2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

tam yağlı olduğu için keserken şekil kayıyo ama lezzeti güzel.

kuzum bende hatırlıyorum, ama azcık yanlış hatırlamışım yaa, kızada dedim öle küflenirse koy ayrana Neyse ararım sölerim yanlış anladığımı :26:
Bende öle küflü yerlerini kesip kullanıyom kaşarı ... Iyiki pazar evde yapmamışız kahvaltıyı, yoksa ben akılı koyardım valla

kızlar işim var benim akşam üzeri de bi drnin yanına gitcem şimdilik elveda...

güle güle canım kolay gelsin..

Bende çalışmaya dönüyorum artık ... çok işim var

Kolay gelsin kızlar

kızlarr Korel ismi nasıl? bebem olura koyucaklarım arasına ekledim, çok hoşuma gtti

biz cuma da bugün de arşivi düzelttik çok yoruldum
yaa bide benm dikişlerim yanıyorr

kızlarr Korel ismi nasıl? bebem olura koyucaklarım arasına ekledim, çok hoşuma gtti

ben geldim dışarda baya yağmur yağıyor dünkü havadan hiçbişe yok.bankaya gittim sınav için para yatırdım .istanbul üniversitesine gittim.ösym bürosuna ama baya aşağıda kalıyomuş ıslandım ayaklarım pantolonumun paçaları.farklı bir sınavın son başvuru günüymüş çok kalabalıktı halledemeden geldim.yarın gidicem.dönüştede kayboldum farklı yerlere çıkmışım sonra baktım laleninin yukarılarındayım geze geze geldim telide evde unutmuşum eşimi arayıp soracaktım.

hadi hayırlı olsun cnm

korel :44: ne bilim ,sevmedim galiba :26:

..

bende çok çalıştım:) yeter biraz da dalga geçimm :))
annemin yarın d.günü, akşama pasta yapıcam, bitane buldum muzlu rulo pasta, ama bitanede çikolu yapmak istiyorum tarif bakayım :82:

ben beğendimm.
bizim erkek olursa yine kerem olacakmış eşim ve ablam öyle istiyor. kız olursa da duru berra düşünüyorum ama bakalım hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…