2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

meral okay ölmüş yaa çok üzüldüm daha dün sezen aksu arkadaşımın durumu iyiye gidio dua edin diodu yaa

ay evt yaa bende çok üzüldüm çok ton ton bi kadındı allah rahmet eğlesin..

zahmetli filan değil ki zaten kafana sürünce bekleme süren oluyor; e bir de o karışımı saçlarından arındırma süren; bir eksik yada bir fazla farketmiyor.
MALZEMELERİ TEDARİK AÇISINDAN CANIM, HANİ ÇOK EL ALTINDA DEĞİL YA ECZANE, AKTARLARA BAKMAK LAZIM

nek şimdi gördüm ben canım, bence eşinin yanı da mantıklı hem kimsenin kahrını çekmezsin.
HAYIRLISI KIZLAR, BAKALIM NEYE KARAR VERİCEM..

AY ÇOK SEVİNDİMM

meral okay ölmüş yaa çok üzüldüm daha dün sezen aksu arkadaşımın durumu iyiye gidio dua edin diodu yaa
AAAAAAAAA ŞİMDİ ÖĞRENİYORUM

bak ne güzel işte gönlünü almış çok sevindim neşen yerine gelmiştir

Kızlar ya bişey sorucam dün buzluktan çözülmesi için balık çıkardık eve gelince kızartırız diye. sonra geç gelince bide misafir gelince pişiremedik. dolaba koyduk çözülmüş olduğu için bugün pişirilirmi?

herkes nere gitti yaww:44:

elfim balık için hiç fikrim yok :104: ama kızartılır yani neden olmasın dolapta duruo işte unla kızartırsınız mis gibi

bişey olmaz heralde yaa :44: tekrar buzluğa atmadınız dimi, dolaba koydunuz sadece ... ama için rahat etmicekse sen yeme

..

bende bişey sorim geçen peynir konusu açıldı ya, çöpe gitti dediydim ... dilek biliyon sen bimin beyaz peyniri kare kutuda, neysem ben onu atmak için çıkardıydım attım sanıyom, meğerse eşim geri koymuş dolaba :) arkide dün dedi , suya koy onu beklesin, sonra börekte falan kullanırsın... ama dedim ekşimişti ,olsun bişey olmaz dedi

ayran yap içinde beklet dedim ama beni dinleyen kim
git suya koy sen

git suya koy sen

evet ben de bunu dicektim nek sana demişti ayran yap koy içine die.
biz dün bağa gittik akşam.
migrostan rakının yanına bahçevan bembeyaz tam yağlı peynir aldık mmm üstüne peynir tanımam

Git suya koy sen

Kuzum tiriplenme yaa, sen onu küflenmiş kaşar peyniri için dememişmiydin , hatta arkiye öle dedim.. Arkadaşım ayran yap koy küflenmiş peyniri diye bahsettim onada

bu ekşimiş peynir ,farkeder belki oyüzden sorim dedim ...

evet ben de bunu dicektim nek sana demişti ayran yap koy içine die.
biz dün bağa gittik akşam.
migrostan rakının yanına bahçevan bembeyaz tam yağlı peynir aldık mmm üstüne peynir tanımam
bak diloşum hatırlıyo
annem de çok seviyo o peyniri
hayırrrr kaşar ayranda bekeltilmez ki :26:
beyaz peynir içindi o kaşarın küflenemsine çare bilmiyorum ben sadece küflü yerlerini kesip kullanıyorum, şükür bişi olmadı bugüne kadar

Sağolun kızlar akşam yapar yerim o zaman

Kaynanamda balığa bakıp ben bu balığı yemem dedi zorlayan var sanki

kızlar işim var benim akşam üzeri de bi drnin yanına gitcem şimdilik elveda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…