- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
bak diloşum hatırlıyo
annem de çok seviyo o peyniri
hayırrrrkaşar ayranda bekeltilmez ki :26:
beyaz peynir içindi okaşarın küflenemsine çare bilmiyorum ben sadece küflü yerlerini kesip kullanıyorum, şükür bişi olmadı bugüne kadar
bak diloşum hatırlıyo
Annem de çok seviyo o peyniri
HayırrrrKaşar ayranda bekeltilmez ki :26:
Beyaz peynir içindi oKaşarın küflenemsine çare bilmiyorum ben Sadece küflü yerlerini kesip kullanıyorum, şükür bişi olmadı bugüne kadar
kızlar işim var benim akşam üzeri de bi drnin yanına gitcem şimdilik elveda...
kuzum bende hatırlıyorum, ama azcık yanlış hatırlamışım yaa, kızada dedim öle küflenirse koy ayranaNeyse ararım sölerim yanlış anladığımı :26:
Bende öle küflü yerlerini kesip kullanıyom kaşarı ... ıyiki pazar evde yapmamışız kahvaltıyı, yoksa ben akılı koyardım valla
Güle güle canım kolay gelsin..
Bende çalışmaya dönüyorum artık ... çok işim var
bugün çok çalışkanııız hepimiz Eki Görüntüle 386232
bugün çok çalışkanııız hepimiz Eki Görüntüle 386232
kızlarr Korel ismi nasıl? bebem olura koyucaklarım arasına ekledim, çok hoşuma gtti
ben geldim dışarda baya yağmur yağıyor dünkü havadan hiçbişe yok.bankaya gittim sınav için para yatırdım .istanbul üniversitesine gittim.ösym bürosuna ama baya aşağıda kalıyomuş ıslandım ayaklarım pantolonumun paçaları.farklı bir sınavın son başvuru günüymüş çok kalabalıktı halledemeden geldim.yarın gidicem.dönüştede kayboldum farklı yerlere çıkmışım sonra baktım laleninin yukarılarındayım geze geze geldim telide evde unutmuşum eşimi arayıp soracaktım.
kızlarr Korel ismi nasıl? bebem olura koyucaklarım arasına ekledim, çok hoşuma gtti
AAAA :26: AMA ANLAMI ÇOK SICAK
Kor gibi etkili, yakıcı kişi anlamına gelmektedir. MİŞ
ben beğendimm.
bizim erkek olursa yine kerem olacakmış eşim ve ablam öyle istiyor. kız olursa da duru berra düşünüyorum ama bakalım hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?