Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah iyiliğini versin senin, adamın içini dışını kurutacaksın,zaten resimlerde gördüm çok zayıf,adama biraz yedir içir kilo alsın bee sempatiksalakcinni
yavrum tabi demez şunu yap diye, bizimkide demiyo yok birşey yapma,gerek yok bir salata yeriz diyo,ama içten içede hergün değişik yemek görünce mest oluyo elimi ayağımı öpmediği kalıyo kaydirigubbakcemile
annesinin evini aratmamak lazım,yoksa bir süre sonra anne evinde yemek yer senin yanına sadece yatmaya gelir,o zamanda evliliğin veya aşkın bir anlamı olmaz olumunekankayizsmile
bizim yemek saatlerimiz masa başında rahat 2 saat sürüyo,sohbet ede ede yiyoruz
yavru kuşum hiç farketmez, fizanda bile olsa, bir gün kazara ahh ahh annem şunuda bana yapardı, veya annemin şu yemeğide çok güzel olurdu dese bile yeter.
ama çevrenizdeki insanlara benim sevgilim şu yemeği mükemmel yapar,acayip menüsü kalabalık,usta aşçılar halt etmiş,çok lezzetli yapar,hergünümüz ziyafet geçiyo dese ( kii bizimki her fırsatta diyo ) üstelik en önemli cümle EVLİLİK ÇOK YARADII ÇOOK demesini istemezmisin. boşuna dememişler erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer diye
sen yinede arada bir değişiklik yapıpı tost yerine makarna yap kanka olumunekankayizsmile
selaaamm
durdum durdum yazıyım dedim:)
sen hangi yemekleri yapıyorsun peki?her akşam karar vermek biraz zor oluyorda
başka birşey yaparım taBikiolumunekankayizsmile
ama makarnayı ikimizde hiç yemeyiz ki..
istersde ypıcam sorarım yapsam yermisin diye...
gecenlerde biber dolması yaptım yemicem demiştim gıcık oldum..
ben yemeye başladım baktım yandan takılıyor:roflol::roflol:
diyor sen kırılma diye yiyorum dedi:roflol: güya
akşam yengesi geldi abisi falan çok begendiler dolmamı...
aşkımın suratı kızardı hehe:asigim: