eşim aradı:))
grupfonide bakım indirimi var diyor alsana kendine manikür,ağda vs.:))bwende dedim onu alimde yine kız sende ben sana yaptırdığın için değil söylemediğin için kızdım diyor baya konuştuk,barıştık
MALZEMELERİ TEDARİK AÇISINDAN CANIM, HANİ ÇOK EL ALTINDA DEĞİL YA ECZANE, AKTARLARA BAKMAK LAZIMzahmetli filan değil ki zaten kafana sürünce bekleme süren oluyor; e bir de o karışımı saçlarından arındırma süren; bir eksik yada bir fazla farketmiyor.
nekim gitmen maddi açıdan iyi olacak hem eşin satışla ilgilenecek içide rahat edecek sen orda olacaksın gözkulak olacaksın herşeye .en önemlisi senin yanında olması aklı sende kalmayacak kim üzdü noldu diye .sende eşinle beraber olacaksın artık.sıkılmazsın niye sıkılasınız ki bende eşimle aynı yerde çalıştım.işte resmi bir ortam oluyor.evdeki gibi rahat bir ortam olmuyor.siz birbirinizi sevdikçe böle hiçbişe olmaz.
farklı bir iş yerinde çalışman sana bişeyler öğretiyor oda doğru hayırlısı olsun diyorum.
kalktım kuzum kalktım bulaşık makinamı boşalttım bi taraftanda kahvaltı hazırladım sonra dışarı çıkıcam dil sınavı var onun başvurusunu yapıcam arkadaşa uğrayacağım ama dışarı soğuk yağmur var.sınav bittiya rahatladım
HAYIRLISI KIZLAR, BAKALIM NEYE KARAR VERİCEM..nek şimdi gördüm ben canım, bence eşinin yanı da mantıklı hem kimsenin kahrını çekmezsin.
AY ÇOK SEVİNDİMMeşim aradı:))
grupfonide bakım indirimi var diyor alsana kendine manikür,ağda vs.:))bwende dedim onu alimde yine kız sende ben sana yaptırdığın için değil söylemediğin için kızdım diyor baya konuştuk,barıştık
sirkencim hap kullanma taraftarı değilimhem azda olsa süt sağıyorum hala olmasa bile hap kullanmazdım güvenemem nolur nolmaz..
nekim bencede git eşinin yanına kafan rahat eder ne güzel..
AAAAAAAAAmeral okay ölmüş yaa çok üzüldüm daha dün sezen aksu arkadaşımın durumu iyiye gidio dua edin diodu yaa
eşim aradı:))
sirkencim hap kullanma taraftarı değilimhem azda olsa süt sağıyorum hala olmasa bile hap kullanmazdım güvenemem nolur nolmaz..
nekim bencede git eşinin yanına kafan rahat eder ne güzel..
ayran yap içinde beklet dedim ama beni dinleyen kimbişey olmaz heralde yaa :44: tekrar buzluğa atmadınız dimi, dolaba koydunuz sadece ... ama için rahat etmicekse sen yeme
..
bende bişey sorimgeçen peynir konusu açıldı ya, çöpe gitti dediydim ... dilek biliyon sen bimin beyaz peyniri kare kutuda, neysem ben onu atmak için çıkardıydım attım sanıyom, meğerse eşim geri koymuş dolaba :) arkide dün dedi , suya koy onu beklesin, sonra börekte falan kullanırsın... ama dedim ekşimişti ,olsun bişey olmaz dedi
bişey olmaz heralde yaa :44: tekrar buzluğa atmadınız dimi, dolaba koydunuz sadece ... ama için rahat etmicekse sen yeme
..
bende bişey sorimgeçen peynir konusu açıldı ya, çöpe gitti dediydim ... dilek biliyon sen bimin beyaz peyniri kare kutuda, neysem ben onu atmak için çıkardıydım attım sanıyom, meğerse eşim geri koymuş dolaba :) arkide dün dedi , suya koy onu beklesin, sonra börekte falan kullanırsın... ama dedim ekşimişti ,olsun bişey olmaz dedi
ayran yap içinde beklet dedim ama beni dinleyen kim
git suya koy sen
ayran yap içinde beklet dedim ama beni dinleyen kim
Git suya koy sen
bak diloşum hatırlıyoevet ben de bunu dicektim nek sana demişti ayran yap koy içine die.
biz dün bağa gittik akşam.
migrostan rakının yanına bahçevan bembeyaz tam yağlı peynir aldık mmm üstüne peynir tanımam
hayırrrrKuzum tiriplenme yaa, sen onu küflenmiş kaşar peyniri için dememişmiydin , hatta arkiye öle dedim.. Arkadaşım ayran yap koy küflenmiş peyniri diye bahsettim onada
bu ekşimiş peynir ,farkeder belki oyüzden sorim dedim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?