2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

daha önce de evden uzun zaman ayrılmışlığın varsa ondandır belki

Kızlar mrblarrr
Yaaa buraya hergün girmeyince bi garip hissediyorum kendimi neyseki düğünüme az kaldı artık düzenli bi şekilde yine girmeye başlarım opuyorumnanaktan
İstnabula döndüm artık cenaze işlerimiz bitti
Ama başıma gelmeyen yok yine onu atlattım anca kendimi hızlı bi şekilde toparladm derken bu dün abimin sözlüsünün evine gittik ziyarete kütahyaya
Nişanlım ben bi arabadaydık abimin arabasındada annem babam ablam yeğenler felan gittik neyse oturduk yedik içtik vedalaştık yolumuz uzun dedik çıktık gece daha sokağı döner dönmez kasis vardı arkamızdada iki tane araba vardı en arkadaki fren yapamadı ndekine vurdu öndekide kasisi atlamasıyla havadan uçarak bizim arabaya arkadan yapıştı:gitme:Ben tabi çığlık çığlığa o kadar korktumki 3 araba birbirine grdi peşpeşe :sinifsinif: Tabi abim baya öndeydi sesi duyunca geri geri öyle bi hızlı geldi indiler bize doğru koşmaya başladılar felan annem babam perişan oldu kesin bunlara bişe oldu diye
Benim omurgam zedelendi.Hemen hastane vardı orda o sıcaklıkla anlamadım ama iyi sarsılmışım.Neyseki çok şükür filmler felan temiz çıktı ağrı kesici iğne yaptılar acilde sonra tabi karakol ifade çekici felan derken sabaha karşı 6da İstanbula gelebildik
Şimdi kendi evimdeyim internetim bağlandı:lepi:
Eksiklerin çoğu halloldu artık bu haftadan sonra 1 haftam kaldı çok heyecanlıyımmmm bende katılıcam muhabbetinize eskisi gibiii
Şimdi kaçmam lazım eşyaları yerleştiricem halılarım geldii
Dikkat edin kendinize beni unutmayınnn opuyorumnanaktan

merhaba lindadrk çok üzüldüm çok geçmiş olsun hayırlısıyla atlatırsın inş düğününü de...

canım gecmiş olsun ..dikkat et kendine dua falan oku....

allah utandırmasın ..iyi haberlerle inş.kaydirigubbakcemile

uykumu açmaya çalışıyorum gideyim kahve yapayım bari
içmek isteyen gelsün peşümdenlülülülülülü

Allah yardımcın olsun yaa sabahın 6 sı hee aman yarabbim..
ben 7.15 e kuruyom saati 7,30 u buluyo kalkmamsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…