arkadaşlar mayıs ta evlendik bizde.herkesin evliliğinde huzur diliyorum ayrıca...
hadi hayırlısı olur inşallah, çok mutlu olursun umarım sabırsızlıkla bekliycezz:teytey:Slm kıslar yarın kınam pazarada düğünüm vararanıza tekrar katıldığımda evli olacağım
Çok heyecanlıyım kendinizie çok iyi bakın dualarınızı bekliyorum
Öpüyorum hepiniziiopuyorumnanaktan
selllaaammmm ,Kizlar bizim dugunumuz 5 Mart ta daha 225 gun var ama sizin topiginizin hayraniyimm yerimseniben okuyorum herseyiiiiii, cok sirinsiniz oyle bi selam veriyimmm dedim..
arsee.....
Hoşgeldinnnn vereliniortak
hadi hayırlısı olur inşallah, çok mutlu olursun umarım sabırsızlıkla bekliycezz:teytey:
selllaaammmm ,
geldiiimmm geldimmm
simdi gordum canim benim... allahim insallah yuvanizi hep mutlu sicak tutarrrr. Senin o askinaa sabahlari el sallamaaa huyunda insallah hic degismezzzzz. :1hug: Bende simartmaktan yanayim canimmmm senin gibi.. Bizde sevgilimmle birbirimizi paso simartirizzzz.. tadi boyle cikiyo bu iliskininnn hehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?