2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

cumartesi günü yemek yapıcagımı biliyordu...
ne yapıyım dedim bana sorma sen ne yaparsan yerim dedi..tmm dedim..
türlü seviyor..annesi yapardı hep..işten geldi oturdu masaya .. gülmeye başladı :)))))

ve çok begendi...tabakda iz kalmadı...

ya ben kariyerimi tamamladıktan sonra yani doktarayıda Allahın izniyle yapınca kesinlikle bir yer açıcam kendime :lepi:

benimde en çok istediğim meslek aşçılıktı arsee,küçüklüğümden beri çok meraklıyım,mailimde yüzlerce yemek tarifi var,ders kitaplarımın arasından bile yemek tarifi çıkar o kadar hahaha :))
bizde akşam yemeklerini geçiştiremiyoruz,değişik değişik yemekler yapıuyorum,en azından ben öyle alışmamışım geçiştirmeye,sofra düzenine çok önem veriyorum,sofra başında sohbet etmeye de çok önem veriyorum ama sağolsun eşim arkasına motor takmış gibi 2 dk içinde tabağını silip süpürüyor,her yemekte 2-3 kere yavaş ye aşkım diyorum ama bu alışkanlığından nasıl vazgeçiricem bilmiyorum,açıkcası sinirimide bozmuyor değil

ajikal benimkide öyle ben bir tabak bitirene kadar o ikinciyi bile bitiriyo:)

hoşbuldum canım geberdim resmen sıcakta tahsilata çıktım
ondan giremedim

malesef bende 7 de çıkış saatim tabi uzayabiliyoda .ama bu akşam anneme gitcem onun için 7 de çıkcam.

bugün ablamın nişan alış verişine gittiler accuk bilgi alayum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…