2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yaa yorgunum falan diyo ama iş ona gelince maşallah hee yorgunluktan eser kalmıyo
hani yorgundun sen diyorum banane banane diyo allahım yaa:mymeka:

kızlar biz yaşlı olduğumuz için sizinki kadar hergün hergün istemiyoruz, az ama öz oluyo diyelim kaydirigubbakcemile2
her gece her gece gerçekten zor, hadi onu geçtim biz mutlaka her sabah duş alıyoruz yaz olsun kış olsun farketmiyo,bide yaptıktan sonra gece duş alıcaz o zaman oooooo çok zor valla akannehir

aynen canım,benimkini yaşı 32 olmuş,ondanmıdır bilmiyorum benimkide hergün istemiyor,2-3 günde bir ancaa oluyor,ondan katran karası geceler işte

zor tabii.....

sabah kalktıgımda her tarafım çıtır çıtır çıtlıyor............delikafadulden

ya bende özellikle ondan istemiyom ya sudan çıkmıcaz nerdeyse buruştukaklinialirimsmile:tomato:kaydirigubbakcemile3

aynen canım,benimkini yaşı 32 olmuş,ondanmıdır bilmiyorum benimkide hergün istemiyor,2-3 günde bir ancaa oluyor,ondan katran karası geceler işte

olabilir kıslar ....:1shok:

çünkü aşkım bana diyorki...gençliğimizde bol bol yapalım ki ilerde zaten çok yapamıcaz diyor...haklı çoçuk:roflol:lülülülülülüŞeniz

valla resmimi değiştirdim,özel konulara girildi,deşifre olmayalım,gerçi deşifre olcak bi yanımda yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…