:roflol::roflol:
NOLDU KIZ kaydirigubbakcemile3
ahh ah geceler katran karası geceler,,
kız şimdiden yüz verme sakınlmaz:
kızlar biz yaşlı olduğumuz için sizinki kadar hergün hergün istemiyoruz, az ama öz oluyo diyelim kaydirigubbakcemile2
her gece her gece gerçekten zor, hadi onu geçtim biz mutlaka her sabah duş alıyoruz yaz olsun kış olsun farketmiyo,bide yaptıktan sonra gece duş alıcaz o zaman oooooo çok zor valla akannehir
kızlar biz yaşlı olduğumuz için sizinki kadar hergün hergün istemiyoruz, az ama öz oluyo diyelim kaydirigubbakcemile2
her gece her gece gerçekten zor, hadi onu geçtim biz mutlaka her sabah duş alıyoruz yaz olsun kış olsun farketmiyo,bide yaptıktan sonra gece duş alıcaz o zaman oooooo çok zor valla akannehir
kız şimdiden yüz verme sakınlmaz:
aynen canım,benimkini yaşı 32 olmuş,ondanmıdır bilmiyorum benimkide hergün istemiyor,2-3 günde bir ancaa oluyor,ondan katran karası geceler işte
öyle şaşırmandan utandım valla yazdığımı sildimDD
olabilir kıslar ....:1shok:
çünkü aşkım bana diyorki...gençliğimizde bol bol yapalım ki ilerde zaten çok yapamıcaz diyor...haklı çoçuk:roflol:lülülülülülüŞeniz
valla resmimi değiştirdim,özel konulara girildi,deşifre olmayalım,gerçi deşifre olcak bi yanımda yok ama
valla resmimi değiştirdim,özel konulara girildi,deşifre olmayalım,gerçi deşifre olcak bi yanımda yok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?