2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ev bölümüne gidin kıslarrr orda

simdi gordum canim benim... allahim insallah yuvanizi hep mutlu sicak tutarrrr. Senin o askinaa sabahlari el sallamaaa huyunda insallah hic degismezzzzz. :1hug: Bende simartmaktan yanayim canimmmm senin gibi.. Bizde sevgilimmle birbirimizi paso simartirizzzz.. tadi boyle cikiyo bu iliskininnn hehehe

oyna ya eşinde oynasın canım..
benim aşkımda hep oynadı...
biz hep oynıcaz demiştik..dügünü dügün gibi yaşamalı bence...

elalem ne derse desin hade hade hdihihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey:

aaa olurmu canım bu sizin gününüz hatta karşılıklı döktürmeniz lazım o gün:dance:

oyna ya eşinde oynasın canım..
benim aşkımda hep oynadı...
biz hep oynıcaz demiştik..dügünü dügün gibi yaşamalı bence...

elalem ne derse desin hade hade hdihihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey:

Ben zaten hic aldirmiyorum onu.. o muzigi duyunca eminim benden once oynicakk.. zaten askima ve arkadaslarina sozum var... dugunde kesinlikle FASULYAYI caldirip oynaticam onlara. hehehe benimkisi Annngaraliiidaaaa hehehehe :teytey:

Ben zaten hic aldirmiyorum onu.. o muzigi duyunca eminim benden once oynicakk.. zaten askima ve arkadaslarina sozum var... dugunde kesinlikle FASULYAYI caldirip oynaticam onlara. hehehe benimkisi Annngaraliiidaaaa hehehehe :teytey:

benimkide canımmm çekirgeyi çaldır eniyisikaydirigubbakcemile3

oynayın anam oynayın..
bir daha böyle dügün olmaz yaneyerimseniben

o kadar lise te yaptım..dügün sahipleri işi biliyor canım...
kopartıyor herkesi ugraşmayın onlarla

zuzuuuu evinin resimlerini bende bekliyorum,pazar günü gündüz gözüyle bende çekip koyayım bariii,
kızlar hepimiz koyalım,topik açmak istemiyorsak bile buıraya koyalım olmazmıııı

2010 gelinleri merhaba aranıza yeni yüz yeni soluk olarak girmek istiyorum.hiç böle cümleler kurmam aslında içimden geldi.arkadaşlar mayıs ta evlendik bizde.herkesin evliliğinde huzur diliyorum ayrıca...
Hoşgeldinnnn vereliniortak
hadi hayırlısı olur inşallah, çok mutlu olursun umarım sabırsızlıkla bekliycezz:teytey:
Kizlar bizim dugunumuz 5 Mart ta daha 225 gun var ama sizin topiginizin hayraniyimm yerimseniben okuyorum herseyiiiiii, cok sirinsiniz oyle bi selam veriyimmm dedim..
selllaaammmm ,

geldiiimmm geldimmm

ya benim eşim oynamayı bilmiyordu garibim 2 döndü hep oturdu ben ise hiç oturmadım :):)

bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile

teşekkürler tatlım..

deger verdigimizi dıştan göstermek gerek canım...tabiki..degişmicek inş...
allah sizide mutlu etsin inş..canımboshayallersmileŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…