2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ooo az kalmış canım
nasıl gidyor hazırlıkar..gelinlik falan???

HazırLık faLan BirŞey kaLmadı Evim Bitti EşyaLar aLındı haLı PerdeLer var bu hafta onlar bitcek Beyaz EşyaLarım aLıncak Sonra Tamamen Tamam oLcak ev :)) geLinLik faLan Daha aLmadım Bakıorum Şimdilik :)))

HazırLık faLan BirŞey kaLmadı Evim Bitti EşyaLar aLındı haLı PerdeLer var bu hafta onlar bitcek Beyaz EşyaLarım aLıncak Sonra Tamamen Tamam oLcak ev :)) geLinLik faLan Daha aLmadım Bakıorum Şimdilik :)))

nerden bakıyorsun...gelinliğini..

ayşe firidin sitesine bak derim ben model çok..mutlaka begenicen olur tatlımbayanssulusmile

nerden bakıyorsun...gelinliğini..

ayşe firidin sitesine bak derim ben model çok..mutlaka begenicen olur tatlımbayanssulusmile

valla Balıkesirde Bi Kaç Yer Var geLinLikÇi onLardan Baktım Dün akşam üStü :) Hatta Bi Yere Gittim Bakıorum modeLLere Seçtiğim ModeLLerin Hiç Biri Yok Mağazada Dedim Hangisi Varsa Onu Göster Bari Ama SeçtikLerim Tamda Benim Beğendiğim Tarzda Bitanesini ARtık özeL oLarak Diktiririz dedi İçimede Sinmez öyLe oLcakmı oLmıcakmı biLmediğim İçin Bire Bir Denemem Lazım işte :))) Daha var BAkaLım KayınvaLide Alcam Diye Ne Zaman geLicek

ay dogruya ist.de degilsin sen..
netten modellere bak fikir olsu zaten bakıyosundura.s

canım gelinliğini alamyı mı yoksa kiralamayı mı düşünüyosun
ben kiraladım çünkü almak pek mantıklı gelmiyor bana sonrasını düşünürsek..
tabi herkesin kendi fikri..

:)) anladım canım
gelinlik almakiçin biraz erken zaten şimdi bakarsın tabi fikir olsun diye ama eylüle var daha

Evet Canım. Ama Çabuk geçiyo yha 3 Aya Kadar Çok Yavaş geÇti Sanki 3 Aydan Az kaLınca Hızlı Hızlı Geçio Sanki zaman anLamadım ben bu işi

Bakıyorum Canım Senin Verdiğin Siteye :)) Bakıyordum hep canım ne zamandır :)) hatta Bitane Var aLbümLere KoymuşLardı Sanırım o Çok Hoşuma Gitmişti :))

fazla hafie alma ama..en öenmli şey gelinlik...

benim düğün hazirandaydı..ben siparişi şubatta verdima.s

fazla hafie alma ama..en öenmli şey gelinlik...

benim düğün hazirandaydı..ben siparişi şubatta verdima.s

maşaLLah Valla buLursam Gerçi Bulursam değil Aşırı DErecede Çok güzeL modeller var Aklıma Yatanı Bulursam daha doğrusu hemen alıcam :)) Hatta Bitane Buldum biLe verdiğin adresten :)

Bu işTe :))

Eki Görüntüle 49705

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…