• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

:1shok:sahiden mi.....kıs sen biraz olgun duruyorsun ama şaşırdım...

herşeyde kadında biter..sen yapıcan cazibeler..falanlar filanlar...
kışıkırtmalar..sırnaşık şey

ahh ahhhh içim olgun benim naparsın
açıkcası süper hiç içimden gelmiyo biliyomusun,sapık damgası yemekten korkuyorum,bide şimdi bi kaç kez pc başındayken öptüm çekil ajikal dedi bana, o da açıkcası kırdı beni,,cilveleşmeler oluyo olmuyo değil ama çokda meraklı gibi görünmek istemiyorum,açıkcası için için aslında sinir oluyorum ama neyse,deşmeyin yaramı:delphin:

Son düzenleme:
ya kızlar dün sorcaktım utandım
ama mağdem bu kadar açıldık soruyorumzemuszemus

ben 2 sene çocuk düşünmüyorum
ama hap iğne gibi koruyucu bişeyde kullanmıyorum
doğal yöntemlerle de 2 sene nasıl dayanılır bilen varsa sölesin:kedi:

bend e2 yıl düşünmüyorum...
sadece şapka kullanıyoruz yani sadece aşkım korunuyor ben degil heheh

ya ben bunu anlamıyorum kızlar kusuruma bakmayın, şimdi aranızda yaş olarak ben en büyüğüm galiba bundanda kaynaklı olabilir bu düşüncelerim ama, yeni insanlardaki bu her gece her gece psikolojisi çok kötü. bakın şimdi hepiniz yok oram ağrıyo buram ağrıyo,yaşlanınca yapamıycam falan gibi dertlere giriyosunuz,ya eğer düzenli seks hayatınız olursa yani şimdiden kendinizi bu kadar hırpalamazsanız,dinç kalırsınız. çünkü unutmayın seks erkeği gençleştirir ama kadını yaşlandırır :olmaz:
biz çocukluktan beri beraberiz, işte hikayeyi biliyo eskiler, sevgili oluşumuz tarihleri bile unutturuyo artık yani 5 senemi 10 senemi hiç önemli değil. bizde birbirimizi çok istedik ama şimdi çok bilinçli tükenmedn tadını çıkararak yapıyoruz. bazı şeylerden çabuk sıkılınır,rutin şekle sokmamak gerek diye düşünüyorum.
ajikal sonuçta adam her istediğinde senin yanında ve bence 3 günde bir olmasıda gayet normal hiç canını sıkma

:olmaz:
ahh ahhhh içim olgun benim naparsın
açıkcası süper hiç içimden gelmiyo biliyomusun,sapık damgası yemekten korkuyorum,bide şimdi bi kaç kez pc başındayken öptüm çekil ajikal dedi bana, o da açıkcası kırdı beni,,cilveleşmeler oluyo olmuyo değil ama çokda meraklı gibi görünmek istemiyorum,açıkcası için için aslında sinir oluyorum ama neyse,deşmeyin yaramı:delphin:

:olmaz: öyle düşünme sahiplenin canım birbirinizi..utanırsan zaten olmaz bu işler...

tv dekileri izlesin herifkaydirigubbakcemile3:hulya:

ya ben bunu anlamıyorum kızlar kusuruma bakmayın, şimdi aranızda yaş olarak ben en büyüğüm galiba bundanda kaynaklı olabilir bu düşüncelerim ama, yeni insanlardaki bu her gece her gece psikolojisi çok kötü. bakın şimdi hepiniz yok oram ağrıyo buram ağrıyo,yaşlanınca yapamıycam falan gibi dertlere giriyosunuz,ya eğer düzenli seks hayatınız olursa yani şimdiden kendinizi bu kadar hırpalamazsanız,dinç kalırsınız. çünkü unutmayın seks erkeği gençleştirir ama kadını yaşlandırır :olmaz:
biz çocukluktan beri beraberiz, işte hikayeyi biliyo eskiler, sevgili oluşumuz tarihleri bile unutturuyo artık yani 5 senemi 10 senemi hiç önemli değil. bizde birbirimizi çok istedik ama şimdi çok bilinçli tükenmedn tadını çıkararak yapıyoruz. bazı şeylerden çabuk sıkılınır,rutin şekle sokmamak gerek diye düşünüyorum.
ajikal sonuçta adam her istediğinde senin yanında ve bence 3 günde bir olmasıda gayet normal hiç canını sıkma

ama bunu her erkek anlamıyorboshayallersmile:sm_confused:

ablacım :1:benim sorumada bi el ata.s.

aslında ben neye inanıyorum biliyormusunuz kızlar,
hergün bu faaliyeti yapmanın seks kalitesini düşürdüğüne inanıyorum,
2 günde 3 günde bir olur tam olur,
ama bi yandan da kocam istesede ben yorgunum desem diyorum daha hiç tadamadım bu duyguyu kaydirigubbakcemile3
isteyince ganimet bulmuş gibi seviniyorum deeeerrmişim aklinialirimsmile

Back