inciçiçeğimüge afiyet olsn cnim bişey yapmıyorm ne yapiyim yazılnları okuyorm işte bayanssulusmile
zuzucum benmde kaymıyo halılar ama yaptığm bişey yok aldığın yere veya başka bi halıcıya gitp sorsan böyle böyle diye belki bi öneride bulunurlr cnim :sinifsinif:
inciciçeğimüge güle güle kullan otur cnim çk güzel olmuş a.s.
ay benim öyle sorunum mutfaka halım ..girişteki halı kaymaz tabanlı
digerleri hep bellona no problem:)
Bi Yerde Okudum Şimdi "•Ufak halı ve kilimlerinizin kaymasını önlemek için, serilen tarafın dör bir köşesine lastik veya köpük sünger parçası yerleştirmek yeterli olacaktır." Diyo nasıL oLur biLemem Ama Yazım dedim.:)))
canım benim halıların altında var bişey adını bilmediğim için örtü dicem..
o olduğu halde tutmuyo kayıyo bide örtü toplanıyo altında çok çirkin görünüyo
o örtü dediğim şeyde arabalara da alıyolar ön camın oraya koyuyolar telefon vb şeyler kaymasın diye hani anladınızmı canlarbilmiyorumkismile
evet tatlım....eşylarımın hediyesi olarak aldım son anda...
inciçiçeğimüge afiyet olsn cnim bişey yapmıyorm ne yapiyim yazılnları okuyorm işte bayanssulusmile
zuzucum benmde kaymıyo halılar ama yaptığm bişey yok aldığın yere veya başka bi halıcıya gitp sorsan böyle böyle diye belki bi öneride bulunurlr cnim :sinifsinif:
anLadm Canım.. Ben oRdan eşyaLarı aLdım İnanırmısın 3 yada 4 gün Sonra 82 Ekran Lcd Ekran Tv Veriyordu... Benim TakımLarda da vardı... İçime Oturdu Hoş EşyaLar Daha Ordaydı Ama Veremeyiz dediLer Zaten FazLasıyLada aLıorLarmış Lcdnin Parasını ÇıkarıyorLarmış. Lcd oLmayıpta NormaL İndirimde oLan EşyaLara %15 indirim Yapıyorsak Lcd oLanLara %10 İndirim Yapıyoruz Dedi Ama Ahh Ahh Lcd GittioLsun Yinede Baya İndirimLi aLdık
canım benim halıların altında var bişey adını bilmediğim için örtü dicem..
o olduğu halde tutmuyo kayıyo bide örtü toplanıyo altında çok çirkin görünüyo
o örtü dediğim şeyde arabalara da alıyolar ön camın oraya koyuyolar telefon vb şeyler kaymasın diye hani anladınızmı canlarbilmiyorumkismile
eee kıslar geceleriniz nasıl geciyor..:asigim:
biz evlendik 1 ay sonra lcd kampanyası çıktı:bbo: uf
sana neden veröediler anlayamadım ya ..indirmi napım alırdım tv yi..
ben biliyorum canım,annemlerdeyken de girişteki halımızda vardı dediğinden,kaymaz deniyor galiba adına,bizimkisi laciverttti hatta ama onunda pek çaresi yo,koli bandıyla yapıştıralım en iyisi sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?