• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Kızlar mrblarrr
Yaaa buraya hergün girmeyince bi garip hissediyorum kendimi neyseki düğünüme az kaldı artık düzenli bi şekilde yine girmeye başlarım opuyorumnanaktan
İstnabula döndüm artık cenaze işlerimiz bitti
Ama başıma gelmeyen yok yine onu atlattım anca kendimi hızlı bi şekilde toparladm derken bu dün abimin sözlüsünün evine gittik ziyarete kütahyaya
Nişanlım ben bi arabadaydık abimin arabasındada annem babam ablam yeğenler felan gittik neyse oturduk yedik içtik vedalaştık yolumuz uzun dedik çıktık gece daha sokağı döner dönmez kasis vardı arkamızdada iki tane araba vardı en arkadaki fren yapamadı ndekine vurdu öndekide kasisi atlamasıyla havadan uçarak bizim arabaya arkadan yapıştı:gitme:Ben tabi çığlık çığlığa o kadar korktumki 3 araba birbirine grdi peşpeşe :sinifsinif: Tabi abim baya öndeydi sesi duyunca geri geri öyle bi hızlı geldi indiler bize doğru koşmaya başladılar felan annem babam perişan oldu kesin bunlara bişe oldu diye
Benim omurgam zedelendi.Hemen hastane vardı orda o sıcaklıkla anlamadım ama iyi sarsılmışım.Neyseki çok şükür filmler felan temiz çıktı ağrı kesici iğne yaptılar acilde sonra tabi karakol ifade çekici felan derken sabaha karşı 6da İstanbula gelebildik
Şimdi kendi evimdeyim internetim bağlandı:lepi:
Eksiklerin çoğu halloldu artık bu haftadan sonra 1 haftam kaldı çok heyecanlıyımmmm bende katılıcam muhabbetinize eskisi gibiii
Şimdi kaçmam lazım eşyaları yerleştiricem halılarım geldii
Dikkat edin kendinize beni unutmayınnn :3:opuyorumnanaktan

günaydın lindadrk: çok geçmiş olsun Allah korumuş.
sen dua falan okut evde bide başınızın gözünüzün sadakası diye bir fakiri doyur bence düğün öncesi
sabırsızlıkla bekliyoruz seni tatlım çok özledik sohbetini canım arkadaşım

günaydın asya
super peki gece kaçta yatıyon ayıptır sorması
çok erken kalkıyosun da ondan sordum yanii

günaydın kızlarr

günaydın erse bugün nasılsın?

günaydın asya
super peki gece kaçta yatıyon ayıptır sorması
çok erken kalkıyosun da ondan sordum yanii

akşamları
mesela dün 11 de
bazen 9da
bazen 10 da
bazen 10.30
bazen 9.30

bazen 12 ..
bazen 1 belli olmuyor ki..
genelde evlendim evleneli 12 den önce yatıyoruz..mutlaka uykusuz kalmamak için...

bekarken 12 ye dogru yatardım

kızlar sabah çok komik birşey oldu :3:
anlatayımda gülün kaydirigubbakcemile3
biz sabahları ikimizde telefonlarımızın saatini kurarız, önce 6.30 sonra 6.50 sonrada 7.00 olarak.ikimizinkide aynıdır. bugün saatler çalıyo çalıyo bende oda hiç tınlamıyoruz. en son 7.00 da çalan saati uyku sersemi elime aldım sevgilime verdim dedim sustur şunu :1: dediki tamam 5 dk daha uyuyayım kalkıcam, dedim ne kalkması nereye noluyo nerdeyim kaydirigubbakcemile3
ben bugünü c.tesi sanıyorum uykulu uykulu o yüzdende saydırıyorum herife bir haftasonuda erken kalkma uyuyalım diye kaydirigubbakcemile3

biz sabahları ikimizde telefonlarımızın saatini kurarız, önce 6.30 sonra 6.50 sonrada 7.00 olarak.ikimizinkide aynıdır. bugün saatler çalıyo çalıyo bende oda hiç tınlamıyoruz. en son 7.00 da çalan saati uyku sersemi elime aldım sevgilime verdim dedim sustur şunu :1: dediki tamam 5 dk daha uyuyayım kalkıcam, dedim ne kalkması nereye noluyo nerdeyim kaydirigubbakcemile3
ben bugünü c.tesi sanıyorum uykulu uykulu o yüzdende saydırıyorum herife bir haftasonuda erken kalkma uyuyalım diye kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kalk hatun geç kaldun:sm_cool:

günaydın erse bugün nasılsın?

