2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ee birde bayanlar erkeke degişir psikoljisi varmış kıslar..
aldırmayın ya...eskiden nasılsa şimdiden devam edin :)))))

evlilik hayatında bayanlar alıngan olmaya başlıyor....:hulya:
annemizin yaptıklarını yapıyoruz..ona alışıyoruz..
işlerle ugraşınca..biraz bu duygulara yöneliniyor fikrimce

biz birbirimize fazlasıyla alışkınız,acaba diyorum ondan mı oluyor,hiç yabancılık çekmedim ,oda çekmedi,sanki hep onla yaşıyormuşum gibi,açıkccası bende de bi heyecan yok,neden ama yaa senağlama

biz birbirimize fazlasıyla alışkınız,acaba diyorum ondan mı oluyor,hiç yabancılık çekmedim ,oda çekmedi,sanki hep onla yaşıyormuşum gibi,açıkccası bende de bi heyecan yok,neden ama yaa senağlama

degişik şeyler yapın tatlım...

kendini bunalıma atma..eşinle paylaş..o sana yardımcı olcaktır..oturun karşılıklı konuşunkaydirigubbakcemile
ne güzel moral veriyosun canım a.s.

veririm tabe...
olumunekankayizsmile

valla bizde de bi değişiklik yok bana karşı yaklaşımında.

dün gece duygusala bağladım ağlama krizim tuttu :gitme:nerdeyse o da ağlıcaktı sarıldı öptü teselli etti falan Şeniz

nekadar uzun süre birlikte olursan ol aynı evde yaşamak gibi değilki.ara ara süpriz tavırlar yap durduk yere öp git kucağına otur sarıl vs. evliliğin tadına varsın,sevgiliyken yada nişanlıyken evde bunları yapamıyodunuz heralde normal olarak.belki böle cilveli yaklaşırsan o da evliliğin tadına varır.nacizane fikrimyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…