selam kızlar,uykusuzluktan resmen geberiyorum şuan,sabahtan beri yazdıklarınızı okuyorum da,ev işi yemek yapmak hiç gözümde büyümüyor,haftalık yemek listesi bile çıkarıyorum,yemeklerimi ona göre yapıyorum,beni tek mahveden şey uykusuzluk,
bekarken en geç 11 buçukta yatardım,kesinkez 8 saat uyurdum,şimdi bazen 5 buçuk saat bazen 6- 6 buçuk saat uyuyorum,işyerinde gözüme kürdan koysam kırılcak duruma geliyorum,,haftasonuda dinlenemedim zaten,bu yönden evlilik çok zor geliyor
ayy evet yaa sabah sabah zıplattı sinirlerimi, tabi çaktırmayın onun yanında bişey demedim tabi hayatım,falan dedim alttan aldım, ama o arkasını dönünce saydırıyorum kaydirigubbakcemile3
bizimkinin klasik numarasıdır hemen en ufak birşeyde çiçek gönderir. benim papatya manyaklığım var biliyosunuz düğünde papatyaydı herşey.hemen papatya göndermiş kaydirigubbakcemile3
valla ya uykusuzluk başa bela
zaten ilk 10 gün falan uyuyamadım yerimi yadırgadım yeni yeni düzene sokuyorum ama her gece mutlaka uyanıyorum daha tam alamadım uykumu:1no2:
valla ya uykusuzluk başa bela
zaten ilk 10 gün falan uyuyamadım yerimi yadırgadım yeni yeni düzene sokuyorum ama her gece mutlaka uyanıyorum daha tam alamadım uykumu:1no2:
kızlar benim eşim evlenmeden önce nasıl süprizler yapar benim için resmen deli olurdu,ama evleneli 1 ay oldu,bi donukluk geldi,tartışsak gönlümü almaya uğraşmıyor bile,naz yapıyorum işte sen zaten ilgilenmiyosun falan diye,birden olay tartışmaya dönüşüyo,daha romantik bir gün geçirmedik evimizde,sanki 10 senelik evli gibiyiz,beni sevdiğini biliyorum da 180 derece değişti diyebilirim,evlilik psikolojisimi bilmiyorum,bu arada 5 senedir beraberiz biz mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?