sağol tatlım iyiyim, ev çiçek bahçesine döndü biranda, bizimki eve gelirken kucağıma bile sığmayan devasal bir papatya demeti daha yaptırmış, bende işe gönderdiklerinide eve götürmüştüm evde zaten vazo yok,öylece kaldılar :umursamaz:
hadi dışarda yiyelim dedi, bizim fener diye sürekli gittiğimiz bir meyhane var oraya gittik fasıl dinledik,balık yedik :roflol: yani gönlümü alıyo aklı sıra ben dün alttan aldımya, pişmanlık duydu :roflol:

akşamları
mesela dün 11 de
bazen 9da
bazen 10 da
bazen 10.30
bazen 9.30

bazen 12 ..
bazen 1 belli olmuyor ki..
genelde evlendim evleneli 12 den önce yatıyoruz..mutlaka uykusuz kalmamak için...

bekarken 12 ye dogru yatardım

çok erken yatıyomuşsun beaa biz 1 den önce yatamıyoruz, helede ders çalışıyosak kesin 2-3 buluyo :uhm:

kendinden gecerek uyumuşsun demekki..:roflol:

alsana deliksiz uyku:roflol:

kıslar eşinizin tipleri hakkında yorum yapan oluyor mu hiç çevrenizde..

sizi. yakıştıran veya yakıştırmayan..olumlu olumsuz eleştiriler alıyormusunuz??

sizin dış görünüşler hakkında yorumunuz nedir?:1:alalım lütfen:kahve:

ben okadar erken yatsam 10-10,30 da falan gece mutlaka uyanırım sonrada uyuyamam
bekarken hep 12 yi yapardım gece uyanmamak için (gerçi şimdi daha geççaklinialirimsmile)
sabahları biraz zor kalksamda gece uykumun bölünmesinden daha iiikaydirigubbakcemile2

ben okadar erken yatsam 10-10,30 da falan gece mutlaka uyanırım sonrada uyuyamam
bekarken hep 12 yi yapardım gece uyanmamak için (gerçi şimdi daha geççaklinialirimsmile)
sabahları biraz zor kalksamda gece uykumun bölünmesinden daha iiikaydirigubbakcemile2

anladım canım..a.s

en güseli o aslında..mesela ben pazartesi günleri erken yatmayı sevmiyorum şuan..
işten geldim bişeyler yapmak gerekyior ki ertesi gün işe motivasyonlu gitmeliyim...

ama akşamları gec yattıgımızda ..aşkım hemen diyo uyksuz kaldık senin yüzünden diyo:roflol:

eşim benden accuk uzun ve kilolu...gerçi ben zayıfım:(
ben yanında çıtıpıtı kalıyom:))))
ama yüzüme karşı kimse olumsuz bi yorum yapmadı arkamdan ne derler bilmem çok da tın:))

iki insan birbirini kendilerine yakıştırmış anlaşmış sevmişler bunun üzerine pek de yorum yapılmaz aslında..
ay gelinin şurası şöle ay damadın burası böle diyenlere kızıyorum yorumunu kendine sakla:mymeka:

iki insan birbirini kendilerine yakıştırmış anlaşmış sevmişler bunun üzerine pek de yorum yapılmaz aslında..
ay gelinin şurası şöle ay damadın burası böle diyenlere kızıyorum yorumunu kendine sakla:mymeka:

vereliniortak
öyle tabiki..bu işler tipe bakmıyorki...:olmaz:

Back